ונגיד ורק הוספתם אותה...
דיון מהנה
ונגיד ורק הוספתם אותה...
דיון מהנה
|
|
אם אתה מתכוון למישהי שלמדה איתך פעם והוספת אותה ובחיים לא דיברתם אז קודם כל זה קורה המון אין לך מה להתבייש, הרבה אנשים מוסיפים אנשים בלי שדיברו איתם בחיים ורק מכירים בפנים.
בקשר למישהי כזאת:
מה קורה? ... מה איתך ... מה לא ראיתי אותך שנים מה לאן נעלמת ? ופשוט תזרום עם השיחה
מישהי שאתה לא מכיר בכלל:
קודם כל אני בחיים לא מוסיף בנות שאני לא מכיר קודם כל שולח הודעה ואם זורם רק אז, יש הרבה שיטות אתה יכול לרשום בפשטות "מה קורה מאמי" ואם חוזרות אליך זה בד"כ מכירים ואז תזרום אני אישית הרוטינה שלי במקרים האלה באינסטינקט גם זה "בטחחח מה את לא זוכרת??? סתם סתם חח הלוואי והיינו מכירים בגלל זה שלחתי הודעה" 90% מהמקרים אחרי הודעה כזאת היא תשאל מאיפה אתה בן כמה איך הגעת אליה בלה בלה
אם יש לכם הרבה חברים משותפים השאלה הכי חרושה - מה את מ**** ? ולזרום
אפשר גם בשביל הצחוקים לרשום ווווווווווווווווואאאאאאאאאאווווווווווווו ווווווותתפלא אבל גם לזה יש כאלה שחוזרות חחח
בסה"כ הפתיח לא באמת משנה !! אם בחורה זורמת עם משפט פתיח כזה היא תזרום גם עם אחר, הכי חשוב שתדע להזרים את השיחה ושזה לא יהיה חקירה!
הנה דוגמא לשיחה עם מישהי :
אני:
וווווווווווווווווואאאאאאאאאאאווווווווווו ווווווווו
היא:
מה.....
אני:
ה' ישמור כמה את יפהההההההההה
היא:
חח תודה אנחנו מכירים?
אני:
בטחחח מה את לא זוכרת??
חחחחח סתם הלוואי והיינו מכירים
היא:
חחחח
אני:
תאמיני לי עם החורף הזה אי אפשר אפילו לצאת להוריד ת'זבל אני זורק אותו מהחלון הוא מגיע לפח לבד רק מהרוחות חחחחחחחח
היא:
חחחחחחחח
אני:
חחחחח יא זבל בגללך אני מנקה את כל החדר!
אני אוכל מילקי וגולש בפייסבוק פתאום רואה ת'תמונה שלך כל המילקי נפל לריצפה חחחחח
חחח מאיפה את מאמי?
היא:
חחח איזה נסחף
אני:
נותנים לך מחמאה תגידי תודה חחח
היא:
אומרתתודה חח
אני:
בת כמה את מאמי? אני אומר 19 ניחוש פרוע
היא: קלעת
אני:
חחח באמת את נראית בכלל בת 17
היא:
חחח כן הרבה אמרו לי
בקיצור החמאתי קצת יותר מדי אבל זה כי אני לוקח את זה בהומור את כל הקטע הזה.. מה קרה פה בעצם? התחלתי איתה במשפט פתיחה מטומטם של ווואווו אח"כ היא שאלה אם מכירים ובשביל לשבור את הקרח עניתי בציניות, היא צחקה וכדי לשבור עוד יותר את הקרח ושתבין שאני בנאדם נחמד ומצחיק רשמתי לה בדיחה שעלתה לי בשלוף וככה זרמתי איתה בשיחה, ממש לא מסובך. זאת גם לא דוגמא טובה כי ת'אכלס היא לא כ"כ זרמה למרות שאח,כ השיחה יותר זרמה והוספנו אחד ת'שני ודיברנו עוד
קוראים לה נגיד נוי?
דופק לה "נוווווווווווייייייייייייייייייייההההההה ההה!!" היא בטוח תגיב![]()