למה להתאהב במישהי שאין לי סיכוי איתה?
אבל ממש ממש חזק!! ברמה של דיכאון כי אני בטוח ב 99.9999999 אחוז שאין מצב....
מה עושים במצב כזה???? (15)
למה להתאהב במישהי שאין לי סיכוי איתה?
אבל ממש ממש חזק!! ברמה של דיכאון כי אני בטוח ב 99.9999999 אחוז שאין מצב....
מה עושים במצב כזה???? (15)
|
|
יוצאים מהדיכאון?
The Pod
ממשיכים הלאה בחיים?
איך אתה מגדיר שאין לך סיכוי איתה?
אולי כן????? חשבת על זה!?!?!!?
סליחה שאני צועק (lol) אבל מסתומרת אין לך סיכוי?
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 01-03-2012 בשעה 23:48.
מה עושה לי טוב? מה שעושה לי טוב זה שאני מדבר איתה פעם ב...או שאני מסתכל עליה פשוט או שומע...
יעשה לי טוב שאני ידע שכן יהיה לי סיכוי להתחיל איתה קשר. עושה לי טוב הרבה דברים שעושים לאחרים טוב כמו ללכת עם חברים או להתאמן (לא אני לא רזה ושרירי זה לא מכון כושר אבל אני גם לא דבוז אני גובה כמעט 1.80 מטר ושוקל 70 וארבע חמש בערך לא יודע אם אתה מבין בזה תנסה לחשוב איך אני, נחשוב על איזה מפורסם דומה לי ואני יגיד לך)
ועוד דברים שעושים לכולם טוב.
אין סיכוי ?
אני עכשיו בכיתה י"א.
לפני שנתיים בכיתה ט', הייתי מזה אוווטסיידדר, כאילו ברמה של לא יוצא מהבית כל השבוע, ולא בשישי ולא כלום!
התאהבתי במישהי מהמקובלות, אבל מזה מהמקובלות כזאת שכל אחד בשיכבה רוצה להשיג, ורק הכי מקובל השיג.
היום ? אני איתה שנה וחצי! עם הכוסית של השיכבה! שכל אחד רוצה רצה וירצה!!!
תאמין לי שאם תרצה הכל אפשרי, אם אני הצלחתי כל אחד יצליח.
שלום לך.
קודם כל, תמיד תהיה אופטימי ועם חיוך על הפנים. יש המון דגות בים, ואחת מהן היא המיועדת לך.
איך אתה יודע שאין לך סיכוי עם הבחורה שאתה אוהב? אני בטוח שאם תגיד לה שאתה מרגיש אליה משהו (אל תגיד שאתה אוהב אותה אל ההתחלה, לדעתי זה מלחיץ ומבהיל), ותהיה רגיש ומתחשב, אני בטוח שהיא לפחות תחשוב שאתה חמוד, ותשקול להיות בת זוגתך.
אם תקבל דחייה, אשמח עדיין לקיים עמך שיחות בפרטי, אני פנוי תמיד. שוב, תמיד תהיה אופטימי, יש לך כמעט חיים שלמים להשיג בחורה!
שמח לעזור, רז.
..Everyone Loves You When You're Dead..
אני מנסה לחייך כמה שיותר מנסה לשכוח ממנה אבל לא מצליח רק שאני עם חבר ואנחנו מדברים אז אנחנו יכולים לצחוק ואז זה עובד אבל אני רוב היום והלילה חושב עליה ואולי הדגה הזאת מיועדת לי?
איך אני יודע שאין לי סיכוי?
אף פעם לא הייתה לי חברה ואני בן 15 זאת אומרת שאין לי מושג מה עושים ואיך עושים ומה הופך אותנו לחברים (נראה לי שאני יודע אבל אני לא רוצה להגיד כי אם זה לא נכון אני יצא מטומטם....)
אבל אני יודע שאם אנחנו ניהיה ביחד אני יתן לה את הנשמה שלי אבל עכשיו אני לא יודע כלום, אין לי קשר/אינטראקציה איתה כל כך, עלולים לחשוב עלי שאסור לי להתקרב לבנות או לשבת לידן או שבכלל אסור לי חברה כי יש לי כיפה, כל מה שאני אומר נחשב מטומטם אבל שמישהו אומר את אותו דבר שאמרתי זה טוב (מניסיונות מרים!!) איך היא יכולה איכשהו להיות איתי?
ההוא שנתן את הדוגמא שהוא בכיתה י''א אני מקווה שזה נכון ולא סתם כדי לעודד ואני רוצה שמישהו כזה יספר לי איך הוא עשה את זה או שלפחות אתה תגיד לי אם אפשרי!
אני לא אוהב את אורח החיים שלי...דווקא אני נדפקתי.