קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. FaceBookMs חזר בגדול
    על ידי shayzkid31 בפורום פרסום שרתים פרטיים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-02-2010, 17:08
  2. [פרסום] AMD מציגה (שוב) את כרטיס המסך המהיר ביותר בעולם
    על ידי פיליפ בפורום משחקים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-11-2009, 14:17
  3. תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 10:49
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 19:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

גיבור על: בופון חזר בגדול והפך שוב לשוער הטוב ביותר בעולם

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

ברירת מחדל גיבור על: בופון חזר בגדול והפך שוב לשוער הטוב ביותר בעולם

גיבור על: בופון חזר בגדול והפך שוב לשוער הטוב ביותר בעולם

ישנם הרבה דברים בעולם הכדורגל שלא ניתן להתעלם מהם. המון מגמות ותופעות מרעישות, במיוחד בשנים האחרונות. ראינו את ספרד מניפה את גביע העולם בפעם הראשונה בתולדותיה לפני שנתיים, אנחנו חוזים בברצלונה משתלטת על הענף ומכינה את הקרקע להכתרת ליונל מסי בתור השחקן הטוב בהיסטוריה של המשחק. אלא שתופעה אחת, ותיקה יותר, עדיין לא הסתיימה. אם מישהו חושב שאיקר קסיאס, פטר צ'ך, אדווין ואן דר סאר, דינו זוף או אפילו פטר שמייכל היו ועודם השוערים הטובים בעולם, יש אחד שעולה עליהם בהרבה. קוראים לו ג'יאנלואיג'י בופון, בתחילת המילניום הוא קיבל את התואר הזה לא פעם. העונה הוא חוזר להציג את אותה היכולת שהפכה אותו למותג בפני עצמו.

הסיבה היחידה לרנסאנס של בופון נעוצה בהתאוששות מהפציעות הרבות שחווה בשנים האחרונות, עובדה שאילצה את קבוצתו להסתדר עם שוערים כמו אלכס מאנינגר ומרקו סטורארי. כששב לעמוד בין הקורות הוא היה חלוד ועדיין אפשר לספור על יד אחת, לכל היותר, את מספר השערים שנגרמו כתוצאה מטעויות שלו. כעת, כשאנחנו בדיוק באמצע העונה בסרייה A, יובה היא בעלת ההגנה הטובה בליגה עם 12 ספיגות בלבד. לא עניין של מה בכך כשיש בלם כמו לאונרדו בונוצ'י, שעושה בעיקר טעויות בדקות שלו על הדשא. נכון, יש שם את ג'יורג'יו קייליני ואנדראה ברצאלי הנהדרים. גם סטפן ליכשטיינר נוכח, אבל מי שמנצח על התזמורת הוא בופון, שיודע היטב מה מקומו בהיסטוריה, למרות הביקורות בשנים האחרונות בטענה שהאיש כבר עשה את שלו.

"אחת הסיבות לאיכות שלנו היא הציוות של שחקני ההגנה והשינוי שהביא איתו המאמן אנטוניו קונטה", אומר השוער בסיום כל משחק. אם חשבתם שהוא לא גם מפרגן לעצמו, נחשו שוב. "גם בעוד 50 שנה ידברו על ג'יג'י בופון. אני נמצא בכושר הטוב בקריירה שלי וזה רק מוכיח שכל המבקרים הם איכרים חסרי הבנה בכדורגל", ירה אחרי עוד הצגה נהדרת בין הקורות.

לכתבה המלאה

דעה אישית:
    למרות שלאחר שפחות או יותר נשאר לבד במערכה של יובה לאחר שדל פיירו פחות משחק ונדבד פרש וטרזגה ירד ליגה עם ריבר פלייט ובופון מייצג את יובה בכבוד גדול. פשוט מרגש ליראות אותו משחק למרות גילו המופלג ובועט, מזנק ועירני כמו שוער בן 19. אני אישית תמיד בופון היה האגדה שלי ותמיד עלה חיוך על פניי כשראיתי אותו משחק מקווה שהתענוג הזה שנקרא בופון הימשך עוד זמן מה.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

לא רוצה להגיד עליו כלום כי יגידו שאני לא אובייקטיבי, אבל הכתבה דיברה בעד עצמה...

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

בופון, שישאר לשחק עד גיל 100, השוער הגדול ביותר שהיה, יש, ויהיה. לא יהיה שוער גדול יותר!

אבל בתור אוהד מילאן, יש דבר שאני בחיים לא אשכח, הטעות שלו במשחק בעונה שעברה נגד מילאן, ההפסד 1-0. עם הגול הפשוט של גאטוסו, הייתי בשוק למשהו כמו 5 דקות שבופון ספג שער כזה קל, וככה גם השדרים.

אבל כל דמות גדולה טועה לפעמים.

ד"א, מה הקטע של הכותרת? הפך שוב לגדול מכולם? הוא תמיד היה..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,440 | הודעות: 8,174,027 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect