קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]פרמוט
    על ידי elad_y_2006 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 23:10
  2. [מדריך] ]פרמוט המחשב + תמונות
    על ידי LoaCker בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 29-05-2007, 12:24
  3. [מדריך] הטסת המחשב כמו אחרי פרמוט
    על ידי Perfection בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 407
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 23:26
  4. תוכנות לאחרי פרמוט !!! ולכול מי שצריך![הרבה תוכנות]
    על ידי shlomi7570 בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-05-2007, 23:39
  5. [עזרה]פרמוט מחשב
    על ידי EviL BunnY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-01-2007, 16:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פרמוט מוינדוס 7 ל-XP

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פרמוט מוינדוס 7 ל-XP

שלום לכולם,

ניסתי לפרמט וינדוס 7 לוינדוס XP, אך כל פעם אחרי שהמסך הכחול של ההתקנה של וינדוס עלה לאחר 2-3 דקות נפל למסך כחול,
    אמרו לי שזה בגלל שאין תאימות בינהם ואין הרשאה לעבור מ7 ל-XP.
    מכיוון שהיו לו וירוסים הורדתי אנטי וירוס ואנטי טרויאנים, ולאחר בדיקה וסריקה מלאה הופיע לי חלון של אנטי שככל הנראה כבר היה מצוי במחשב.. מאז המחשב בכלל נפל ולא ניתן היה להיכנס לוינדוס, אמרו לי קחי את ההארד דיסק של המחשב הזה וחברי אותו לדיסק קשיח אחר בתור כונן D למשל, ניסתי לעשות זאת אבל לא היו כבלים דומים לאלו המחוברים ומכיוון שאיני יודעת איך להוציא מהשני כבלים ולחבר לאחר וויתרתי על הרעיון ...
    הלכתי על דרך אחרת הורדתי את כלי האיתחול Hirens BootCD צרבתי אותו ובעת ההפעלה של המחשב עלתה לי מערכת וינדוס XP חלופית הלכתי שם למחשב שלי וניסתי גם ב-Disc mangment וגם בתוך המחשב שלי לפרמט, אך זה החמיר את המצב ולא רק שעכשיו אני לא יכולה להתקין XP לא עולה לי בכלל הטעינה של הוינדוס הקודם, מגיע לי למסך שחור שרושם " תאתחל ותבחר בהתקן בוט מתאים..או לחץ על לחצן מסוים"
    איני יודעת מה לעשות, יש לכם אולי הצעות?

תודה לעוזרים!

2. קישורים ממומנים

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי Er1992 צפיה בהודעה
    שלום לכולם,

ניסתי לפרמט וינדוס 7 לוינדוס XP, אך כל פעם אחרי שהמסך הכחול של ההתקנה של וינדוס עלה לאחר 2-3 דקות נפל למסך כחול,
    אמרו לי שזה בגלל שאין תאימות בינהם ואין הרשאה לעבור מ7 ל-XP.
    מכיוון שהיו לו וירוסים הורדתי אנטי וירוס ואנטי טרויאנים, ולאחר בדיקה וסריקה מלאה הופיע לי חלון של אנטי שככל הנראה כבר היה מצוי במחשב.. מאז המחשב בכלל נפל ולא ניתן היה להיכנס לוינדוס, אמרו לי קחי את ההארד דיסק של המחשב הזה וחברי אותו לדיסק קשיח אחר בתור כונן D למשל, ניסתי לעשות זאת אבל לא היו כבלים דומים לאלו המחוברים ומכיוון שאיני יודעת איך להוציא מהשני כבלים ולחבר לאחר וויתרתי על הרעיון ...
    הלכתי על דרך אחרת הורדתי את כלי האיתחול Hirens BootCD צרבתי אותו ובעת ההפעלה של המחשב עלתה לי מערכת וינדוס XP חלופית הלכתי שם למחשב שלי וניסתי גם ב-Disc mangment וגם בתוך המחשב שלי לפרמט, אך זה החמיר את המצב ולא רק שעכשיו אני לא יכולה להתקין XP לא עולה לי בכלל הטעינה של הוינדוס הקודם, מגיע לי למסך שחור שרושם " תאתחל ותבחר בהתקן בוט מתאים..או לחץ על לחצן מסוים"
    איני יודעת מה לעשות, יש לכם אולי הצעות?

תודה לעוזרים!
    מכיוון שקבצי ה BOOT של הווינדוסים שונים, אי אפשר לעבור מווינדוס7 לווינדוס אקספי בהתקנה לא "נקייה",
    משמע צריך לפרמט קודם את המערכת לחלוטין ורק לאחר מכן להתקין את ה XP.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,240 | הודעות: 8,201,833 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect