הגדולות(מכבי חיפה והתל אביביות) בעונה מאוד גרועה. זה לא חדש.
למה אתה חושבים שזה נגרם?
מכבי חיפה: אני מדבר בתור אוהד חיפה, הכל התחיל אצל אלישע בעונה הגרועה הזאת. אני לא מדבר על צורת המשחק וספסול שחקנים חשובים, או על שהוא ממשיך לריב עם סמלים של המועדון. אלישע הביא לנו 2 אליפיות ואחת שנגנבה, העפלה לליגת אלופות ולליגה האירופית. את זה תמיד נזכור לו, אבל הוא לא יכול בקיץ להביא 11 שחקני רכש! זה מגוחך ולא הגיוני! הוא הביא לכל עמדה יותר מידי שחקנים! אתה לא יכול לנהל קבוצה ולהחתים 11 שחקנים, אתה גורם לשחקים להרגיש, אני לא בוטח בכם, אתם לא מספיק טובים, אני מביא לכם מחליפים, וכרגע, רואים עד כמה שחקני הרכש "הצליחו", וכמה שאר השחקנים בירידה, למה? בגלל שהוא הרס להם את הביטחון.
הגורם השני הוא יניב קטן, יניב, סמל ענק, כול אוהד אוהב אותו, אבל זהו, הוא כבר זקן ולא משחק טוב כמו פעם! כרגע הוא סתם הורס את הקבוצה ואת המשחק, ומי משלם על העניין? גולסה, ורד וימפולסקי! 3 שחקנים שנהרסים מהתוצאה שיניב משחק לאט, והורס את המתפרצות וההתקפות. ימפלוסקי בגלל זה כל פעם פותח על הספסל! אלישע וקטן הורסים את הצעיר המוכשר הזה.
מכבי תל אביב: אצל מכבי תל אביב העונה נפתחה כרגיל, צפיות בשמיים ההצלחות אין. אבל הבעיה רגילה שם, היא התחילה אצל נמני. נמני בזבז מלא כסף על מלא שחקנים שלא מספיק טובים, אחרי שלא הצליח, איוניר ירש את הבעיות שלו ולא הצליח לתקן אותם, אבל זה לא שלא היה לו זמן, היה לו זמן, ומספיק, הוא פשוט לא המאמן הנכון להוציא את מכבי תל אביב מהבוץ, מאמן חסר נסיון נזרק לתוך בור עמוק שנמני חפר. במקום להביא שחקן עבר שלא מנוסה באימון שהיו מנסים להחתים מאמן טוב ומנוסה עם קבלות. אז גולדהאר, בבקשה, אם אתה נשאר, עונה הבאה, אנחנו רוצים עוד יריבה בצמרת, אז תמנה מאמן אמיתי.
הפועל תל אביב: פתחו את העונה טוב אבל לאט לאט דעכו ביכולות. קשטן קיבל סגל מוכן, הביא קצת רכש והיה לו קבוצה מאוד טובה, הוא ידע איך לאמן ולסדר אותה? לא. קשטן לא מתאים להפועל תל אביב, היא שונה מהסגנון שלו, היא שונה ממנו, הוא הכין קבוצה טובה, אבל החוכמה זה לא שחקנים טובים רק, אז איך אתה מנצל את היכולות שלהם לטובת הקבוצה. אחרי שקשטן לא הצליח להנהיג את הקבוצה ראינו תוצאות גרועות ומשחקים נוראים, וטביב עשה את המהלך הנכון, פיטר אותו. ואת מי הביא במקומו: ניצן שירזי, מאמן שלא הצליח בהפועל חיפה הקטנה והכניס אותה לקו האדום, אדם כזה יצליח בקבוצה גדולה? נכון שאמצע העונה עכשיו אבל יכולת להתאמץ לפחות להביא מאמן טוב! או, מאמן יותר טוב משירזי.

ציטוט ההודעה

ספוילר: