מישהו רוצה באטל ? יהיה לכם קל אני בן 11 ..
תריצו
מישהו רוצה באטל ? יהיה לכם קל אני בן 11 ..
תריצו
|
|
ביקשת שאני יריץ ביינתים אני מריץ וביינתים אני רוצה שתרשום את אמא שלך לפרונו ונעשה לך ולה סרט פורנו שהשם שלו יהיה אשכולות באפלה עם נאור פייק אמסי שחושב שהוא רמה . רק שורה ראשונה ובלי לראות אותך אני יודע כמה אתה מזיע , אחי אתה הורס את המתח רוצים קצת מתח לא על השורה ראשונה אבל צודק עם כאלה ירידות כול אחד היה נופל בלי הפסקה , למרות שאתה חושב שאתה אמ סי אני ימחוק אותך מהמשחק ותראה פאקינג כוכבים ! אני יגרום לך לראות את האור לא תצא מזה בחיים אז אף אחד לא יוכל לדעת איך הסבל לקבל פאנץ' מMCREPLAY אבל לפי המוות האיטי של נאור אני די בטוח שזה לא דבר כיף לאדם רגיל כמו פייק נאור !
אז נאור למה להעתיק שמות של ראפרים טובים ? תשנה לפחות לפייק איזי אי זה יהיה יותר נכון לגביך יראפר עם ליריקה בשקל ופלואו בשתי שקלים וביט ב.. אוופס אין לך ביט ! אתה מסתכל על המסך שקיבלת מאקים ורואה איך נועם גומר אותך בלי רחמים אז תבין שגם אם תעשה עוד אלף באטלים עלי אתה לא תגבור כי אני כמו עלי בבא רק בגריסה הישראלית שמוריד 50 גנבים אך במקרה הזה זה רק פייק אמ סי אחד שחושב שהוא ברמה של נועם התותח !
אז עכשיו אתה קורא את החרוזים שגומרים לך באוזנים ואותם את שומע וישר מוריד אותך מהשמים לצינור מים .
אחי החרוזים והפאנצ'ים האלה יותר גרועים ממוות ביסורים כי זאת קבורה מילולית בעודך בחיים בלי צינור אוויר זאת קבורה צ'צ'נית רק יותר מענה !