במאמר הראשון סקרנו מעט את גורמים המשפיעים על בחירת המיקום בגוף לעשיית הקעקועים, ומיקום אחד שהוא אחד הקלאסיים לקעקוע, הזרוע שלנו, במאמר זה נסקור עוד שני מקומות הנכנסים לקטגוריה של מיקומים קלאסיים לעשיית קעקועים בגוף (אם כי נדושים מעט).
קעקועים על הכתף (מוסתר לחלוטין עם חולצה קצרה)
הכתף הינו המקום הקלאסי ביותר לקעקוע, ימאים של פעם היו עושים את הקעקועים המאולתרים על כתפם או על האמה, כמו כן חברי כנופיות וגורמים אחרים שהיו מעוניינים להטביע את הסמל היו מתקעקעים על הכתף
הכתף הוא מקום נדוש מאד לעשות עליו קעקוע, אך ישקעקועים שמומלץ לבצע על הכתף ולא על חלקים אחרים, צורות סימטריות ועגולות או דמויות שיכולות להימשך מעט לכיוון הצוואר יכולים להיות קעקועים מומלצים .
סף הכאב לקעקוע בכתף הוא בדרך כלל גבוה, כלומר רמת הכאב היא נמוכה יחסית לשאר המקומות בהם מתקעקעים, השכם והכתף הינם מקומות שבדרך כלל הכאב הוא סביל אם כי לפעמים לא כואב כלל. מהניסיון שלי, נרדמתי כשקעקעו לי את הכתף.
קעקועים על השכם (מוסתר לחלוטין עם חולצה קצרה)
השכם חייב להיות מספר אחד במקומות הקלאסיים לקעקוע בגוף האדם, זהו המיקום הנדוש ביותר בגוף לעשות עליו קעקועים, כאשר אנו מעוניינים בקעקוע שיכאב בצורה סבירה בתהליך העשייה שלו ושיהיה מוסתר לחלוטין בלי הרבה בעיות השכם הוא המקום האידיאלי בשבילכם
לשכם שטח פנים גדול (בגב) ולכן למקעקע מאד קל מבחינת נגישות לקעקע את המקום כמו שצריך, הכאב במקום זה הוא כמעט ואפסי (לפחות מהניסיון שלי) לעומת קעקוע על החזה או על הצלעות (המקום הכואב ביותר לפי דעתם של רבים). ככל שיש יותר עצם כך הקעקוע יותר כואב (ככה אומרים)
קעקועים מעל הקרסול ברגל (מוסתר בעת לבוש של מכנסיים ארוכים)
אחד המקומות הנפוצים ביותר לעשיית קעקוע שנרצה שיישאר דיסקרטי אך שתהיה לנו האופציה להציגו בפומבי הוא המקום שמעל הקרסול, כאשר נראה שבנות מעדיפות לקעקע את הצד הפונה החוצה.
ואילו הגברים מקעקעים את הצד הפונה פנימה לכיוון הרגל השנייה, אין חוקיות מוגדרת (כמו מה שהיה אז עם עגילים באוזניים, למי שיש עגיל בצד ימין הוא הומוסקסואל), ניתן להניח שיש באמת מיתוסים כאלו גם על קעקועים אך אין דבר.
אם תרצו להתקעקע מיל הקרסול, ככל שהמקעקע ינוע לכיוון עצם השוק כך יכאב יותר, לכן חשוב לקחת בחשבון שיש אנשים שהקעקוע הזה יכאב להם יותר מאחרים ואילו אחרים טוענים שקעקוע זה לא כואב כלל, אני יכול להעיד שהקעקוע לא כאב לי כלל. והוא קטן ויפה.
קרדיט לאתר קעקועים

ציטוט ההודעה