התחלתי בתור מתאבק באירגונים שונים בשנת 93' לאחר שנתיים הגעתי לWWF בתור מתאבק בטאג-טים עם אחיה גדול מאט היינו בסכסוך עם ברוק לנסר והייתי גם בסכסוך עם מאט זכיתי באלפיוית שונות עד ל2004 שעזבתי לטובת הארגון המתחרה TNA וישר קיבלתי קרב אליפות עם AJ סטיילס גם שם זכיתי באליפיות רבות לאחר זה עזבתי לWWE .
2006 שחתתמתי עם הWWE על חוזה ושיתחיל להתאבק בסוף החודש. קיבלתי דחיפה וביום חזרתי, הביסתי את אלוף ה-WWE אז, אדג', כתוצאה מפסילה. הארדי ניסתי את מזלי לאחר שניצחתי את אדג', להביס גם את האלוף הבין יבשתי, ג'וני נייטרו , מספר שבועות כדי לזכות בזהב, אך לא הצליחתי לנצח אותו, כולל במופע "בלתי נסלח". אך, ב-2 באוקטובר הצליחתי הארדי סוף-סוף לזכות בתואר האליפות הבין יבשתית מנייטרו. תקופת האליפות שלי לא הייתה ארוכה, והוא הפסיד את האליפות בחזרה לנייטרו. אך, לאחר שבוע, ניצחתי את נייטרו וזכיתי בתואר בפעם השלישית בקריירה שלי והמשכתי עזבתי ושוב הגעתי לTNA ולדעתי זה דיי מצחיק שכל כמה זמן עזבתי לTNA או לWWE
ולאחר זמן הגעתי לפה "עליתי" על גל של נצחונות וזכיתי באליפות ושמרתי ולדעתי הלייגה הזאת היא טובה וכנראה יקח זמן עד שאני יעזוב

ציטוט ההודעה