חושבים שתוכלו באמת לעשות את זה
שלחו הודעות לי או ל SEDUCTOR
או שפשוט תגיבו פה ותגידו למה
חושבים שתוכלו באמת לעשות את זה
שלחו הודעות לי או ל SEDUCTOR
או שפשוט תגיבו פה ותגידו למה
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
|
|
להיות מנהלים בפורום כמעט ריק זה לא ממש כיף, אין למי לתת באנים : )
חברה, אנחנו רציניים לגמרי, תגידו למה אתם חושבים שאתם צריכים לנהל, רמה שלכם, ניסיון בתחום ואנחנו נחליט אם להעלות אותכם.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
קודם כל - אל תפרוש ותישאר בפורום , לא משנה בתור מה.
ב כל - אני מאתים ורוצה להיות מנהל, אני אספר לך או לSeDuctor למה בפרטי .
והצעה רצינית - בואו נעשה ככה :
כל המועמדים יתאספו בעזריאלי (או מקום אחר), ונעשה סארג' מוקצב של שעה .
המטרה היא לסגור כמה שיותר מספרי פלא \ פייסבוקים .
מי שסוגר הכי הרבה - הכי מתאים לתפקיד .
ותביאו שופט..לא מושחת
אני באמת אשמח לעשות את התחרות הזאת.
למרות שאולי נשארו פה אנשים יותר טובים ממני - אם זה באמת ככה, שיתאמצו![]()
נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 02-02-2012 בשעה 11:11.
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
אוקי, אני מוכן לתחרות כזו! אני אומנם לא פעיל בפורום אבל פעיל בתחום! רק תגידו מתי!
אני רוצה להיות חלק מצוות הניהול,יש לי המון ידע ורצון לכוון אנשים בדרך בנכונה והטובה ביותר להם.אני בתחום הרבה זמן,יש לי ניסיון אמיתי ומוכח גם בהדרכה וגם בתחום כשלעצמו.
אני חושב שאני יוכל לתת לאנשים בפורום זווית ראייה נטרלית וכנה ולהפוך את הפורום למקום הרבה יותר ממוקד ונעים.
אני אמנם לא הרבה זמן פה בקהילה וזה כן חסרון,אבל כמשתמש עם גישה לפורומים המתקדמים באלפא ,ו attraction forums יש לי המון ניסיון בכל עולם הפורומים אני אוכל מהר מאוד לממש אותו גם פה,מעבר לזה ניהלתי את הפורום של החברה שלי gama project
Gama
אתה בא לתחרות?![]()
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
טעות באשכול.
נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 02-02-2012 בשעה 21:43.
אני מצביע לחובב חתולים.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אני גם מצביע לבחור שמחבב חתולים
אני גם מצביע לבחור שנוגע בחתולים.