אני רוצה לייבא צעצועים לארץ מאמזון ואז למכור לילדים קטנים..מה המיסים שצריך לשלם על זה ?
מכס ? מס קנייה ? מע"מ ?
אני צריך שמישהו מנוסה שמזמין הרבה דברים מחו"ל יענה לי.
אני רוצה לייבא צעצועים לארץ מאמזון ואז למכור לילדים קטנים..מה המיסים שצריך לשלם על זה ?
מכס ? מס קנייה ? מע"מ ?
אני צריך שמישהו מנוסה שמזמין הרבה דברים מחו"ל יענה לי.
|
|
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 18-02-2012 בשעה 14:26.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
חחחח,איזה סטלנים יש פה תאמינו לי... XD
בקשר לשאלה שלך,תפצל כל חבילה ל-3 או 5 מוצרים בחבילה..
עד 75$ אתה לא משלם מכס + מע"מ.
מ-75$ ועד 325$ אתה משלם מע"מ.
מעל 325$ אתה משלם גם מכס..
תעשה גם מרווחי זמן בין כל הזמנה והזמנה בשביל שלא יווצר מצב שזה יפול לך חבילה אחרי חבילה איזה 4 ברצף ואז זה כבר מעורר חשד אצל הבודק במכס שמעביר..
ואל תזמין הרבה,תזמין כמות סבירה,תראה איך זה הולך ואז תדע איך להמשיך עם זה = ]
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
My Anime List
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
TNT world shop זאת רק חברת צד שלישי למשלוחים מאמזון וכאלה..
אם אתה מזמין דרך אתרים אחרים כמו FOCALPRICE,EBAY,DEALEXTREME וכו' אתה לא צריך דרכם..
תזמין בערך 3~5 מוצרים בחבילה לדעתי..ככה זה גם לא כמות מסחרית וזה לא יעבור את הגבול של ה-75$ בשום סיכוי (תלוי מה אתה מזמין XD)
ותעשה במרווח של חצי שעה~שעה,אל תיקח סיכונים אחי..
My Anime List
אתה צריך רישיון ייבוא והרבה אישורים ליפני שתוכל לייבא ולימכור דברים בכמות מסחרית.....
".It always seems Impossible until it's done"
אוקיי..דבר ראשון אני כן מזמין מאמזון,ובאתר של TNT רשום שהם משחררים ממכס,אז יכול להיות שאני יוכל להזמין כמויות יותר גדולות מ4-5.
ודבר שני,למה פדופיל ?
אסור למכור צעצועים לילדים ?