יש לי מחר בבוקר בדיקת דם
ההורים שלי יודעים על הסיגריות אז לא זה מה שאכפת לי אלה אם אסור לעשן זמן מסויים לפני כמו שאסור לאכול
מישהו אולי יודע?
יש לי מחר בבוקר בדיקת דם
ההורים שלי יודעים על הסיגריות אז לא זה מה שאכפת לי אלה אם אסור לעשן זמן מסויים לפני כמו שאסור לאכול
מישהו אולי יודע?
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
|
|
בדיקת דם לשם מה? אם לשם המטרה של לבדוק אם אתה מעשן (מסופקני) אז אין לך מה לעשות. אם זו סתם בדיקת דם כללית או בדיקה שנועדה לגלות כל דבר שהוא לא עישון- לא יגלו גם אם תעשן תוך כדי הבדיקה.
לא בדיקה של עישון
בדיקה של בעיה אחרת שיש לי וההורים שלי יודעים שאני מעשן
פשוט יש איסור של אכילה של לפחות 12 שעות לפני הבדיקה אז חשבתי אולי יש גם איסור על עישון
תודה רבה![]()
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
אל תדאג נשמה לא מגלים חשיש בבדיקות כאלה
תלוי, אם זה בדיקה מהצבא לפעמים לוקחים באקראי לבדיקות סמים ואז זה דופק אותך אז אם עישנת משהו בחודשיים האחרונים אז תנסה לדחות את זה.
אם זה לא מהצבא אלה משהו של קופת חולים אז תעשה רגיל ובלי בעיות ואין דבר כזה "צום" מסיגריות