נכתב במקור על ידי
carmiomero
היי,
אני לא הייתי ממהר לגמור את הקשר. לא, אני לא אומרת שתרוץ, תכרכר ותחזר אחריה בלי סוף.
אני אומרת שאולי, באם שניכם תרצו (והפעם זה בדגש על אם היא תרצה, כי נדמה שאתה רוצה) לנסות לשקם את הקשר שלכם ולחדש את האהבה (דבר שבהחלט ניתן לעשות!) כדאי לנסות לפנות אל טיפול זוגי. אולי בגלל הגיל הצעיר זה נשמע לך מוזר ומלחיץ, אז אמליץ לך לפחות להתעניין בנידון ולראות במה מדובר. הצצה קצרה באחד מבין אלפי האתרים שעוסקים בנושא תספר לך כי ניתן לעבור על תקשורת ולהתנהל בהתאם למספר טיפים פשוטים באמצעותם ניתן להחיות את האהבה מחדש ולשמור על גחלת האהבה והמשיכה.
במקרה שלך, הייתי ממליצה לך לבקש ממנה ערב אחד להתלוות אליך. תבחר במקום הראשון בו נפגשתם או בו נהנתם, או כל מקום אחר ששניכם ממש אוהבים. נגיד אתם יכולים ללכת לסרט ואח"כ לשבת ולדבר\ ללכת אל חוץ הים האהוב עליכם ולשבת לדבר וכו'..
כשאני אומרת לדבר אני מתכוונת אל הדברים הבאים :
תשב עם בת זוגתך, ותעלה לה זיכרונות של דברים מאושרים אותם חוויתם, תעלו חויות, קטעים מצחיקים וכדומה. לאחר מכן, תשאל אותה אם היא חושבת שהיא רוצה לוותר על הכל, או שהיא רוצה לנסות איכשהו לשפר את המצב? תזכיר לה כי ככה זה בזוגיות, לעיתים יש ירידות ועליות, לפעמים מאבדים את העניין - אבל הדבר טבעי ויקרה לה בכל זוגיות שהיא, ולכן חשוב שהיא תחשוב בינה לבין עצמה אם היא עדיין מרגישה אליך משהו ורוצה לנסות לשפר את המצב.
אם תמשיכו לשוחח עם הנושא והיא תענה בחיוב או לחילופין תשאל איך - תגיד לה שאתם יכולים לחזור למה שהייתם פעם, לחזור כמו פעם לצאת לכל המקומות האהובים, להקפיד להינות ביחד, לעשות דברים שעושים לכם כיף, אולי גם תשמרו קצת על מרחק (נגיד אם הייתם נפגשים כל יום, תציע לה שתיפגשו פחות, שחלק מהימים תצא עם חברות או שפעם בשבוע תצא עם חברות ובשאר תצאו\תבלו יחדיו אתפ כזוג). מעבר לכך חשוב שתקבעו לעצמכם לדבר על התחושות כי אני בטוחה שהרגשות שלה לא התעוררו פתאום, בטוח מדובר במשהו שנרקם לאט. שיח פתוח ותקשורת על כל מה שמפריע תמנע מכם דברים כאלה בעתיד.
זהו, קצת הארכתי, אבל אני מאוד מקווה שהדבר יעזור לך במקצת.
וגם אם לא, גם אם היא תחליט לוותר (מסיבותיה שלה) עצם זה שאתה מתעניין מבטיח לך עתיד מאושר מאוד ! כי אתה אדם אכפתי, חם ואוהב! ואין הרבה כאלה.. בהצלחה !!!!!!