שלום חבר'ה
אני עובד בארגון קטן ובארגון נמצאים בערך 80 עובדים אני משמש כפקיד ומזכיר בארגון זה ארגון שמייבא ומייצר כל מיני כלי עבודה ופטנטים רשומים ונמצא בירושלים הארגון המפעלי הזה עובד מהשעה 8:00 עד השעה 19:00 לפרקים ישנה משמרת בוקר מהשעה 8:00 בבוקר עד 15:00 אחר-הצהריים וישנה משמרת צהריים שעובדים מהשעה 11:00 בצהריים עד השעה 19:00 לאחרונה ביקש ממני הבעלים של הארגון למצוא דרך נוחה ולהקל על עובדי וחברי הארגון בפינוק של גלישה אלחוטית באינטרנט של הארגון כלומר להגדיר את האינטרנט האלחוטי כזמין ולא מאובטח לחברי הארגון שיוכלו לגלוש בסבבה ובזרימה כאוות נפשם אבל כל זה בתנאי שזה יהיה בהפסקות ולא בזמן העבודה ובכן ההפסקות של חברי הארגון נעות בין 13:30 עד 16:00 כך שאלו השעות שבעל הבית רוצה שהאינטרנט האלחוטי יהיה חשוף ולא מאובטח ובשאר השעות הוא יהיה מוצפן ומאובטח על-ידי סיסמא כך שלא יהיה ניתן לגלוש בו מפאת רצונו שהעובדים יהיו מרוכזים בעבודת הארגון ולא כמו שהיה שפתחו מחשביידה :-) ליד המשרד מיקום הראוטר וכל היום היו המחשב במילים קצרות האם יש אפשרות או איזה תוכנה אפילו שיוצרת מעין מצב כזה של שעון שבת באופן ידני וחוסמת את האינטרנט האלחוטי בשעות מסויימות ולפרקים שאנחנו מגדירים (אני יודע שניתן לעשות את זה באופן ידני אבל זה בלתי אפשרי כי אני לא תמיד נמצא במשרד לחסום את זה) אשמח לכל התגובות באופן מפורט וברור וגם באיזה מידה לפנות לספקים ולתשתיות בתודה מראש.

ציטוט ההודעה