נוסע ביחד עם חבר מתחיל מאוד בתחום למסיבה , בדרך אנחנו נוסעים ליומהולדת של ידידה של חבר אחר שלי שהוא בתחום כמה שנים , חבר שלי פוגש אותנו בחוץ ומעדכן אותי שהוא דאג לספר עליי דברים טובים לכולם(הוא קצת שיכור אז אני מתאר לעצמי שהוא בטח הגזים קצת ..) בנוסף הוא מספר לי שיש שם בחורה ממש ממש כוסית ושאני חייב לעוף עלייה היום , אני צוחק ואומר לו תכף נראה מה זה
נכנסים לדירה לוחץ לכל הגברים בדירה את היד , ישר איך שאני נכנס .. שם דגש גדול על לחיצה חזקה וחיוך לכל אחד שאני פוגש , נותן נשיקה על הלחי לאחת הבנות ואז אני רואה את הבחורה שהוא סיפר לי עלייה.
כוסית ביותר , 9 לפי הדירוג שלי , רזה שמלת קוקטייל , שיער חום בעיר , כוסית בטירוף , ניגש אלייה נותן לה נשיקה על הלחי ואז אומר לה "שתיים" ונותן עוד אחת על השניה, נותן לה חיוך ושואל אותה איך קוראים לה , ואז היא פותחת את הפה ומדברת כמו ערסית..
אני אשכנזי רציני אז זה TURN OFF בשבילי , היא אמרה משהו מפגר הסתובבתי והפסקתי לדבר איתה ,כולם שתו קצת יצאנו מהדירה , במטרה להיכנס לאוטו וללכת לכיוון המסיבה , בדרך לאוטו היא הולכת לידי ומדברת איתי קצת , אני אוכל סרטים עלייה היא מדברת כמו איזה ערסית ואני לא מבין למה , זה הורס לי הכל ואני אומר לה שהיא ערסית ושואל אותה למה היא מדברת ככה , היא צוחק ונראה שהיא לא ממש שמה על מה שאני חושב , +1 לה , אני אוהב בנות אם ביטחון עצמי.
נכנסים לאוטו שמים קצת מוזיקה ונוסעים 2 מכוניות למסיבה.
בדרך למסיבה אני רואה שהיא מנסה לזכות בצומת לב שלי בכל מיני דרכים מצחיקות , למשל אני יושב ליד הנהג והיא יושבת באמצע מאחורה בין חברה שלה ועוד איזה בחור אחד , ואז היא מוציאה את הראש כל הזמן קדימה ביינינו בצורה מצחיקה כזאת , זה מצחיק אותי ואני ישר מזהה את זה , כשאנחנו מתקרבים למסיבה קורה משהו שישפיע מאוד על הכל אחר כך ולמדתי לקח ממנו , היא התחילה להלחיץ את חבר שלי כשהוא ניסה להיכנס לחנייה (היא הייתה שיכורה) וחטפתי עלייה עצבים ישר,אמרתי לה שתסתום את הפה ושהיא מעצבנת אותי , היא לא נשארה חייבת ויציאה עליי , לא אמרתי לה את זה כי התחשק לי להיות רע אלייה , היא באמת עצבנה אותי , ואמרתי לעצמי שזהו היא לא מעניינת אותי מעכשיו , אין לי כח למטומטמות.
נכנסו למסיבה אני רוקד קצת עם חברים , ואז רואה בחורה יפה בלונדינית , המסיבה עמוסה בכונפות אז אני משאר שזאת אחת הבחורות היותר שוות שם.
אני:מה יש לך שם(מציע על הכוס שתייה שיש לה ביד)
היא:בלהלבהל (סוג של אלכוהול לא הבנתי בדיוק)
אני:זה טעים?
היא:כן
אני:אוקיי ,תוסף לה את הכוס ומוציא לה אותה מהיד , נותן שלוק..
אני יודע שלחלק ממכם עולות כמה שאלות עכשיו בראש , אבל הסגנון שלי הוא מאוד אגרסיבי , לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא , הבנות שאני הולך עליהם בדרך כלל אלו בנות שנראות מצויין עד מצויין מאוד , לא פחות מזה , יש לי בעיה רצינית כי אני מוצא פגם בכל בחורה שאני רואה, בשלב מסויים במהלך התקופה שאני בתחום החלטתי שאני לא מתפשר על בנות שלא נראות כמו שאני אוהב , זה יצר מצב שכמות הסגירות שלי ירדה משמעותית כי לפתוח 9-10 בקביעות זה לא פשוט ואתה נדחה די הרבה לא משנה כמה הגיים שלך טוב , אבל עם הזמן זה השתפר , והיום אני יודע שזה המצב האידיאלי בשבילי כי הסגירות שלי הם סופר איכותיות ומשאירות את כל שאר הבנים בסביבה עם ריר ככה בצד של הפה.
בכל מקרה נחזור לעניינינו
אחרי השלוק אני בודק את התגובה שלה ואני רואה שהשפת גוף שלה מראה לי על ריחוק מסויים , ראיתי שהיא מובכת מאוד , והבנתי שהיא לא קיבלה את זה טוב ועכשיו אני עושה בקרת נזקים, הגבתי מהר.
אני:אני לא עושה את זה בדרך ככל , אבל הייתי ממש צמא (הטון שלי הוא לא מתנצל , הטון שלי רגוע לגמרי כשאני אומר את זה ..) כשאני אומר את זה אני מקרב אותה אליי עם היד ונצמד אלייה.
היא:בחיים לא עשו לי את זה
אני:אני שמח להיות הראשון שלך ,את ממש חמודה
כמו שאתם שמים לב אנחנו לא מדברים יותר מידי , גם רועש מאוד וגם אני יודע שזה לא משנה ממש , במועדון אני לא משקיע יותר מידי בדיבור אלה מתרכז מאוד בכמה שיותר מגע ולגרור מהבחורות כמה שיותר תגובות רגשיות , שיזעזעו אותם קצת..
אנחנו רוקדים קצת ואז אני קולט מהצד את חברה שלה עומדת ומסתכלת עלינו ואני חושב לעצמי פאק כמה זמן היא עומדת ומסתכלת ככה עלינו
חברה שלה נראת פחות טוב , הייתי אומר 7 , אבל עדיין אכילה , אני מסתכל מהר לצדדים לראות עם אחד החברים שלי שם כדי שאני אוכל לסמן לו לקפוץ עלייה , וכמובן שאני לבד , אווקיי אני מחליט לקחת הימור..
תופס את חברה שלה ביד ומקרב אותה אלינו , יצא לי כבר כמה פעמים לרקוד בין 2 בנות ככה שאני עושה את זה בביטחון מוחלט, ההימור שלי נכשל והיא עומדת כמו איזה עז במקום ולא רוצה לזוז , אני מנסה למשוך אותה שוב פעם , והיא עוד פעם לא זזה ואז היא ניגשת לחברה שלה ומתחילה ללכלך עליי באוזן שלה
אני יוצר ביניהם חומץ ואומר לה שאם היא לא רוצה להנות אז שלא תפריע לנו , וממשיך לרקוד עם חברה שלה,אני מתחיל להרגיש שינוי בשפת גוף של חברה שלה היא פחות נצמדת ופחות זורמת אני מבין שיש לנו כאן בעיה ואני מרגיש שהיא עוד שניה הולכת לנחם את חברה שלה , אז אני אומר לה שאני הולך לחברים שלי , אני מוציא את הפלאפון שלי ואומר לה להכניס את המספר , EJECT.
אחרי זה אני קולט שאין לי מושג מה השם שלה ולה אין מושג מה השם שלי , זה לא משהו שאי אפשר לתקן בשיחה ,אבל אני מבין שהסגירה הזאת לא איכותית במיוחד , לא נורא..ננסה להתקשר מה שיהיה יהיה.
שימור
# להמשיך להיות דומיננטי עם בחורות שנראות טוב מאוד , לא לפחד להוביל , להראות ביטחון עצמי ואם אני עושה משהו ללכת איתו עד הסוף
שיפור
# להשאיר את הווינגים שלי קרוב כדי שיוכלו לקפוץ על רימונים ומוקשים למיניהם בשבילי
פתחתי עוד כמה סטים לא מעניינים אחרי זה , חלקם לא זרמו , סט 2
רואה קבוצה של בנות רוקדות ביחד כמו לסביות , אחת מהם נראת ממש טוב , 8.5 , הפנים שלה קצת פחות יפות מהבחורה הקודמת אבל הגוף שלה מטורף , לובשת גרביונים רשת לבנות כאלה , מגפיים , וחצאית קצרה , שער שחור , פצצה , הם מושכות הרבה תשומת לב , יאאלה בלאגן
אני קולט את הצלם של המסיבה ואומר לו לבוא איתי אני רוצה להצטלם עם ידידות שלי , הוא זורם ואני הולך לבנות האלה , ניגש לאחת מהם
אני:שומעת , אנחנו מצלמים פה תמונות למסיבה ומעלים אותם אחר כך לאינטרנט , אני צריך ששניכם תצטלמו איתי עכשיו
היא אומרת לחברה שלה משהו ולפני שאני קולט הם דופקות לידי פוזה של כוסיות , הצלם מצלם פעמיים , ואני אומר לו שיצלם שוב פעם ומצביע לבנות על הלחיים שלי ואומר להם לנשק , הם מנשקות , הרבה אנשים מסתכלים עלינו ואני שמח שזה עבד.
אחרי זה אני שואל אחת מהם איך קוראים לה ,היא אומרת שם , שם רוסי ביותר , ואני מבסוט אני אוהב רוסיות.
אנחנו מתחיל לרקוד איתה היא זורמת ונותן יד לחברה שלה מאחור והם עושות לי סנדוויץ' , בשלב מסויים הם ניהיות אגרסיביות בצורה מוזרה ואני מרגיש שאני נאנס , חבר שלי בדיוק מגיע ואני אומר לו שאני צריך עזרה פה ושילך על זאתי שבועלת אותי מאחורה..חח
חבר שלי רוקד איתה ואני נשאר עם החברה הסקסית שלה שחושבת שאני עמוד חשפנות ועושה עליי דברים שהגוף שלי מגיב אליהם מהר מאוד , היא מחייכת אליי , אני תופס אותה ומצמיד אותה אליי , KC ... מתנשקים כמו חולי נפש , אחרי קצת דיבורים אני אומר לה בואי ולוקח אותה ביד , היא באה איתי בלי לשאול לאן , אני לוקח אותה לאיזה פינה במסיבה ומתחיל לחרמן אותה ביטרוף נוגע לה בציצים ובתחת מתחת לחצאית היא אוכלת לי את הצוואר בצורה שמזכירה סצנה של ערפדים .. אני מרגיש שהיא מתחילה לעשות לי איקי ..אני חושב עם לעצור אותה או לא ואז אני אומר פאק איתי ונותן לה לזרום , לבנתיים אני מכניס לה יד מתחת לתחתונים והיא עוצרת אותי .. , אחרי כמה דקות מנסה שוב ושוב עוצרת אבל מעל התחתונים היא נותנת , היא נוגעת לי בכל מיני מקומות .. אחרי כמה זמן אי אפשר היה להתקדם יותר והבנתי שכל המסיבה הולכת לי עלייה ואולי אחרי המסיבה אני אדבר איתה , אני לוקח ממנה את המספר ושואל אותה מה היא עושה אחר כך היא אומרת לי לא יודעת , ואני אומר לה שנדבר אחרי זה , אני חוזר ורואה שחבר שלי זורם עם חברה שלה ..
רוקד קצת עם חברים שלי עכשיו , ואז רואה את הבחורה שרבתי איתה באוטו רוקדת ואני קולט עד כמה היא סקסית וזה משגע אותי , היא רוקדת ליד כל החברים שלנו ואני ניגש אלייה ומביא לה יד בצורה של כיף כזה(זה משהו שאני תמיד עושה .. אחרי שהם מביאות לי כיף אני מקרב אותם אליי) , היא לא נותנת לי כיף ומייבשת אותי חזק ואני קצת בשוק מזה , אני משתדל לא להראות אבל התעצבנתי קצת.
אני אומר לה בואי לרקוד והיא מתרחקת ממני , אני לא מבין מה הבעיה שלה , אבל אני ממשיך לרקוד עם חברים אחרי זה חברה שלה קוראת לי ואומרת לי שהיא אמרה לה שאני שחצן , וכל מיני דברים כאלה , אני מבין שהיא צודקת ויצאתי על הבחורה קצת יותר מידי חזק באוטו ואני מבין למה היא דחתה אותי .. בכל מקרה לא נותן לזה להפריע לי , אחרי שהמסיבה נגמרת אני הולך לאוטו עם 2 חברים שלי ואיתה(הבחורה שרבתי איתה..) , שאר החברה לוקחים מונית לאן שהם גרים והיא גרה בעיר שלי אז אנחנו נוסעים הביתה , מורידים חבר אחד בדרך ואז יוצא מצב שרק אני והיא יושבים מאחורה , היא כבר חצי ישנה ואחרי שחבר שלי יוצא מהאוטו היא נשכבת מאחורה ושמה עליי את הראש .. אני זורם , מלטף לה את השיער , אחרי זה היא מתעוררת קצת ומתחילה לדבר איתי , היה לנו שיחה די רצינית .. פתחנו תלב קצת אחד עם השני והיה וייב כייפי כזה , פשוט דיברנו בכייף , היא ליטפה לי את הרגל והבנתי שיש פה משהו מעבר כנראה , לפני שהיא הלכה הבאתי לה את הפלאפון ואמרתי לה להכניס את המספר , היא דיברה על איזה מקום שהיא אוהבת בעיר ואמרתי לה שאפשר ללכת לאכול שם בפנאני .. , היא רשמה את המספר נתנה לי נשיקה על הלחי וחיבוק ארוך , והורדנו אותה בבית .
המספר ממנה היה איכותי ואנחנו נפגשים בקרוב כבר דיברנו.
המספר הראשון שלקחתי , דיברתי איתה והיא אמרה שהיא לא יכולה להיפגש השבוע כי היא לומדת , אני אנסה שבוע הבא.
המספר השני הבחורה שהתחרמנתי איתה , היא הזמינה אותי למסיבה יומהולדת של חברה שלה , ואמרתי לה שאני לא יכול לבוא אבל הצעתי לה לראות סרט לפני , והיא אמרה לי שאח שלה הוריד סרטים חדשים , דיברנו קצת על הסרטים וכולם נשמעו לי מפגרים לגמרי אבל אני בטוח שגם ככה לא נתרכז בסרטים יותר מידי.
זהו בעיקרון , היה יום שישי מוצלח , אני מרגיש שמבחינת גיים הייתי בפריים נכון כל הזמן , חיפשתי לסגור ולקדם עניינים , הסגנון שלי הוא משהו שפיתחתי במשך השנים והוא מתאים לי ולא לכל אחד אז מן הסתם יהיו אחדים שיתחברו למה שאני כותב ואחרים שלא , אבל אשמח לקבל ביקורות , לטוב ולרע..

ציטוט ההודעה