אז ככה. אני משתמש וותיק בטורנט אבל מאז ומעולם השתמשתי בטורנטים ציבוריים. רק לאחרונה ממש קיבלתי הזמנה לTL וכתוצאה מכך נוצרו לי כמה בעיות
קודם כל, בגלל שאני משתמש די וותיק נוצרה לי רשימה ענקית של קבצים הנמצאים ברשימת ההעלאה, אבל רובם ככולם הם טורנטים מאתרים ציבוריים שלא קיימים בTL (ניסיתי לעשות ריסיד להרבה קבצים אבל לא הצלחתי אפילו אחד כי כנראה זה לא אותם קבצים)
כלומר מה שקורה זה שאני מעלה הרבה מאוד (התוכנה דלוקה שבועות שלמים באופן רצוף) אבל הרטיו בTL נשאר נמוך כי הקבצים שהורדתי דרך הTL הם מעטים מאוד ורוב העלאות הם של טורנטים ציבוריים
השאלה היא איך אני יכול לתת העדפה להעלאת קבצים מTL. ואולי בכלל כדאי לי למחוק את כל רשימת הטורנטים הנוכחית ולהתחיל מחדש (או בכלל להתקין מחדש את התוכנה ולהתחיל דף חדש. אבל אני לא בטוח מה השלכות של דבר כזה)
הבעיה השניה שלי היא כזאת: כדי לנסות לשפר את הראטיו התקוע שלי ניסיתי להשתמש בכמה מדריכים לא הכי אמינים כדי לשפר את מהירות ההעלאה שלי וזה כנראה גרם לכמה בעיות
קודם כל אני ממש מתקשה להוריד. יש לי כרגע כ6 קבצים בהורדה (מרביתם מTL) אבל רק אחד עובד במהירות סבירה והשאר לא התחילו אפילו לעבוד והם נמצאים עם איקס אדום
ניסיתי לעשות "מדריך מהירות" (CTL + G) וקיבלתי איקס על החלק הראשון של הבדיקה (בדיקת הרוחב פס). לצערי בגלל שאני משתמש חדש אין לי אפשרות להעלות תמונה שתסביר את הבעיה (מה נסגר עם החוק הטיפשי הזה אגב?)
התקלה משתנית מבדיקה לבדיקה. לפעמים זה 'זמן בדיקה עבר'. לפעמים זה 'בעיה בsocket' לפעמים 'שרת סגר את החיבור' וכו וכו... ככה שלא נראה לי שיש להתייחס ברצינות לתיאור התקלה
איך אני מתקן את הבעיה ומה דעתכם על השאלה הראשונה ששאלתי?
תודה רבה רבה מראש

ציטוט ההודעה