קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חושב שאני מאוהב
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 03:24
  2. חושב על לשדרג את המחשב.. צריך טיפה עזרה
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 21:10
  3. כל מי שהוא חושב שהוא תותח שיכינס
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:58
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

חושב על לרדת לג'וב

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

Exclamation חושב על לרדת לג'וב

תקשיבו התחיל להימאס עלי כל הקטע הזה של להיות לוחם ניראה שמיציתי את השבועות שטח השמנשים
    והשלשות שהיינו צריכים להפסיק לעשות כי אנחנו כבר לא בטירונות או היחס המזלזל של הסמל הבן זונה שוואלה אהבתי בהתחלה או זה שמביאים לי עונשים שלא מגיעים לי
    שלא רואים בנות בכלל וגם כשאני יוצא לבית או שאני מגיע מאוחר מדי ואני עייף מדי או שזה שישישבת שאני שומר שבת ולא יכול לצאת עם חברים אז איפה אני אמור להכיר בנות וגם כשאני מתחיל על בנות איפה שהוא בין הנסיעה מהבסיס לבית או מהבית לבסיס זה שאני לוחם לא באמת גורם לה להתלהב כמו שחשבתי

ישבתי וחשבתי וחשבתי עוד הרבה והגעתי למסקנה שהצבא לא תורם לי כלום בעתיד כי כשאני יסיים 3 שנים אני יאכל זין תקנו אותי אם אני טועה

אז שבוע הבא יש לי שיחת מגד ואני הולך לרדת לג'וב השאלה אולי אני עושה טעות? כי אני לא סגור על עצמי
    אז פה אתם נכנסים לתמונה יש באמת טעם להיות לוחם ?זה תורם לי למשהו? ורק אנשים שעברו את זה שיענו לי לא רוצה תגובות של אנשים שרק חושבים שיודעים מה זה צבא

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

תבדוק קודם טוב טוב מה המשמעות מבחינתם שתרד לג'וב.
    יכול להיות שהם ישאירו אותך בגדוד בתפקיד אחר שהוא לא לוחם. תבדוק איזה אפשרויות יש לך בכלל.

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

לפי ההודעה שלך אפשר להבין שהתגייסת לקרבי רק מ2 סיבות-וואסח ו-וואסח.
    זכותך, אני גם הייתי ככה בהתחלה, אבל פתאום בשירות מתחילות לעלות לך בעיות שלא לקחת בחשבון, כמו כל הדברים שאמרת פה..שעם כל הצער שבדבר לא על היום הראשון שאתה מתגייס אתה מקבל נשק משופצר מהתחת, סיכות לוחם ודרגות סקסיות על הכתף ומקבל אפטר מהקצין ללכת לתפוס בנות על א' (שאגב עליו תמיד תעלה בערך פעמיים בחודש גג)..שאין מה לעשות שבדרך לכל זה צריך לאכול יםםםםםםםםםםםםםםםםם חרא, ואם אתה חושב שיתייחסו אליך ככה רק במסלול אז חכה תגיע ללוחמים ששם זה יהיה פי 2 יותר גרוע.
    לפי ההודעה שלך, גם אם תישאר כרגע בקרבי, אתה תישבר שוב באיזשהו שלב אז למה לדחות את הקץ? אתה לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה ואין מה לעשות אחי אני באמת לא בא נגדך, זה לא מתאים לכולם וזה לא מה שכולם חושבים..הצבא יודע לשטוף ת'מוח טוב למלשבים ובמיוחד כל הסרטונים המנצנצים ביוטוב..באמת שאני חושב לפי ההודעה שלך שתמצה את עצמך בתפקיד תומכ"ל, זה ייעשה לך יותר טוב ולמערכת בסופו של דבר.

המון בהצלחה גבר

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    לפי ההודעה שלך אפשר להבין שהתגייסת לקרבי רק מ2 סיבות-וואסח ו-וואסח.
    זכותך, אני גם הייתי ככה בהתחלה, אבל פתאום בשירות מתחילות לעלות לך בעיות שלא לקחת בחשבון, כמו כל הדברים שאמרת פה..שעם כל הצער שבדבר לא על היום הראשון שאתה מתגייס אתה מקבל נשק משופצר מהתחת, סיכות לוחם ודרגות סקסיות על הכתף ומקבל אפטר מהקצין ללכת לתפוס בנות על א' (שאגב עליו תמיד תעלה בערך פעמיים בחודש גג)..שאין מה לעשות שבדרך לכל זה צריך לאכול יםםםםםםםםםםםםםםםםם חרא, ואם אתה חושב שיתייחסו אליך ככה רק במסלול אז חכה תגיע ללוחמים ששם זה יהיה פי 2 יותר גרוע.
    לפי ההודעה שלך, גם אם תישאר כרגע בקרבי, אתה תישבר שוב באיזשהו שלב אז למה לדחות את הקץ? אתה לא הראשון ולא האחרון שעושה את זה ואין מה לעשות אחי אני באמת לא בא נגדך, זה לא מתאים לכולם וזה לא מה שכולם חושבים..הצבא יודע לשטוף ת'מוח טוב למלשבים ובמיוחד כל הסרטונים המנצנצים ביוטוב..באמת שאני חושב לפי ההודעה שלך שתמצה את עצמך בתפקיד תומכ"ל, זה ייעשה לך יותר טוב ולמערכת בסופו של דבר.

המון בהצלחה גבר
    אכפת לך להסביר לי, למה אתה מתכוון בלאכול ים של חרא?

מזה החרא הזה? זה הקפצות? זה שמירות? מה זה?

One Shot - One Kill

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

בכבוד, מסור ד"ש לאסרף(המג"ד) שיעיף אותך קיבנימט לאלי(המנהל עבודה בתאכלס בחימוש) ולקח"ש החדש(כי מיקי כפרעליו כזב באוק' או נוב' לשיריון כדי להתקדם).
    אבל, בכבוד. אני מניח גם שתבקר אצל אורפז הבת אלף זונה, אז מסור לה ד"ש חם חם.

ובקיצור, אם אתה חושב שלרדת לג'וב בגולני עדיף, שכח מזה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה

זה חלק מהחרא
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

חשבתי להישאר בבאח ולעשות טבח שבוע שבוע זה אחלה לפי מה שהבנתי

וחגי לא הבנתי מילה ממה שאמרתה

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

חגי יענתיקה לא יודע אם אתה זוכר אותי (GuYB) עברנו קצת ביחד בפורום הזה...

תקישב ידידי, בתור מפקד טירונים לשעבר בחטיבת הצנחנים אני יכול להגיד לך מניסיון שלי שחיילים שבאו להתייעץ איתי על הדברים האלה..
    אתה צריך לחשוב על הסיבות שבאת לקרבי ולגולני אני בטוח שזה מעבר לוואסח.. תחשוב על הסיבות וככה תקום בבוקר ולהגיד לעצמך שאתה מסוגל.
    בנוסף קבל טיפ: תמיד תסתכל קדימה. מה זאת אומרת? אתה מסיים טירונות - יש רגילה!.. אימון מתקדם מתקרב לסיומו - יש מסע כומתה מרגש עם ההורים והופ מיד עוזבים את הבאח ומגיעים לוותיקות שזה כבר חוויה אחרת...
    אם אתה צריך עוד כמה טיפים דבר איתי

לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה

מלא חרא שאנשים לא לוקחים בחשבון "בקרבי" ולא רואים מעבר לסרטוני רעל ביוטוב..שזה אומר שבועות שטח בלתי נגמרים, דיסטנס, יחס של חרא, תנאי טמפ' קיצוניים, עומסים מנטליים ופיזיים, שמירות ובלה בלה בלה..כל מה שעושים במסלול בראש חרא, ואחרי זה בלוחמים שאתה עושה מטבח שמירה והולך למארב, סוגר כמו כלב ואז כשאתה בא לצאת יש עוצר יציאות, או כשאתה מקבל שבתות על סתם..בקיצור..באמת שאני יכול לכתוב על זה עד מחר..וצריך לדעת איך להתמודד עם זה, וכמו שגיא כתב, תמיד חשוב להסתכל קדימה, כי בסוף, כל זה ייגמר ויעבור, השאלה איך

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני יכול להגיד לך שהחיים לא נגמרים בצבא.
    ברוב הפעמים קרבי מעצב לך את האופי ומבגר אותך, חבל שתזרוק לפח את כל מה שעברת (טירונות וכו') רק כי קיבלת כמה עונשים שלא בצדק וקצת מזלזלים בך.
    זה הצבא וכשהגעת לגולני אני מניח שלא חשבת שתלקק דבש.
    להרבה אנשים זה מועיל, יש בכל דבר יתרונות וחסרונות, נכון שבזמן הזה לא כל כך יהיו לך חיים, בקושי תצא בקושי תכיר בנות, אבל יש לזה הרבה צדדים חיוביים, זה שלא תצא עכשיו ולא תכיר בנות לא אומר שגמרת את החיים שלך, כל החיים לפניך ויהיה לך זמן לכל מה שחסר לך כרגע.
    מצד שני יכול להיות שאם תעבור אז תצטער על זה, אי אפשר לדעת לפני שאתה מתנסה.
    במקומך היית רואה את זה כציון דרך ומוכיח לעצמי ששום דבר לא ישבור אותי ויש לי כח סבל ואני לא מקבל רגליים קרות שקצת קשה לי ובורח( זה יעזור לך הרבה בחיים)
    יכול להיות שאני טועה כי רואה את זה מנקודת מבט שהיא לא של חייל קרבי במאה אחוז, אבל תחשוב על זה, שיהיה בהצלחה.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

תודה על התגובות ו-וואלה כן אני יכול להשאר לסיים מסלול אבל אני מנסה למצוא סיבה באמת להישאר ולא מצליח
    אז תסלחו לי מי שלוקח את זה אישי שפה אני אנוכי ולא חושב שהמטרה הברורה מאליו היא להגן על המדינה אני חושב אך זה תורם לי חוץ מלבגר אותי?
    כי להתבגר אפשר גם בלי לאכול חרא 3 שנים

יש באמת סיבה טובה להשאר לוחם? לסיים מסלול לתפוס קו לעשות מערבים תורנויות מטבח לטחון צעירות לישון בקושי 4 שעות בלילה?
    יש סיבה , יש משהו שאני יכול להסתכל עליו ולהגיד וואלה בישביל זה שווה לעבור את כל זה?

חלק בי (וחלק גדול מאוד) לא רוצה לעזוב ורוצה להישאר
    אבל החלק השני פשוט אומר למה לי סתם לסבול בלי סיבה , בלי איזה משהו אפילו קטן שיתפוס אותי שכמו שאחד פה כתב אני יקום בבוקר ויחשוב על הסיבה הזאת
    שבגלל זה אני ירצה להישאר.

לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ

שמע אחי, אני אגיד לך תכלס, שירות קרבי לא תורם לך מבחינה מקצועית כמעט כלום..יחסית לשירות בממרם או משהו טכנולוגי אחר באמת שזה כלום..חוץ מעבודות באבטחה באזרחות אתה יכול לזרוק ת'רובאי שלך לפח כי באזרחות אף אחד לא מסתכל איפה שירתת, שייטת 13 או גדוד שקד בגבעתי..מה שכן אחי אתה תרוויח חברים שאף גובניק לא ירוויח, כי כל הדברים שציינת שזה מטבחים מארבים שמירות וכו', תסתכל על זה איך שבא לך אבל זה חרא שכל החבר'ה שלך אוכלים ואין לך מושג איזה מגבש זה.
    אני לפני שהתגייסתי היתי בן אדם אחר לגמרי אחי, הצבא שינה אותי בהכל אחי אין לך מושג כמה, התבגרתי נעשיתי אחראי התחלתי להבין אנשים ולאיזה סוג אנשים אני מתחבר ומאיזה להתרחק, בכל השירות הצבאי אתה מסתכל המון על אנשים ואתה מתחיל להבין ככ הרבה דברים..ונכון שאפשר להתבגר וכל זה גם בלי לאכול חרא 3 שנים אבל זה סוג של חוויה אחרת..
    בגדול מה שאני מנסה להגיד לך ששירות קרבי בעיקר תורם לך, לרגשות שלך, מאשר משהו פרקטי, וזה שווה ערך..תאמין לי.
    אבל שוב, תעשה את השיקולים שלך אם זה שווה את זה..ואל תתייחס לרגעי שביזות זמניים..זה קורה לכולם..יותר מזה, אתה תקום עם הרגשות האלה כל יום בצבא..אתה חייב להתמודד איתם זה חלק מהתפקיד אחי אין מה לעשות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,510,228 | הודעות: 8,210,821 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect