אני רוצה שתעזרו לי ברעיון על הרעיון של בית הספר.
במה הוא עוזר לתלמידים להתקדם בחיים במימוש הרעיון של בתי הספר.
מבחינה שכלית,
מבחינת ניסיון חיים,
מבחינה חברתית,
וכו'....
במה עוזר בית ספר?
פשוט תרשמו פה מה שעולה לכם בראש (:
אני רוצה שתעזרו לי ברעיון על הרעיון של בית הספר.
במה הוא עוזר לתלמידים להתקדם בחיים במימוש הרעיון של בתי הספר.
מבחינה שכלית,
מבחינת ניסיון חיים,
מבחינה חברתית,
וכו'....
במה עוזר בית ספר?
פשוט תרשמו פה מה שעולה לכם בראש (:
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
|
|
וואלק בשביל דבר כזה אני רק צריך מוזה ואני כותב לך תיזה בחיי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני אענה לך על משהו אחד..
מבחינה כללית- הבית ספר מחנך אותנו להיות רובוטים, שאחרי שנעזוב את הבית ספר נהיה רובוטים של הצבא, של הבוס, של המדינה אנערף..
הוא מחנך אותנו לעשות את מה שאומרים לך גם אם אתה רוצה וגם אם לא ואם אתה לא, אתה תקבל עונש.
בסופו של דבר, לא משנה כמה נתנגד אנחנו נהפוך לרובוטים בגלל שאנחנו יודעים שאנחנו צריכים להצליח כאן, לעשות 3 שנים צבא, וללקק לבוס בשביל שלא יפטר אותך או שיקדם אותך.
אני אתן לך דוגמה למה הכוונה:
הערנו כמה פעמים למורים, הם לא אהבו את העניין וכעסו. זה הגיע למצב שהמורה לגאוגרפיה אמר "מרחביה קיבוץ זה מושב", חינכו אותנו להקשיב למורה, לא לתת לו הערות ולהגיד את מה שהוא עושה זה מה שהעבירו לנו, אחרי 7 שנים של כעס של מורים על עניינים כאלו, לא היה מישהו שהרים את היד, לא האיזו, ספרתי לו את הצד שלנו והוא אמר שאם זה מה שהחינוך בבית ספר עושה אז זה בושה והורס לנו את הדמיון והפתיחות.
עריכה: דבר נוסף שהבית ספר סותר בעצמו, הוא מלמד ואומר תעמדו על שלכם, אל תוותרו, אבל ברגע שמורה אמר לי לזרוק שתייה שקניתי בכסף שלי, עמדתי על שלי ולא הסכמתי לזרוק על זה שלי, כי זה מהכסף שלי, העיפו אותי למנהלת, אז מה זה מלמד אותנו?
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 15-02-2012 בשעה 18:13.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
יש לכם חרא מורים וצריך לפטר אותם. מורים אמיתיים צריכים לפתח דיונים בקשר לדברים האלה, כל עוד זה בגדר החומר הנלמד. אם זה לא בגדר החומר הנלמד, הם אמורים לעצור אותך ולהזמין אותך אחרי השיעור להמשיך את הדיון.
יש חוקים. אתה צריך לאכוף את החוקים גם אם הם לא מוצאי חן בעינייך. כשאתה בשיעור, המורה מחליט מה מותר ומה אסור. נכון, זה לא נשמע הגיוני שאסור להכניס שתיה לשיעור אבל אין לך מה לעשות. בית ספר זה לא דמוקרטיה, זה דיקטטורה. אתה רוצה זכויות? לך לבית ספר דמוקרטי.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi