המסך הגדול נדלק!
במסך רואים כל מיני אותיות מעורבבות אחת האותיות הופיעה הכי הרבה פעמים,זאת הייתה האות C,הקהל שותק,נשמע רעם בארינה.עדיין הקהל שותק,שום תגובה.המסך מראה הפקטים צהובים וכל הארינה חושך.
הקהל בארינה מריע בהיטים נוראיים,הארינה בצבעי צהוב,רק מספר שלטים מועטים מורמים בשמיים לכבוד כריסטיאן,פתאום יוצא מן הבאקסטייג' כריסטיאן אם חולצה שכתוב עליה "קפטן כריזמה" אם שרוולים קצרים,כמובן שאם מכנסי ההיאבקות הצמודים שלו,הוא הולך בהליכה איטית,לא שמח בכלל,ההיטים ממשיכים ולא עוצרים,כריסטיאן עוצר במקום לכמה שניות,לאחר מכן רץ לתוך הזירה לוקח מיקרופון מאחד השדרנים,הוא עומד במקום,ההיטים נרגעים באיטיות,כריסטין מתחיל לדבר:וואו [היטים] וואו [היטים] רק הגעתי לאירגון אחד וכבר הקהל מתחיל בהשתנת הצהוריים שלו,אתם לא מבינים שאני פותח דף חדש,דף חדש של נצחונות ונקמות! [היטים] כפי שאתם בטח יודעים אני באתי מהWWE ארגון שאין לו שום רמה ארגון של מתאבקים עלובים וחסרי חיים [היטים] טוב אם אתם כבר אומרים בואו ואספר לכם סיפור קטן: כאשר באתי למקום הזה,הייתי צריך להריח את הריחות המסריחים שלכם בכל מקום,אתם עצמכם לא מזהים מתאבק בעל רמה! [היטים] איך אתם יכולים להגיד את זה? [היטים] סתמו [היטים] תהיו בשקט ותנו לי להמשיך לדבר!.
JR:וואו כריסטיאן יוצא מדעתו
קינג:מה יוצא מדעתו? תראה אותו! האיש החיה! והוא פותח דף חדש!
JR:נווו איפה רנדי אורטון שיסתום לו את הפה?
כריסטיאן:אני מקווה שלמדתם לקח חשוב כי אני לא הולך לחזור אחרי זה,אני רוצה להצליח,על הדף החדש שאני פותח אני רוצה לרשום את היסטוריית האליפויות שלי,אני רוצה את אליפות העולם אפילו! [היטים] אבל יש דבר אחד לא נעים,והדבר הזה הוא רנדי אורטון! מתאבק
אם שכל קטן ופינישר שעולה לי על העצבים! אין מצב שאם רנדי אורטון ניצח אותי בWWE וזכה באליפות ממני,באליפות הטובה המתוקה והטרייה,אני מתכוון לעשות את זה פה! ,אני יעשה הכל בארגון הזה כדי לקבל משהו! [היטים] רנדי אורטון ה"נחש" אאאההההה? הוא יותר מתאים לרנדי אורטון "הבבון המקפץ" [היטים חזקים] אני האיש האמיתי,אני בעל היכולת העצומה לעשות הכל! אני לא כריס ג'ריקו ואני לא מה שאתם חושבים! אני כריסטיאן קפטן כריזמה!
~כריסטיאן זורק את המקרופון על הרצפה ויוצא אם השיר לבאקסטייג'~
(זהו זה סוף הפרומו,זה לא היה משהו ארוך כי רק עכשיו התחלתי לכתוב ואני צריך להיות ערני חחחחח..... בפעמים הבאות תראו מי אני)

)
ציטוט ההודעה