קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-10-2011, 20:51
  2. [עזרה] אני רוצה להרוויח כמו שאומרים כסף אבל הכל בולשיט
    על ידי danny987 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-09-2011, 23:51
  3. שאלה|איך אני משיג הרבה כסף מהר?
    על ידי Cynic בפורום Maple Story
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-10-2007, 23:37
  4. איך אני יכול להעביר לחבר שלי כסף ?
    על ידי TmTm בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-06-2006, 21:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

איך אני מקנא בילדים שלהורים יש כסף ומקבלים הכל

ברירת מחדל איך אני מקנא בילדים שלהורים יש כסף ומקבלים הכל

אוף כל כך נמאס לי מהחיים הקשים האלו אני מקנא שיש ילדים שמקבלים הכל על מגש של כסף

על כל דבר אני צריך לקרוע את התחת שלי
    אני רוצה רישיון אני צריך לעבוד ולשלם מהכסף שלי שזה יוצא בערך 4 אלף שקל
    אני רוצה רכב אני גם צריך לקרוע את התחת בעבודה ולשלם מהכסף שלי (שאוטו נורמלי עולה לפחות 20,000 ש"ח לא כולל ביטוח חובה, צד ג' וכל החרא הזה)
    אני רוצה בגדים פעם בחודש אני צריך שוב פעם לקרוע את התחת שלי שזה יוצא בערך (400 שקל בחודש במקרה הטוב)
    דלק עוד 500+ שקל
    יציאות עוד כמה מאות שקלים
    אוכל, סיגריות, בזבוזים וכו' עוד כמה מאות שקלים בחודש

בקיצור אין לי כוח בא לי כבר להתחיל לשדוד בתים
    ואל תגידו לי ללמוד כי אני לומד והלימודים האלו לא יתנו לי כלום לפחות לא ב-7 שנים הקרובות
    בא לי להנות עכשיו!! שאני בן 18 גם ככה עוד חצי שנה אני מתגייס לקרבי (מרצוני!) ולא יהיה לי זמן לנשום

אני מצפה ממכם לתגובות ועצות בוגרות, מי שאין לו משהו חכם להגיד שפשוט לא יגיד : )

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנהב
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני רעב"

אתה בטח חושב לעצמך שהכל פשוט שמביאים לך הכל אבל תחשוב לרגע אחד שפתאום יקרה משהו וההורים של אותו אחד יאבדו את הכל אותו אחד פשוט יקרוס מרוב שפינקו אותו ועכשיו אין לו מה שאתה קיבלת בעצם זה הכוח והיזע של עבודה שיש שיאמרו שזה יותר חשוב מהמשכורת בכל מקרה תנסה להסביר להורים שלך שאתה בוגר ואתה צריך שיוציאו יותר כסף אני בטוח שאם תעזור להם בלקחת אחים בנסיעות וכאלה הם יביאו לך גם כסף לדלק =]

הילדים שמקבלים הכל על מגש של כסף לא שווים כלום.
    תחשוב שמה שאתה עושה זה רק לטובה. ובסוף אתה תצליח יותר מכל המפונקים האלו.
    ואני מדבר בתור בן אדם שלומד בבצפר שכולם ככה.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אל תתבאס על זה, תהיה גאה בעצמך.
    מי שמקבל הכל על מגש של כסף הוא בן אדם כלומניק מסכן שלא מבין שום דבר מהחיים שלו כי הוא לא יודע מה זה לחיות בחרא ולקרוע את התחת בשביל השקל הקטן הזה.
    בד"כ אלה אנשים אנוכיים,לא אכפתיים, מתנשאים, ואל תגיד אני לא הייתי כזה אם היה לי כי אתה כן כי ככה חונכת.
    תהיה גאה בעצמך שאתה מתאמץ ומשיג את היעדים שלך בעבודה קשה, זה החיים אין שום דבר קל ובמיוחד בארץ שלנו, מה שבא בקלות הולך בקלות תלמד , כשתעבוד קשה ותרוויח משהו יהיה אכפת לך יותר מזה שקיבל במתנה וזה העיקר- אכפתיות, הערכה ועבודה קשה, רק ככה מגיעים להשגים.
    אני בטוח שעוד לא אמרת את המילה שלך ואם לא תתבאס ותמיד תשאף לעשות את מה שאתה עושה, יבוא יום וגם אתה תהיה כזה, רק שאתה תעריך כי אתה למדת על הבשר שלך מזה עבודה קשה בשביל דבר כלשהו שאתה מאוד רוצה, תתחשל, בהצלחה בהמשך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תיהיה בטוח שתגיע יותר רחוק מהם

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

את התכונות שאתה רכשת ילדים מפונקים כמו שאתה מתאר היו חולמים שיהיה להם, ואני מבטיח לך ששום הורה לא יכול להביא להם כרגע את התכונה הזאתי ואת ההתמדה הזאתי והנחישות הזאתי שיש לך בשום מחיר. אני מבטיח לך שאתה תתחשל ותתחזק ותצליח לא פחות מהם.
    אני אגיד לך יותר מזה, ככה אתה לומד להעריך כסף ואת מה שאתה משיג, מי שכל דבר בא לו בקלות לא מכבד אותו, אבל לעומתך שאתה מתמיד ומזיע בשביל כל הישג- ההישג יהפוך להיות הרבה יותר מתוק.
    בהצלחה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תסתקל על הצד הטוב , למדתה להעריך כסף ..
    אתה יודע להתמודד בעצמך עם עבודה במטרה לקנות דברים ומה שאתה רוצה , בעוד שהם לרוב מפונקים שעוד יש להם חלב על השפתיים מהפינוקים של אמא

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

שלום לך.
    ילדים כאלו מפונקים שנולנו עם כפית זהב בפה, לא שווים חלקיק ממה שאתה שווה.
    אתה מעריץ את מה שיש לך, והם יודעים רק לבקש. חינוך של כסף ושל לקבל כל מה שאתה רוצה, הופך אותך למפונק ואדם בלתי אכפתי, בדיוק כמו בסרטים.
    לגבי רישיון, רכב וכל מה שאתה רוצה- אני בטוח שעם הזמן אתה תמצא את העבודה המתאימה לך, תחסוך במשך זמן סטנדרטי ותקבל את מה שאתה רוצה.
    אבל זכור זאת תמיד- כסף זה רק נייר. החיים שלך מאושרים אם אתה מאושר בלב, הכסף הוא רק פרט שולי. אתה צריך אותו כדי להתקיים. בשביל אושר אתה רק צריך חברים טובים, בעלי לב טוב, וראש ישר. אנשים שמקבלים הכל על מגש של כסף כמו שאמרת, יכולים למצוא את עצמם מקבלים סרטן, מעורבים בתאונת דרכים, מתנסים בסמים קשים, ועוד הרבה דברים. זכור שמה שחשוב זה האושר. ואף פעם אל תתן לאנשים רדודים להתנשאות מעליך רק בגלל שאין לך רישיון או רכב, זה לא הופך אותך לאפס. תעמוד על שלך בן אדם.
    שמח לעזור, רז.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    זוהר
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Driving me nuts- בתירגום חופשי זה מסיע אותי אגוזים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אוף כל כך נמאס לי מהחיים הקשים האלו אני מקנא שיש ילדים שמקבלים הכל על מגש של כסף

על כל דבר אני צריך לקרוע את התחת שלי
    אני רוצה רישיון אני צריך לעבוד ולשלם מהכסף שלי שזה יוצא בערך 4 אלף שקל
    אני רוצה רכב אני גם צריך לקרוע את התחת בעבודה ולשלם מהכסף שלי (שאוטו נורמלי עולה לפחות 20,000 ש"ח לא כולל ביטוח חובה, צד ג' וכל החרא הזה)
    אני רוצה בגדים פעם בחודש אני צריך שוב פעם לקרוע את התחת שלי שזה יוצא בערך (400 שקל בחודש במקרה הטוב)
    דלק עוד 500+ שקל
    יציאות עוד כמה מאות שקלים
    אוכל, סיגריות, בזבוזים וכו' עוד כמה מאות שקלים בחודש

בקיצור אין לי כוח בא לי כבר להתחיל לשדוד בתים
    ואל תגידו לי ללמוד כי אני לומד והלימודים האלו לא יתנו לי כלום לפחות לא ב-7 שנים הקרובות
    בא לי להנות עכשיו!! שאני בן 18 גם ככה עוד חצי שנה אני מתגייס לקרבי (מרצוני!) ולא יהיה לי זמן לנשום

אני מצפה ממכם לתגובות ועצות בוגרות, מי שאין לו משהו חכם להגיד שפשוט לא יגיד : )
    בתור אחד שהיה פעם מהילדים עם כפית זהב בפה והיום כבר לא אני מכיר את שני הצדדים.
    למגתי שכסף בא בקלות והולך בעוד יותר קלות כסף הוא חומרי ולא רלוונטי אני לקחתי את עצמי לטיול הישרדות למשך חודש בלי כסף ותאמין לי לחיות חודש בלי הרגשה של לחץ ״אני חייב לקנות וחייב את זה ואת זה״ משחרר. כמו הרבה דברים שיש לנו היום בעולם(טלוויזיה מחשב אפילו סרס באינטרנט) הכל חומרי ולא חשוב תסתכל על דברים גשמיים כמו אהבה, כבוד,רצון ועוד המון הרבה יותר חשוב מכסף.

הילדים שבאים עם כפית זהב בפה לא מכירים עבודה מה היא ולא מכירים דרך ארץ או אפילו כבוד הדדי כי למה הם צריכים את זה אם יש להם הכל מונח?
    רק עבודת כפיים תביא אותך למקומות וזה חשוב שאתה עובד ולא מוותר לעולם אל תוותר!
    המון הצלחה בהמשך אם תצטרך משהו אני פה בפרטי:-)
    זוהר

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

תפסיק לקנא באנשים עשירים ותתחיל לקנא באנשים חכמים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect