מה הייתם רוצים שיקרה עכשיו עם טריפל H?
שיחזור להתאבק הרבה?
עם מי יהיה לו פיוד?
האם הוא יהיה פייס או היל?
האם יהיה לו קרב ברסלמניה?
תשובות שלי:
כן
סינה
פייס
כן
דיון פורה
מה הייתם רוצים שיקרה עכשיו עם טריפל H?
שיחזור להתאבק הרבה?
עם מי יהיה לו פיוד?
האם הוא יהיה פייס או היל?
האם יהיה לו קרב ברסלמניה?
תשובות שלי:
כן
סינה
פייס
כן
דיון פורה
|
|
כן
סינה
היל
לדעתי כן וזה ברור..
פרשתי היה טוב ושיהיה טוב,
צריך חודש וותק בשביל לנהל
לדעתי צריכים מתשהו לעשות לHHH היל טרן ולהכניס עניין לראו. טריפל H יכול להיות הוינס מקמהן הבא... או לפחות הבן אדם שהכי קרוב לזה.
אבל עם הPG היום אין לי כבר צפיות , אני לא אוהב כמעט את כל הפייסים ורק את ההיילים אני מעריך. הWWE דקדקן חבל על הזמן ובונה פייסים על הפנים, פייסים של PG מסריח. כמו הבדיחה מהלך הזאת ברודוס קלי- בא לזירה רוקד שר ומנצח מתאבק ב-2 דקות כאילו זה האבקות מקצועית, מתאבקים כמוהו גורעים לך לא לאהוב האבקות בידורית ולהגיד זה מבויים ומסריח.
שיימוס אותו הדבר כמוהו...אולי פחות גרוע כי יש לו קרבות יותר אורכים.
סינה זה סינה לא צריך לפרט.
כל הנצחונות של קודי רודוס צפוים, כשהוא מתאבק מול מתאבק שהוא לא רנדי/סינה/פאנק.. הוא מנצח כמובן.
לדולף זיגלר בכוח דחפו את ויקי גררו שנמאסה כבר, כל שנה עם מתאבק אחר כאילו מנסים לשחזר דברים ומתייחסים אליו כאילו הוא איזה מתאבק ענק חדש שפרץ דרך אבל תעשו לי טובה.
איזה דברים גדולים, חדשים המתאבקים האלו שמנסים לבנות הביאו עד עכשיו לWWE? תעשו לי טובה הם כלום לעומת המתאבקים שהWWE בנו לפני 2008.
הגימיקים ואיך שהWWE בונים מתאבקים היום זה מותאם לתקופה שהם החליטו להתחיל בשנים האחרונות מסיבה לא ברורה. פייס טוב כבר אי אפשר לראות במיוחד לא טופ פייס...
בTNA לא משנה אם מי ואיפה אנחנו נראה מתאבק אפילו כמו סטינג,AJ, קורט אנגל מורידים מעצמם ונותנים למתאבק לנצח אותם באופן חלק , כל אחד מנצח בתור שלו בTNA ולא תמיד אלו שלמעלה חייבים לנצח בצורה "חוקית" או כי זה מוריד מהם. די עם הבולשיט הזה !! זה האבקות בידורית! רק הילדים בני 8 מאמינים לזה.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 02-02-2012 בשעה 13:16.
אתם חיים בסרט טוב , HHH בחיים לא יחזור ללוז של המתאבק כי הוא סוג של כוכב עבר כזה הוא לא כמו פעם עדיף שגם לא יהיה הרבה בTV הוא לקח סתם זמן מסך.
מה הייתם רוצים שיקרה עכשיו עם טריפל H? הוא יקפוץ מהחליפה ויחזור להתאבק
שיחזור להתאבק הרבה? כן
עם מי יהיה לו פיוד? סינה
האם הוא יהיה פייס או היל? פייס
האם יהיה לו קרב ברסלמניה? מן הסתם כן...
וואלה פותח האשכול ואני עשינו אותם תשובות...
טריפל H לא יחזור עכשיו להתאבק ! אוליי יהיו לו כמה קרבות פה ושם כמו שהיה לו עם פאנק מיז ונאש אבל הוא לא יחזור בלו"ז של כוכב רגיל עכשיו....