מוזיקה צבאית נשמעת בארינה, הקהל כולו עומד על הרגליים ומחכה לבואו של גולדברג, המוזיקה
מתגברת בקולות תופי המלחמה, דמות נראית יוצאת מפתח הארינה, וזה ביל גולדברג שמתחיל להתקדם,
הקהל כולו שואג אל עבר מכונת ההשמדה של האבקות הבידורית, המתמודד מספר אחת לאליפות הAWL.
גולדברג מתקדם ונעצר במקום כאשר מטח זיקוקים כבד נופל על גופו החסון, גולדברג לוקח שאיפה גדולה
מהעשן שנשאר, ונושף אותו קדימה אל עבר הקהל, הוא עושה את שלושת הטאונטים שלו ועל כל אחד זיקוק
מתפוצץ. גולדברג מתחיל לרדת ברמפה.
מייקל: "הנה הוא מגיע אלינו!"
JR:"מכונת ההשמדה הגדולה בAWL, זה לא יאומן.."
מייקל:"כן והיום יש לו קרב נגד אדג',ובכנות אדג' ממש אבל ממש לא יעצור את גולדברג!"
JR:"ללא ספק! אדג' צריך להיות מוכן! כי אדג' הוא הקורבן הבא!"
גולדברג הולך במורד הרמפה ואז ניגש אל המדרגות, הקהל ממשיך לצרוח לו והוא עולה במדרגות אל
הזירה, גולדברג הולך לעבר הTB ועולה עליו, הוא מצביע אל עבר הכניסה באצבע מכוונת, ואז מרים
את שניי ידיו לאוויר, הקהל מגיב לו בצ'אנטים של "אדג' איז נקסט!" גולדברג יורד מהTB ניגש למרכז
הזירה, מביט אל הקהל, ולוקח מיקרופון, מצמיד את המיקרופון לפה ומתחיל לדבר.
"שבוע אחד בלבד! שבוע אחד בלבד אני פה בAWL וכבר אני מקבל אהבה כזאת מהקהל?, כמובן שאין
קהל כזה בשום ארגון ובשום מקום כי זה לא הקהל בשקל של הWWE זה הקהל של AWL **פופים**
ואדג' שתדע הקהל הזה יגרום לי לכסח אותך הקהל הזה נותן לי את הכח לקום בבוקר, הקהל הזה נותן
לי את הכח להגיע ולסבול את הסבל, הקהל הזה עושה לי טוב כל יום מחדש וכמובן שהקהל הזה יעודד
אותי כל הדרך ואני לא צריך לפחד שיבגוד בי, שיסובב לי את הגב או שיתקע לי סכין בלב כי אני יודע
שהקהל אוהב אותי כמו שאני אוהב אותו ומה שהקהל רוצה גם אני רוצה ואני רוצה לכסח אותך ולעשות
עוד צעד לכיוון אליפות הAWL אז אדג' לאחר שאני יחסל אותך, ג'ף הארדי אני בא אל תחשוב שאני שוכח
שאתה האלוף פה אבל אתה אלוף זמני, אתה החזקת באליפות בשבילי שמרת לי אותה עד שאני יגיע והנה
אני באתי לקחת את החגורה כי שמרת עליה יותר מדי זמן ועם אתה חושב שאני לא מסוגל תנסה **פופים**
"אני רוצה שתבינו דבר אחד כולכם, מתאבק כמו ג'ף, שוב אחד מהאלה שתמיד מנסים להגיע לטופ ונופלים,
כמו אדג' למשל, או עוד רבים אחרים.... אתה מבין ג'ף'?! הגעתה לטופ שלך, החזקתה באליפות הAWL הרבה
יותר זמן ממה שמגיע לך, ואני הגעתי בשביל להוכיח את עצמי בדיביוט ואז לזמן אותך לקרב על אליפות הAWL!
מייקל:"וואו! גולדברג כולו להוט כבר לחסל את היריב הבא, אדג'!"
JR:"אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לאדג' עם כל האנרגיות האלה שמתפרצות מגולדברג!"
מייקל:"זה הולך להיות אכזרי!"
JR:"זה הולך להיות ביל גולדברג!"
גולדברג זורק את המיקרופון ומביט לעבר כניסת הארינה בזעם, הוא מצביע לעבר הכניסה וממלמל כמה
מילים וצועק לאדג' שיצא לארינה, הקהל שואג לו בפופים.
סיבת עריכה: שינוי שמות השדרנים.

ציטוט ההודעה