קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 16:00
  2. [שאלה למנהלים]יש כאן עמלה כמו שהיה במגה?
    על ידי ®~משחק בנשק~® בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 14:13
  3. חבר'ס-קצת NBA כמו בימים הטובים שכולם היו מפסידים...
    על ידי Fabio בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 20:04
  4. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 21:33
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 17:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

חבר שהיה כמו אח (17)

ברירת מחדל חבר שהיה כמו אח (17)

יש לי חבר ( יעני חבר ילדות ) שאיתי מכיתה ז' ועכשיו אנחנו יא' ,
    הוא היה כמו אח שלי ממש הייתי אצלו כל היום כל הזמן - אני כמו בן בית אצלו וההורים שלו מכירים אותי והכל.
    הייתה לו חברה משהו כמו שנה ואז הם נפרדו ומאז הוא השתנה ממש ,
    הוא התחיל להיות בדיכאון והתחיל לשקר על המון דברים ושהוא מזיין ושהוא ראה בחורות בעירום ודברים כאלה ,
    ונגיד אחת הבנות שהוא סיפר עליהן ידידה ממש טובה שלי והיא נשבעה לי שזה לא קרה ( אני מאמין לה בעיניים עצומות ) ,
    בקיצור הוא התחיל ממש לשקר ולזיין את המוח עד כדי כך שכבר לא כיף לדבר עם הבחור.
    עכשיו מלא עלו על החרטות שלו בין היתר אני ועוד 3-4 חברים ממש טובים והתחלנו להתרחק ממנו ,
    אני לא יודע מה לעשות , אם לחזור איתו לקשר או לא , הוא כביכול לא מבין למה התרחקתי כי הוא לא יודע שאני יודע שהוא משקר .
    אני מתגעגע למה שהיה פעם כי היינו באמת חברים טובים ועכשיו לא יודע להסביר... נהיה חרא אחושרמוטה .
    בלי שום קשר יש לו בעיות בכתפיים ככה שהוא הפסיק לעשות ספורט , הפסיק שיעורי נהיגה וירד לו הפרופיל בצבא ככה שהוא בכלל בבאסה
    והוא מהילדים שמסוגלים להתאבד ( הוא לא פריק או משהו , פשוט בעל נטיות אובדניות )
    ועכשיו גם כל החברים עוזבים אותו כולל אני כי הוא נהיה מעצבן.

מה אתם אומרים ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

חברים אמיתיים נמדדים שקשה ואם חבר שלך נמצא בצרה או בחושך אני חושב שזה מחובתך לשלוח אליו יד ולהוציא אותו לאור גם אם כרגע לא מתאים לך להיות בחושך שלו. עצה שלי זה שתלך לדבר אייתו ,פתח את כול הקלפים שמפריעים לך ,תן לו עצות וחזק אותו.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי or1995 צפיה בהודעה
    יש לי חבר ( יעני חבר ילדות ) שאיתי מכיתה ז' ועכשיו אנחנו יא' ,
    הוא היה כמו אח שלי ממש הייתי אצלו כל היום כל הזמן - אני כמו בן בית אצלו וההורים שלו מכירים אותי והכל.
    הייתה לו חברה משהו כמו שנה ואז הם נפרדו ומאז הוא השתנה ממש ,
    הוא התחיל להיות בדיכאון והתחיל לשקר על המון דברים ושהוא מזיין ושהוא ראה בחורות בעירום ודברים כאלה ,
    ונגיד אחת הבנות שהוא סיפר עליהן ידידה ממש טובה שלי והיא נשבעה לי שזה לא קרה ( אני מאמין לה בעיניים עצומות ) ,
    בקיצור הוא התחיל ממש לשקר ולזיין את המוח עד כדי כך שכבר לא כיף לדבר עם הבחור.
    עכשיו מלא עלו על החרטות שלו בין היתר אני ועוד 3-4 חברים ממש טובים והתחלנו להתרחק ממנו ,
    אני לא יודע מה לעשות , אם לחזור איתו לקשר או לא , הוא כביכול לא מבין למה התרחקתי כי הוא לא יודע שאני יודע שהוא משקר .
    אני מתגעגע למה שהיה פעם כי היינו באמת חברים טובים ועכשיו לא יודע להסביר... נהיה חרא אחושרמוטה .
    בלי שום קשר יש לו בעיות בכתפיים ככה שהוא הפסיק לעשות ספורט , הפסיק שיעורי נהיגה וירד לו הפרופיל בצבא ככה שהוא בכלל בבאסה
    והוא מהילדים שמסוגלים להתאבד ( הוא לא פריק או משהו , פשוט בעל נטיות אובדניות )
    ועכשיו גם כל החברים עוזבים אותו כולל אני כי הוא נהיה מעצבן.

מה אתם אומרים ?
    דווקא עכשיו יותר מתמיד אתה צריך להיות שם בשבילו.
    The Pod

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,448 | הודעות: 8,174,035 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect