לפני כמה זמן הצטרפתי לצופים אבא שלי רצה הכל היה טוב ויפה היה כיף וטוב .
ואז מהיום צופה התהפכתי על הצופים אין לי חשק ללכת לפעולות לטיולים ליציאות כלום
וכל כך לא באלי לאכזב את ההורים שלי כי הוא כל כך רצו שאני אהיה בצופים !
מה לעשות ?
לפני כמה זמן הצטרפתי לצופים אבא שלי רצה הכל היה טוב ויפה היה כיף וטוב .
ואז מהיום צופה התהפכתי על הצופים אין לי חשק ללכת לפעולות לטיולים ליציאות כלום
וכל כך לא באלי לאכזב את ההורים שלי כי הוא כל כך רצו שאני אהיה בצופים !
מה לעשות ?
|
|
תדברי עם המדריך של שיבר עם אבא שלך
אל תוותרי לעצמך...קוראים לזה-התמדה.
תנסי עוד קצת! אל תוותרי על ההתחלה...אמנם זה נשמע קלישאתי, אבל באמת שאת מרוויחה מההתמדה הזו,
קודם כל את תהני,את תרחיבי את מעגל החברים שלך,את תקחי אחריות על ילדים קטנים,יהיה צחוקים.האחריות והתתמדה יעזרו לך בחיים לדברים גדולים יותר.
בקיצור המלצה שלי,אל תמהרי לוותר,תכריחי את עצמך ללכת לצופים.זה הכל עצלנות ואת מסוגלת להשתלט עליה! קטן עליך (:
אם את לא רוצה אל תלכי.
אם כל הזמן את רק תחפשי לרצות אנשים ולדאוג לא לאכזב אותם גם אם זה בא על חשבון השמחה והמציאות שלך את לא תגיעי רחוק, ותחיי חיים אומללים.
תעזבי את הצופים,תעשי מה שטוב בשבילך ולא בשביל ההורים כי בסופו של דבר זה החיים שלך לא שלהם.
ההורים יתאכזבו נכון,אבל הם ישכחו מזה מהר.
בהצלחה![]()
משהוא חשוב שתדעי מתישהו אתת תאכזבי אותם בעניין הזה.
תביני ההורים שלכם לא יכולים להחליט לך אל החיים,אל תגידי שאת לא רוצה להיות צופה נראלך שזה יאכזב אותם? ישלך את הבחירה שלך.
זה לא משהו חובה,אבא שלך רצה אבא שלך הציע,ניסית לא אהבת אמרת והוא יהיה מרוצה מהכנות שלך והכי חשוב שניסית.
מתישהו ההורים שלך יבינו שיש לך דעה משלך,לדוגמא בעתיד אמא שלך יגיד לך מה להיות ? הוא יגיד לך להיות מורה ואת רוצה רופא,את לא יכולה לחיות בעקבות זה.
ישלך דעה משלך את מחליטה מה את רוצה,לא רוצה צופים תגידי לאבא שלך תאמיני לי שהוא יבין ויעריך את זה,קרה לי עם האימונים שלי והם מאוד העריכו את הכנות.
בהצלחה.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY