השיר של מיז נשמע ברחבי האירנה הוא ניכנס לאירנה עם חיוך רחב,כל הקהל בהיטים לבואו של המיז,מיז מחייך,מיז לוקח מיקרופון ואז מתמם בזירה ומחכה שההיטים מהקהל יפסקו.
מיז:"שלום לכל הקהל האוהב כאן*היטים*אני חוזר,זה אולי כואב,זה אולי מאכזב,אבל אלוף הAWL הבא חוזר לפעולה"*היטים*
מיז מסתובב בזירה ואז פוצח שוב בדיבור.
מיז:"תגידו לי גף הארדי אלוף AWL המתאבק הזה ביקושי מבצע DDT,אז איך הוא ככה טוב*היטים*כן כן עזבתי הכל פה כי היו לי עיסוקים הרבה יותר חשובים,עכשיו אני חוזר,ואף אחד מכם לא יעצור את החזרה שלי*היטים*כי....קוראים לי המיז ואני..............AWESOME!"
מיז מעיף את המיקרופון כל כך רחוק שהוא נשבר ויש רעש חזק,מיז מוריד את הג'קט יוצא מהזירה ואז רץ לבסקטאייג'
גרי לולר:"מיז חוזר,מיז חוזר,הוא נשמע משכנע."
מייקל קול:"קדימה מיז,תנצח כל מי שיהיה נגדך."
גרי לולר:"אתה צוחק עליי?"
מייקל קול:"או תשתוק כבר קול,מה אתה מבין בהאבקות."
המצלמה מתלווה אל מיז לחדר ההלבשה הוא ממלמל מיז חוזר,מיז ניכנס לחדרו פתאום חבורה של אנשים לא מוכרים ניכנסים לחדרו,הם אומרים לו דה טרוט,הוא בורח משם ואז הוא רואה את טוד שמראיין אותו לראיון קצר.
טוד:"זה ממש סקופ השבוע,מיז חוזר,מה דעתך על זה מיז."
מיז:"ברור,כל דבר שקשור בי הוא שואף להגיע להכי רחוק,וכמה אתה מרוויח על זה?"
טוד:"20 אלף שקל רק על הרעיון הזה אז תהיה טוב ברעיון אם לא יורידו לי את הכסף."
מיז:"אתה דורש ממני להיות טוב,אין לך בושה,אני המתאבק הכי טוב,ואם יש משהו שאני טוב בו זה האבקות את שואל את עצמך בטח,לא בכל דבר אני טוב,ושהקהל המעאפן של הארגון הזה יבין את זה שאני הוא מיז ואף אחד לא יוכל מולי,רק 5 פרקים עשו את גף הארדי,ואוסטין אלילים,מי אלה תגיד לי הסיפור האמיתי הוא מיז והוא כאן מולך."
טוד:"יופי של רעיון מיז,וגם אחלה ראיון,גון לורינטאס לגלגל לך בטוויטר ואמר:"אז מה עם הוא חוזר"מה אתה אומר על זה?"
מיז:"גון לורינטאס,הGM הגרוע של הWWE המתאבק שלרגע אחד לא רגוע,תגיד איפה אתה חי ב1900?יש היום רק דבר אחד טוב והוא המיז,כי קוראים לי המיז ואני......AWESOME!"
איך מיז נהיה מתאבק?
הכל התחיל בגיל 6,הצרחה הראשונה של המיז,ומאז הוא התחיל להגיד אני AWESOME,מיז לא ראה ולא דיבר על האבקות עד גיל 12,גילו את כישרונו הגדול בגיל 12 כאשר 2 ילדים הרביצו לו ואז הוא גבר על שניהם וניצח אותם והוכיח לכולם שהוא הטוב ביותר אז הוא התחיל לראות האבקות כדי להיות יותר חזק,ואז נרשם בגיל 16-18 לWWE משם עבר לכמה הופעות בAWL פרש,ועכשיו הוא חוזר,המיז,האם הצעקה הראשונה תחזור שוב,האם מיז ינצח?האם מיז יגיד שוב שהוא AWESOME,כל זה בפרק הקרוב.
מיז נוסע עם מכוניתו ברחוב שהוא גר,שפתאום נשמעים יריות לעבר המכונית מיז מוריד את הראש ופתאום צרחה יוצאת מפיו של מיז והוא צורח אחרי שכדור פוגע במצחו,מיז נלחץ ואז מתעלף אחרי דקה הוא קם רואה ילד עם רובה לא אמיתי,מיז עצבני הוא קם ומתחיל לפצוח לדיבור אל הילד.
המיז:"מי אתה שאתה ככה חושב לשחק עם רובה אה ילד?"
ילד:"תקשיב טוב מיז,אני לא מפחד ממך,יש לי רובה,אני ישמן."
המיז:"גם עם 1000 רובים לא תצליח מולי,אתה קטן,ואתה אפס."
הילד יורה ברובה ויוצאת פיקה לבטן של מיז.
ילד:"רואה,קח את זה גרביטציה."
המיז:"חח גרביטציה,תפסיק עם המושגים של הילדים שלכם קוראים לי המיז ואני."
ילד:"לא אוסום!"
מיז עצבני הילד מסתובב ואז יורה אחורה ועפה פיקה לתוך האשכים של מיז שמתגלגל על הריצפה,הילד מסתובב הוא מחייך הוא לא מאמין שהוא גבר על המיז.
הילד:"אני הטוב ביותר."
מיז קם ומחזיק את האשכים הוא רודף אחרי הילד שבורח,מיז שם לב שהילד השאיר על הריצפה את הנשק,מי מגחך בקולי קולות ואז רץ אחרי הילד ויורה בו,פיקה נוראת לראשו של הילד שצונח במהירות לריצפה ללא תזוזה.
מיז:"הנה הילד שלפני רגע חשב שהוא גיבור עליי,אז מי אתה חושב שאתה ילד טמבל,גם אם תביא את כל המשפחה שלך לא תצליח מולי."
מיז שם את הרובה בריצפה מרים את הילד ומבצע עליו סקואל קרושיק פינאלי על הרובה הילד מדמם והרובה נשבר פתאום רצה לשם אמא של הילד,מיז שם לזה לב ומבצעה עליה DDT והיא שכובה ליד הילד,ואז אביו של הילד בא למיז לא כל כך קל כבר,אבל אחרי זה הוא דוחף את אביו של הילד בשם פיטר ואז מצליח להשתלט עליו ולבצע עליו סקואל קרושיק פינאלי על אשתו והילד שלו שבן 9.
מיז כל כך שמח שכמו שהוא אמר הוא הצליח לגבור על כל המשפחה של הילד המעצבן הזה והוא מרים את ידיו למעלה כאות ניצחון גדול מאוד על כמה אנשים.
מיז:"בפרק הקרוב כל מי שיהיה נגדי לא יוכל לזוז אחרי הקרב וזה רק מסיבה אחת,מישהו רוצה להשלים אותי כי קוראים לי המיז ואני.........................................AWESOME!"
הילד אומר נוט אוסום ואז מיז בועט בראשו של הילד שבוכה וממשיך לדמם,מיז מרים את ידיו למעלה ואז אומר אני אוסום,ואני אנצח בכל קרב לא משנה כמה הוא קשה,מיז הולך משם נכנס למכוניתו ואז נוסע בחזרה לביתו רגוע ממה שקרה עכשיו עם חיוך גדול מרוח על הפנים.

ציטוט ההודעה