תציעו דולרים ותגידו איזה דומיין אתם רוצים, ואני אגיד אם זה אפשרי הדומיינים מושגים ומובאים ישר אליכם עם כל הפרטים.
נכתב במקור על ידי KillerWin תציעו דולרים ותגידו איזה דומיין אתם רוצים, ואני אגיד אם זה אפשרי הדומיינים מושגים ומובאים ישר אליכם עם כל הפרטים. co.il תגיד כמה אתה רוצה..
נכתב במקור על ידי gyemori co.il תגיד כמה אתה רוצה.. לצערי אני לא מקבל עכשיו CO IL, אני יכול להשיג לך COM/NET וכו'.
נכתב במקור על ידי KillerWin לצערי אני לא מקבל עכשיו CO IL, אני יכול להשיג לך COM/NET וכו'. בכמה? סטארטו או דרך חוקית והדומיין מועבר לחשבון שלי?
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
נכתב במקור על ידי .Mishel בכמה? סטארטו או דרך חוקית והדומיין מועבר לחשבון שלי? דרך חוקית לגמרי, אתה יכול לבחור את הפרטים שאתה תרצה להתחברות לדומיין שלך, שינוי הNAMESERVERS וגישה להכל
נכתב במקור על ידי KillerWin דרך חוקית לגמרי, אתה יכול לבחור את הפרטים שאתה תרצה להתחברות לדומיין שלך, שינוי הNAMESERVERS וגישה להכל כמה אתה רוצה דולרים על COM? וכמה על NET?
נכתב במקור על ידי gyemori כמה אתה רוצה דולרים על COM? וכמה על NET? מה שתרצה בתמורה ל10$, אם אתה תקנה את אותו הדומיין אחד בNET ובCOM אני עושה לך 16$.
נערך לאחרונה על ידי KillerWin; 31-01-2012 בשעה 19:28.
חוקי הפורום