מכירים את חברת switcheasy?, צריכים מגנים חזקים אך גם יפים ונוחים?, אז הגעתם לסיקור הנכון!, היום אספר לכם על חברה מדהימה, גם אם אין לכם אייפד המשיכו לקרוא,
חברת switcheasy חברה קטנה מהונג קונג, אשר חזונה לספק לך חיים דיגיטליים טובים יותר בעזרת התוספים הקטנים, חברת switcheasy מייצרת מגנים, תוספים, מקלדות לשלל מכשירי חברת אפל: אייפון, אייפד, אייפודים למיניהם וגם למקבוק. חברת switcheasy מייצרת מגנים בכל הסוגים, לכל רצון, ולכל קהל יעד, היתרון לדעתי בחברת switcheasy שמגניה חזקים העשויים מחומרים איכותיים, בעיצוב מרשים ונוחים בורה בלתי רגילה. במגוון ניתן למצוא במגוון מוצריה מגנים דקים, מגנים חזקים המגנים יותר טוב, מגוון צבעים רחב מאוד של המגנים. מגוון מוצריה רחב מאוד כך שהקונה יכול לקנות מוצר על פי טעמו האישי וכך מספקת הגנה טובה לכל אדם ולכל מכשיר.
קצת ניסיון קודם…
לפני שנה התנסיתי לראשונה במוצר של חברת switcheasy במגן ה rebel touch לאייפוד 4, המגן בעל עיצוב מדהים, מקורי ובין המיוחדים ביותר שהתנסיתי עד כה. בנוסף לעיצוב המרשים גם חוזק והגנה מצוינת בזכות שילוב שני החלקים – הפלסטיק והסיליקון. מוצר זה הספיק להבעת המצוינות של החברה ועכשיו אני אספר לכם על המגן העיקרי
SwitchEasy CANVAS for iPad
לאחר ההתרשמות שלי מחברת SwitchEasy החלטתי לנסות את אחד ממגני האייפד שלהם, מגן חזק, יפה העשוי מחומרים מצויינים.
מראה האריזה ופתיחת המוצר
המגן מגיע בתוך קופסת פלסטיק שקופה, בעלת עיצוב עדין בו הרעיון ברור- המוצר הוא זה שצריך לבלוט והוא זה שבולט. על האריזה השקופה כיתוב של שם המוצר בגודל גדול ורישום קטן של מעט מן תכונות המוצר. בגב הקופסה מבט על מצבי תנוחת המגן ואפשרויות השימוש בו. בנוסף תמונות של החלקים הנוספים בתוך האריזה. עיצוב גב האריזה פחות מרשים משום שמודפס רקע לבן עליו כיתוב בשחור ותמונות בשחור של המפורט להלן, אין אנו רואים את המוצר כמו בחזית האריזה משום שהרקע הלבן מסתיר אותו.
ציון מראה האריזה: 7/10 ללא ספק כיף לראות את המוצר במלואו מן האריזה .
בפתיחת האריזה המגן מגיע בתבנית פלסטיק ובתוכו קרטון דמוי אייפד שבותוכו מגן מסך מבית switcheasy, מטלית לניקוי מסך, פלסטיק קשיח להידוק מגן המסך. בצד המגן בכיסו מגיע מנקה מסך קשיח מרופד- כלי מצוין לניקוי לכלוכים חזקים.
עיצוב המגן
כאשר אנו קונים מוצר בכל תחום שהוא, הרושם הראשוני מובא מהעיצוב, אני תמיד אומר עיצוב טוב מעניק הרגשה טובה יותר לקונה מהקנייה, עיצוב טוב מעניק בונוס למוצר טוב!, במגנים העיצוב הוא חלק עיקרי, אנו רוצים שאת המכשיר הטכנולוגי שלנו יעטוף מגן יפה מעוצב לפי טעמנו, בקנייתך תחפש מגן חזק אבל יפה!. נבדוק אם אכן המגן המסוקר מעוצב יפה?
צבע המגן- המגן הנבדק הינו מהגרסה השחורה של המגן, כולו שחור, אישית אני אוהב עיצוב זה כי אינו מפריע בעיניים במהלך השימוש, אך ניתן לקנות את המגן בצבע כחול – חום ובצבע ורוד -אפור בהיר, שני הצבעים האחרים יפים מאוד, מתאימים למי שאוהב שמגנו יהיה זוהר, חי וצבעוני. שילובי הצבעים מתאימים ומקנים צבע מושלם!
עיצוב חיצוני –המגן דומה לעיצוב החיצוני של המגן הקלאסי של אפל לאייפד 1. בחזית פס קיפול על מנת להקנות מספר מצבי שימוש של המגן, ורצועת גומי להחזקת החלק המוזז של המגן. בצבע השחור כל החלק הקדמי שחור, בצבע הכחול החלק הקדמי חום כהה עם רצועה בצבע תכלת, בצבע הורוד החלק הקדמי בצבע אפור עם רצועה רודה.
בגב המגן 2 פסים שלא ניתנים לקיפול, בצבע השחור כולו שחור, בצבע הכחול גב המגן חום, בצבע הורוד גב המגן אפור.
עיצוב פנימי – בעיצוב הפנימי החלק המוזז של המגן (חזית המגן) והחלק בו מונח האייפד. בחלק המוזז בד מיקרופייבר המחוברים בשוליו שני כיסים בעיצוב דמוי עור. בחלק בו מונח האייפד רצועה דמוית עור העוטפת את שולי האייפד, בהוצאת האייפד נראה חלק בד עבה כמו בחלק המוזז. בצבע השחור החלק דמוי העור שחור וחלק בד המיקרופייבר בצבע אפור, בסוג המגן הכחול החלק בעיצוב דמוי העור בצבע כחול וחלק הבד בצבע חום, בסוג המגן הורוד החלק דמוי העור בצבע ורוד וחלק הבד בצבע אפור.
עד כה העיצוב, עיצוב נעים, פשוט ומלא חן.
ציון העיצוב: 9/10 אישית אני אוהב עיצוב זה, עיצוב פשוט, לא מקושקש מידי, מתאים יותר לאלה שאוהבים מגנים בעיצוב עדין.
החלק הכי חשוב – ההגנה, השמירה והחוזק
מהו מגן טוב שלא שומר על המכשיר שלך, במובן המילה מגן צריך להגן!. מגן ששומר ומגן על המכשיר הוא מגן בו יש כמה שכבות הגנה, מגן בו החומר יציב וחזק, ומחזיק את המכשיר שלא יתנועע בתוך המגן. נראה אם המגן המסוקר עומד בקריטריונים.
חומר המגן-
ההגנה מתחילה בחומר ממנו עשוי המגן, המגן מורכב משני חומרים עיקריים, מחלק בד מיקרופייבר החלק הפנימי של המגן אשר בא במגע עם האייפד, יש לציין לטובת היוצרים שחשבו נכון כאשר ריפדו את חלק בד המיקרופייבר בשכבה עבה יותר, בחלק החיצוני של המגן באה קשיחות המגן העשויה מבדים משולבים המקנים חוזק. מגן חזק מבחוץ ורך מבפנים השילוב המושלם.
יציבות המכשיר במגן –
כאשר מכניסים את האייפד למגן שמים לב לקושי בהכנסתו, דבר זה הוא לא חיסרון אלא מעיד על כך שהמגן יתפוס את המכשיר חזק ויקנה לו יציבות. לאחר הכנסת המגן הרצועות דמויות העור שמחזיקות את האייפד אוחזות אותו בצורה חזקה כך שאין אפשרות להזיזו, בדקתי זאת בהוצאת האייפד מהמגן וראיתי שאכן קשה להוציא אותו – סימן שהרצועות אוחזות בו היטב. דבר נוסף זה החיכוך הרב של הרצועות עם המגן, ככל שהחיכוך גדול יותר כך המכשיר פחות זז.
ההגנה –
בבדיקה של נפילות קלות של המכשיר נראה כי המגן חוטף את רוב הזעזוע בגלל שהאייפד אינו זז. במבט של המגן עצמו על ההגנה, החלק החיצוני של המגן מורכב מרצועות ארוכות של כריות עבות, שתיים מקדימה, ושלוש מאחורה. עובי אכן סופג זעזוע. דבר נוסף שמעיד על הגנה טובה הוא החוזק החיצוני והרכות הפנימית, החלק החזק והקשיח החיצוני סופג את המכה (היכולה להתקבל), והמכה מתרככת בזכות החלק הרך הפנימי.
ציונים:
חומר המגן: 9/10 חסר לי שילוב של פלסטיק.
יציבות המכשיר : 10/10 המכשיר יציב בהחלט
ההגנה: 8/10 עדיין קיימים מגנים חזקים יותר הנועדו להגנה בלבד.
אפשרויות שימוש ונוחות.
המגן מאוד נוח בשל חלק המיקרופייבר המעניק נעימות ליד, הנוחות מושפעת גם מן אפשרויות השימוש:
בחלק הזה בא החיסרון הבולט של המגן, הפונקציה בהן המגן נותן זווית ישרה לאייפד אינו עובד כראוי. למגן מצב בו מקפלים את החלק המוזז של המגן באמצעות קווי הקיפול לצורת משולש וכך האייפד יכול לעמוד בצורה שכמעט יוצרת 90 מעלות לחלק המישורי, אך פונקציה זו אינה עובדת כי אין אמצעי תפיסה טוב אשר תופס את החלק המתקפל. והחלק המתקפל מחליק והאייפד חוזר לצורתו המישורית. הפונקציה בה נוצרת זווית חדה בין האייפד למשטח עובדת בזכות רצועת הגומי אשר רק בזווית זו ניתן להתחבר אליה. פונקציה נוספת היא להפוך לגמרי את החלק המוזז כך שרק החלק בו האייפד יהיה בידיים, חלק זה עובד כראוי אך יש בליטות בצדדים שמפרעות לשימוש.
ציון אפשרויות השימוש: 6/10 מאכזב מאוד שהפונקציות לא עובדות בצורה מצוינת, פוגע בחוויה של השימוש.
חלקים נוספים הבאים עם המגן
*מגן מסך של חברת switcheasy, המגן עצמו מצויין אך קשה להתקנה.
*כרטיס מקרופייבר קשיח לניקוי המסך – אמצעי מעולה לניקיון לכלוכים חזקים.
* מטלית מיקרופייבר לניקוי של המסך – מתאימה לניקוי אבק, וניקיון כלל של המכשיר.
*כרטיס פלסטיק להתקנת מגן המסך.
Switcheasy ידועים בנדיבותם בדברים הקטנים, החלקים הללו עשויים מחומרים איכותיים וגם בהם יש השקעה רבה. לכל אחד מן החלקים הללו יש מקום במגן, למטלית ולכרטיס המיקרופייבר יש שני כיסים בשולי המגן.
ציון: 9/10 מה יותר טוב מלקבל את כל החלקים האלה בתוך המגן, רק הבעיה שקשה להתקין את מגן המסך.
לסיום, אכן מגן מדהים מחברה מדהימה, ללא ספק זוהי אחת החברות היחידות שמייצרות מגנים יפים, ששומרים טוב וגם נוחים. בסיום ביקורת זו אני כבר רוצה לנסות את המוצר הבא שלהם. כל מוצר הוא הרפתקה חדשה והנאה חדשה!
ציון סופי:9/10
התרשמת? רוצה לקנות?
תחילה אני ממליץ לקנות את המוצר שתרצה באתר החברה, קנייה נוחה מהירה ואפשרות קנייה של כל צבעי המוצר. משלוח של פדקס מהיר ונוח. בארץ החנות הידועה לי שמוכרת מגוון רחב של מוצרי switcheasy היא KSP.
*סיקור זה נכתב על ידי בבלוג האישי שלי, אין להעתיק אלא אם נשאלה רשות, תודה.

ציטוט ההודעה