שלום,
הבאתי הארד דיסק של 500 ג'יגה למחשב,חיברתי אותו,הוא עולה והכל טוב ויפה, רק שאני פותח את המחשב שלי אני רואה שהוא מחולק לשני כוננים של 80 ג'יגה ו 420 ג'יגה....יש דרך לאחד אותם בחזרה דרך המערכת הפעלה? (הוינדוס לא מותקן על ההארד דיסק הזה)
תודה מראש![]()
שלום,
הבאתי הארד דיסק של 500 ג'יגה למחשב,חיברתי אותו,הוא עולה והכל טוב ויפה, רק שאני פותח את המחשב שלי אני רואה שהוא מחולק לשני כוננים של 80 ג'יגה ו 420 ג'יגה....יש דרך לאחד אותם בחזרה דרך המערכת הפעלה? (הוינדוס לא מותקן על ההארד דיסק הזה)
תודה מראש![]()
|
|
כן אתה פשוט עושה FORMAT לכונן עצמו דרך הWIN.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התחל כתוב diskmgmt.msc בחלון שיעלה זהה את הדיסק שלך מחק את המחיצות לחלוטין תפרמט וגמרת סיפור יש לך כונן שלם
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ניסיתי,אבל הוא מראה לי שיש עדיין שני כוננים,אחד במצב Free Space והשני במצב UNallocated...
יש רעיונות?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלחץ ימני על ה Free ואז מחק מחיצה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תודה רבה על העזרה חברים,הכל הסתדר...![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)