הורדתי כל מני אפליקציות כמו RemoveBG Activator וכולי ...
אני רוצה לדעת איך אני מעלים אותך ממסך הבית ושאם אני אצטרך אותם הם יהיו בהגדרות למטה ולא במסך הבית איך אני מעלים אותך ?
תודה
הורדתי כל מני אפליקציות כמו RemoveBG Activator וכולי ...
אני רוצה לדעת איך אני מעלים אותך ממסך הבית ושאם אני אצטרך אותם הם יהיו בהגדרות למטה ולא במסך הבית איך אני מעלים אותך ?
תודה
|
|
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
לצערי, עוד לא המציאו טוויק כזה.
נסה, למשל, את RemoveBG להחליף ב-KillBackground שלמעשה עושים את אותו הדבר.
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
עזבו לא משנה לא הבנתם אותי..
לא עזרתם לי![]()
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
תשמע.. בוודאות שי כזה דבר עשיתי את זה כמה פעמים אבל אני לא זוכר...
הורדתי את ה Activaitor והאייקון שלו מופיע לי על מסך הבית .
אני רוצה שהוא לא יופיע על מסך הבית אלא רק שאני נכנס להגדרות הרגילות יורד למטה ואז אני רואה אותו למטה אני לא רוצה שהוא יהיה במסך הבית אני רוצה להעלים אותו
זה פשוט, כנס לActivator, רד למטה עד שכתוב "הצג אייקון", לחץ על זה והסמל לא יופיע.