קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יהיה שידור חוזר של מכבי-טורונטו?
    על ידי flashy boy בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 00:02
  2. תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 19:32
  3. אני חוזר כנראה להשקעה מירבית בפורום .
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 20:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פורמו חזרה | מיז חוזר לAWL.

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ברירת מחדל פורמו חזרה | מיז חוזר לAWL.

השיר של מיז נשמע ברחבי האירנה הוא ניכנס לאירנה עם חיוך רחב,כל הקהל בהיטים לבואו של המיז,מיז מחייך,מיז לוקח מיקרופון ואז מתמם בזירה ומחכה שההיטים מהקהל יפסקו.
    מיז:"שלום לכל הקהל האוהב כאן*היטים*אני חוזר,זה אולי כואב,זה אולי מאכזב,אבל אלוף הAWL הבא חוזר לפעולה"*היטים*
    מיז מסתובב בזירה ואז פוצח שוב בדיבור.
    מיז:"תגידו לי גף הארדי אלוף AWL המתאבק הזה ביקושי מבצע DDT,אז איך הוא ככה טוב*היטים*כן כן עזבתי הכל פה כי היו לי עיסוקים הרבה יותר חשובים,עכשיו אני חוזר,ואף אחד מכם לא יעצור את החזרה שלי*היטים*כי....קוראים לי המיז ואני..............AWESOME!"
    מיז מעיף את המיקרופון כל כך רחוק שהוא נשבר ויש רעש חזק,מיז מוריד את הג'קט יוצא מהזירה ואז רץ לבסקטאייג'

גרי לולר:"מיז חוזר,מיז חוזר,הוא נשמע משכנע."
    מייקל קול:"קדימה מיז,תנצח כל מי שיהיה נגדך."
    גרי לולר:"אתה צוחק עליי?"
    מייקל קול:"או תשתוק כבר קול,מה אתה מבין בהאבקות."

המצלמה מתלווה אל מיז לחדר ההלבשה הוא ממלמל מיז חוזר,מיז ניכנס לחדרו פתאום חבורה של אנשים לא מוכרים ניכנסים לחדרו,הם אומרים לו דה טרוט,הוא בורח משם ואז הוא רואה את טוד שמראיין אותו לראיון קצר.

טוד:"זה ממש סקופ השבוע,מיז חוזר,מה דעתך על זה מיז."
    מיז:"ברור,כל דבר שקשור בי הוא שואף להגיע להכי רחוק,וכמה אתה מרוויח על זה?"
    טוד:"20 אלף שקל רק על הרעיון הזה אז תהיה טוב ברעיון אם לא יורידו לי את הכסף."
    מיז:"אתה דורש ממני להיות טוב,אין לך בושה,אני המתאבק הכי טוב,ואם יש משהו שאני טוב בו זה האבקות את שואל את עצמך בטח,לא בכל דבר אני טוב,ושהקהל המעאפן של הארגון הזה יבין את זה שאני הוא מיז ואף אחד לא יוכל מולי,רק 5 פרקים עשו את גף הארדי,ואוסטין אלילים,מי אלה תגיד לי הסיפור האמיתי הוא מיז והוא כאן מולך."
    טוד:"יופי של רעיון מיז,וגם אחלה ראיון,גון לורינטאס לגלגל לך בטוויטר ואמר:"אז מה עם הוא חוזר"מה אתה אומר על זה?"
    מיז:"גון לורינטאס,הGM הגרוע של הWWE המתאבק שלרגע אחד לא רגוע,תגיד איפה אתה חי ב1900?יש היום רק דבר אחד טוב והוא המיז,כי קוראים לי המיז ואני......AWESOME!"

איך מיז נהיה מתאבק?

הכל התחיל בגיל 6,הצרחה הראשונה של המיז,ומאז הוא התחיל להגיד אני AWESOME,מיז לא ראה ולא דיבר על האבקות עד גיל 12,גילו את כישרונו הגדול בגיל 12 כאשר 2 ילדים הרביצו לו ואז הוא גבר על שניהם וניצח אותם והוכיח לכולם שהוא הטוב ביותר אז הוא התחיל לראות האבקות כדי להיות יותר חזק,ואז נרשם בגיל 16-18 לWWE משם עבר לכמה הופעות בAWL פרש,ועכשיו הוא חוזר,המיז,האם הצעקה הראשונה תחזור שוב,האם מיז ינצח?האם מיז יגיד שוב שהוא AWESOME,כל זה בפרק הקרוב.

מיז נוסע עם מכוניתו ברחוב שהוא גר,שפתאום נשמעים יריות לעבר המכונית מיז מוריד את הראש ופתאום צרחה יוצאת מפיו של מיז והוא צורח אחרי שכדור פוגע במצחו,מיז נלחץ ואז מתעלף אחרי דקה הוא קם רואה ילד עם רובה לא אמיתי,מיז עצבני הוא קם ומתחיל לפצוח לדיבור אל הילד.

המיז:"מי אתה שאתה ככה חושב לשחק עם רובה אה ילד?"
    ילד:"תקשיב טוב מיז,אני לא מפחד ממך,יש לי רובה,אני ישמן."
    המיז:"גם עם 1000 רובים לא תצליח מולי,אתה קטן,ואתה אפס."
    הילד יורה ברובה ויוצאת פיקה לבטן של מיז.
    ילד:"רואה,קח את זה גרביטציה."
    המיז:"חח גרביטציה,תפסיק עם המושגים של הילדים שלכם קוראים לי המיז ואני."
    ילד:"לא אוסום!"
    מיז עצבני הילד מסתובב ואז יורה אחורה ועפה פיקה לתוך האשכים של מיז שמתגלגל על הריצפה,הילד מסתובב הוא מחייך הוא לא מאמין שהוא גבר על המיז.
    הילד:"אני הטוב ביותר."
    מיז קם ומחזיק את האשכים הוא רודף אחרי הילד שבורח,מיז שם לב שהילד השאיר על הריצפה את הנשק,מי מגחך בקולי קולות ואז רץ אחרי הילד ויורה בו,פיקה נוראת לראשו של הילד שצונח במהירות לריצפה ללא תזוזה.
    מיז:"הנה הילד שלפני רגע חשב שהוא גיבור עליי,אז מי אתה חושב שאתה ילד טמבל,גם אם תביא את כל המשפחה שלך לא תצליח מולי."
    מיז שם את הרובה בריצפה מרים את הילד ומבצע עליו סקואל קרושיק פינאלי על הרובה הילד מדמם והרובה נשבר פתאום רצה לשם אמא של הילד,מיז שם לזה לב ומבצעה עליה DDT והיא שכובה ליד הילד,ואז אביו של הילד בא למיז לא כל כך קל כבר,אבל אחרי זה הוא דוחף את אביו של הילד בשם פיטר ואז מצליח להשתלט עליו ולבצע עליו סקואל קרושיק פינאלי על אשתו והילד שלו שבן 9.
    מיז כל כך שמח שכמו שהוא אמר הוא הצליח לגבור על כל המשפחה של הילד המעצבן הזה והוא מרים את ידיו למעלה כאות ניצחון גדול מאוד על כמה אנשים.
    מיז:"בפרק הקרוב כל מי שיהיה נגדי לא יוכל לזוז אחרי הקרב וזה רק מסיבה אחת,מישהו רוצה להשלים אותי כי קוראים לי המיז ואני.........................................AWESOME!"
    הילד אומר נוט אוסום ואז מיז בועט בראשו של הילד שבוכה וממשיך לדמם,מיז מרים את ידיו למעלה ואז אומר אני אוסום,ואני אנצח בכל קרב לא משנה כמה הוא קשה,מיז הולך משם נכנס למכוניתו ואז נוסע בחזרה לביתו רגוע ממה שקרה עכשיו עם חיוך גדול מרוח על הפנים.
    נערך לאחרונה על ידי cristan; 02-03-2012 בשעה 09:46.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

ברירת מחדל מיז, אתה הקורבן-אתה הבא בתור!

מוזיקה צבאית נשמעת בארינה, הקהל כולו עומד על הרגליים ומחכה לבואו של גולדברג, המוזיקה מתגברת בקולות תופי המלחמה, דמות נראית יוצאת מפתח הארינה, וזה ביל גולדברג שמתחיל להתקדם, הקהל כולו שואג אל עבר מכונת ההשמדה של AWL, המתמודד שהכי ראוי לאליפות הAWL (לטענת גולדברג). גולדברג מתקדם ונעצר במקום כאשר מטח זיקוקים כבד נופל על גופו החסון, גולדברג לוקח שאיפה גדולה מהעשן שנשאר, ונושף אותו קדימה אל עבר הקהל, הוא עושה את שלושת הטאונטים שלו ועל כל אחד זיקוק מתפוצץ. גולדברג מתחיל לרדת ברמפה.

ג'רי לולר: "הנה הוא מגיע שוב!"
    מייקל קול: "מכונת ההשמדה הגדולה בAWL, אני עדיין מופתע מזה שהוא וטריפל איחדו כוחות.."
    ג'רי לולר: "בכל זאת, זה אימפריית המלכים, אבל זה ממש לא יעצור את גולדברג!"
    מייקל קול: "ללא ספק! הוא אף פעם לא יוותר על מרוץ האליפות!"

גולדברג הולך במורד הרמפה ואז ניגש אל המדרגות, הקהל ממשיך לצרוח לו והוא עולה במדרגות אל הזירה, גולדברג הולך לעבר הTB ועולה עליו, הוא מצביע אל עבר הכניסה באצבע מכוונת, ואז מרים את שניי ידיו לאוויר, הקהל מגיב לו בצ'אנטים של "מיז איז נקסט!" גולדברג יורד מהTB ניגש למרכז הזירה, מביט אל הקהל, ולוקח את המיקרופון.

קודם כול שלום לקהל הנהדר של AWL **פופים** ראית מיז כשאני אומר שהקהל נפלא הם מחזירים לי בפופים ואתה כמו שאתה רק יודע לקבל היטים ומכות **פופים** טוב מיז תקשיב אני באתי לפה בשביל להבהיר לך דברים ברורים מאליו תבין את זה אחת ולתמיד המיז אתה לא אוסום ולמי שלא מבין אנגלית במיוחד לך מיז אתה לא מושלם בשיט **פופים** כן אולי יהיה קשה לך לקבל את העובדה הזאת אבל אתה יודע שאומרים ששוויצרים לא חיים הרבה והחיים שלך יגמרו אחרי הערב שאני יפגוש אותך בזירה ואתה תובס ותושפל מול כל הקהל הנהדר הזה **פופים** אני יודע שאתה תכחיש אבל היום אני באתי להוכיח לך שאתה לא מושלם, אתה בא לפה ומתרברב שאתה המיז "המושלם" והמרכאות מכוונות **צחוקים מהקהל** תגיד לי למי אתה חושב שאכפת שחזרת היית יכול להשאר בחור שהיית נמצא בו ולאף אחד לא היה אכפת אף אחד לא שואל ולא מתעניין בקשר אליך כן אולי יהיה לך קשה לקבל את זה אבל אתה לא מעניין אף אחד אני חושב שכרגע אתה עומד עם פה פעור ולא מאמין למשמע אוזנייך אבל זאת האמת **פופים** הנה אתה רואה אפילו הקהל מסכים איתי ולך אין אף אחד שיעמוד לצדך או שיחזק אותך כי אתה הבן אדם הכי נחות על פני כדור הארץ ואם עד עכשיו לא הבנת את זה אז הגיע הזמן שתבין המיז אתה הולך לפגוש אותי בבורנאוס הקרוב בקרב אחד מול אחד ואף אחד לא יעמוד בדרך שלי אל האליפות במיוחד לןא יטלד כמוך בן כמה אתה 16 אהה שחכתי עוד לא הייתה לך בר מצווה אתה ילד לעומתי ואתה הילד שהולך לסבול אצלי ולא סתם לסבול **גולדברג מחייך ומגרד עם ידו את ראשו והקהל מחזיר צ'אנטים של Who Next? וגולדברג מתחיל לצחוק ולאחר שנייה נהיה רציני ואומר** דה מיז You Next! ובוא נחזור אליך מה אתה מז**ן את השכל אופס סליחה אנחנו בטלוויזיה ויש את הPG אז מה אתה מקשקש בב*צ*ם שאת הצרחה הראשונה דפקת בגיל 6 זה ידוע אחריי שההורים המוכים והמכים שלך פיצצו לך את הצורה ואיך פתאום בגיל 12 התגלה כישרון החארטות ושוויצריות שלך אבל אתה יודע שאתה לא יכול להיות לא שחצן ולא שוויצר כי כדי להשתחצן אתה צריך להיות טוב במה שאתה משתחצן בו אבל אתה 0 מאופס אתה לא טוב בכלום אף פעם לא היית טוב במשהוא וגם אף פעם לא תהיה טוב במשהוא הבנת אותי? טוב תאמת לא מעניין אותי מה אתה מבין ואמרת שהתחלת לראות האבקות בשביל להיות יותר חזק אז אם מראיה אתה מתחזק אז בקרב שלנו מרוב שאני יקרע אותך אתה תהיה מר.עולם יצמחו לך שרירים מהתחת כבר **צחוקים מהקהל** וואו ואתה באמת חושב שהקהל מטומטם שיאמין שאתה יכול לקחת אליפות או שאפילו קרב? בטח שלא ואני ת'אמת לא התפלאתי כשנסעת באוטו ונתנו לך כדור במצח ותדע לך שאני לא הייתי מוריד לך כדור למצח הייתי נותן 2 כדורים את הראשון הייתי נותן לך לחזה בצד ימין והשני הייתי נותן לך לשוק השמאלי ואז הייתי מוכר את הריאות שלך ל"אגודה למלחמה בסרטן" ואת השוקיים שלך הייתי מוכר לשוק הבדואי בבאר שבע בשביל לעשות ממך קצת כסף לפחות כי לכסח אותך אני יכסח לא משנה עם אתה חיי או מת אבל מה שהפתיע אותי זה שמי שירה עליך היה ילד בן 6 **גולדברג צוחק בקטנה ושם את ידו על פיו ולאחר מכן ממשיך לדבר** כן אתה רואה בסוף מה שאני אומר קורה כל אחד יכול עליך כי אתה כלום ואני אומר לך את האמת, טוב תקשיב אני לא מבין איך ילד בן 6 הצליח לחרבן אותך אני יגיד לך את האמת זה הפתיע אותי שהילד לא מפחד ממך תאמין לי אני בטוח שהילד הזה מפחד מזבוב יותר מאשר מפחד ממך ועל זה אני מוכן לחתום לך כי מה לפחד ממך אתה כמו שאמרתי כבר אתה כלום אתה 0 מאופס ומיז אתה עוד פעם משתחצן אתה אומר שאם 1000 רובים אי אפשר עליך אבל עובדה שהילד בא אליך עם רובה אחד ולא רובה אלא רובה פיקות מסכן וגבר עליך ואתך האמת זה בידור טוב זה עדיף מהמופע סטנד-אפ שתכננתי ללכת אליו וכן מיז נראה לי הילד צודק אתה באמת גרביטציה או מה שזה לא יהיה כי נראה לי שאתם דווקא דומים **גולדברג מחייך והקהל צוחק** טוב אני הבהרתי לך את המסר שלי אבל עוד לא גמרתי איתך.

ג'רי לולר: "וואו! גולדברג כולו להוט כבר לחסל את היריב הבא, לקראת המרוץ לאליפות!"
    מייקל קול :"אני לא רוצה לחשוב מה יקרה למיז עם כל האנרגיות האלה שמתפרצות מגולדברג!"
    ג'רי לולר: "זה הולך להיות אכזרי!"
    מייקל קול:"זה הולך להיות ביל גולדברג!"

"אני רוצה שתבינו דבר אחד כולכם, מתאבק כמו המיז, שוב אחד מהאלה שתמיד מנסים להגיע לטופ ונופלים, כמו אדג' למשל, או עוד רבים אחרים.... אתה מבין מיז?! הגעתה לטופ שלך, והערב מיז, אני כאן כדיי לנצח אותך מיז, אני כאן כדיי להביס אותך! אני כאן כדיי למנוע ממך לגעת בטעם המתוק של הנצחון הטהור לשאר ימי חייך! *פופים אדירים* אתה עסוק בלדבר על כמה אתה מושלם, במקום להבין שאתה לא יותר טוב מהאשפה שאנשי הצוות של הארגון זורקים, אתה הרבה יותר גרוע, אבל הערב מיז, לא עומד מולך ג'ובר, לא עומדים מולך פרחחים! עומדת מולך מכונת השמדה אימתנית! עומד מולך המתמודד שהכי ראוי לאליפות הAWL, ואני בניגוד אליך גם מתכוון לזכות באליפות הזו! וכדאיי שתצא מהסרט שבו אתה חי, כי אנחנו במציאות, בדיוק מיז! מציאות! *פופים* ובמציאות הזו מיז, אתה לא הכוכב, אתה בסה"כ רוצה להיות כזה. אתה לא החזק, ואין לך אפשרות להיות חזק, דאמט מיז! אתה גם לא אלוף, אתה לא תהיה, ואם אתה מחפש מישהו שכן יהיה אלוף, שכן חזק! שכן השולט בעסק הזה, אז מצאתה את האיש הנכון! ולצערך מיז, לשחק איתי, זה לא כל כך כיף! *פופים אדירים* ואתה יודע כאשר אני בPPV הבא של AWL יקבל טייטל שוט אני לא תוכל לצפות בזה אתה לא תוכל לקבל כרטיסים לאולם אתה תצפה בו בבית החולים! *פופים* בטלויזיה קטנה בדיוק כמו הקריירה שלך, קטנה בדיוק כמו הסיכוי שלך לקבל טייטל שוט, ושיהיה לך מובן היום בערב אני בא בשביל לנצח! ואת זה מיז, אני מבטיח לך, הקהל הזה מבטיח לך, וזו לא סתם הבטחה, זו הבטחה שנאמרת בשלוש מילים, אתה יודע מה הן אומרות מיז?! אתה-הבא-בתור! *פופים אדירים* ולא! זה לא NEXT באודישנים לסרט, זה NEXT בחיים האמיתיים, ובחיים האמיתיים, אני מחסל את היריבים שלי, ועכשיו מיז, אני מאמין שאתה מבין את המשמעות של NEXT! *פופים אדירים* אני כבר מבין מה אתה הולך להגיד, אני יודע שאתה תבוא לכאן, תדבר על המימדים שלי, עד כמה הם לא עוזרים, על השכל שלי והכל... אבל ביינתים, כל אלו הביאו אותי לכאן לארגון הנפלא הזה אני מתכוון לAWL כן!*פופים* כל אלו הביאו אותי לשמור על הרוסטר הזה שאתה נמצא בו, הרוסטר שאני מתבייש שאתה נמצא בו! *פופים* זה הביא אותי לפה בשביל שאני יעשה לך מה שעשיתי לאדג' אבל לא! בסוף הקרב שלנו היד שלך תהיה כמו היד של אוסטין בסוף הקרב האחרון ואני יתלוש לך לא רק את היד גם את הראש עם השיער הצבעוני הזה, הגוף הצנום הזה! אתה פשוט לא מתאים לעמוד באותה שורה עם הגדולים ביותר, אתה לא מסוגל לעמוד שם! *פופים* אבל יותר מכך מיז, אתה לא מסוגל לעמוד שם יחד איתי!*פופים עצומים* וכדיי למנוע ממך תבוסות נוספות, אני אדאג שלא תעמוד באותה זירה יחד עם שום מתאבק כאן בAWL! *פופים* אני אשלח אותך לרשימת המשוחררים מהארגון הזה, לתת למישל את הכבוד לצעוק לך שאתה מפוטר, רק עם סיבה מוצדקת, והסיבה היא שאתה פשוט לא תוכל להתאבק עוד לעולם! *פופים* אז צא החוצה, עוף לי מהעיניים, תמשיך לנסות "לצוד" בנות, כי כאן מיז, צדים אותך, אני הצייד, אני המשמיד, והערב מיז, אתה הקורבן! אתה-הבא-בתור! *פופים אדירים בלתי פוסקים* כן מיז אני יודע שאתה פחדן ואתה יודע את זה גם טוב מאוד אתה יודע למה? בגלל שאתה בא לארינה ומתחיל להשתחצן שאתה גברת על ילד בן 6 אתה לא מתבייש רק על מה שראיתי מגיע לך שאני יטפל בך "טיפול יסודי" **פופים אדירים** כן אתה אולי צוחק עכשיו אבל נשאר פחות מחצי שעה לקרב שלנו אתה יודע מה אומרים? "צוחק מי שצוחק אחרון" כן מר.מושלם בתחת שלי ולמה נראה לך שמי שיהיה נגדך לא יוכל לזוז אני נכנס איתך לאותה זירה ואני זה שיצא עם הידיים למעלה שיסמלו כאות נצחון ואתה זה שיפנו באלונקה כאות פרישה מAWL ואם אתה לא מאמין אני מוכן להקדים את הקרב בחצי לשעה לעכשיו בוא מה אכפת לך תצא לפה ותוכיח שאתה גבר ואני יכסח אותך ואם תחזור למצבך אני לא מבטיח אבל דיברתי היום עם חבר קרוב והוא אמר לי שהוא פינה לך מקום בפנימית ד' (מחלקת טראומה) כן אל תדאג נקווה שאתה תצא מזה אבל אני לא מבטיח כלום אבל אתה יודע מה הכי מצחיק אותי שאפילו הילד בן ה6 השתין עליך כי אתה לא שווה כלום וגם הוצאנו חולה חדשה שכתוב בה "I Am Not Awesome" כן אתה לא מושלם אבל You Are Next! **פופים אדירים בלתי פוסקים מהקהל וגולדברג מצביע אל המסך**

גולדברג זורק את המיקרופון ומביט לעבר כניסת הארינה בזעם, הוא מצביע לעבר הכניסה וממלמל כמה מילים, כגון "מיז בוא הנה" וכו', הקהל שואג לו בפופים.

נערך לאחרונה על ידי Diima17; 03-03-2012 בשעה 15:00. סיבה: שחכתי למחוק "פרטים מכוונים"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,486 | הודעות: 8,174,073 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect