קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שיר שנקשרתם אליו ומה הוא אומר לכם ?
    על ידי MaximumRed בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-03-2010, 17:42
  2. [בעיה] על כל דבר הוא אומר "הזיכרון הוירטואלי מלא"
    על ידי SpiderPig בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-12-2008, 22:42
  3. [סקר] מה שם המשפחה שלכם? (מה הוא אומר)?
    על ידי -iDo- בפורום סקרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2008, 03:22
  4. למה הוא אומר לי שהאיימייל שלי לא פועל
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2008, 11:46
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 11:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

פורמו | חכם מה הוא אומר?

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ברירת מחדל פורמו | חכם מה הוא אומר?

חכם מה הוא אומר?
    חכם אומר שהוא הכי טוב,כי הוא הטוב מהשלושה,יותר טוב מגולדברג,יותר מטריפל,יותר מכל אחד באירגון הגרוע הזה,חכם הוא לא אחר מדה מיז המתאבק הטוב ביותר בארגון AWL,אני הוא המיז,ואני המתאבק שאף אחד לא יוכל לגבור עליו,אם אתם אומרים קרב מול גולדברג,אני יגיד איזה פחד!!!סתם מה פתאום,טריפל אייץ גם לא מזיק לי,וזה קרב ש2 בזירה,אני חושב שמישל מקול וההנהלה הגזימו שהם שמו אותי עם מה שמו רנדי,שניים שביחד נגדי ונגד רנדי אין להם בושה?זה הם אמרו שרק 2 בזירה הם כל הזמן יהיו נגדי או נגד אורטון כדי לא להתעייף,אבל לכל מי שיודע שאני מתאבק טוב ואוהב אותי,ומעריץ אותי,אל דאגה,מי שיצא משם עם ידו ההעליונה זה אני כי......קוראים לי המיז ואני AWESOME.

תזהר אתה רואה אור ירוק?

רדיו:"הרחוב דוהר בשקט,השפתיים כאן נושקות,ואני פה כמו כולם ממש AWESOME על המלך על המלך שמנצח את כולם!"
    איש:"תזהר אדיוט,תפסיק לשיר.
    מיז:"מי אמר שאתה קובע מה אני יעשה,איש קטן ומכוער,מה תעשה כבר?"
    איש:"אני מכיר את גולדברג הוא יבוא עד עלייך."
    מיז:"תקשיב לי טוב,כבר 69 שניות שזה דקה ו9 שניות אור אדום,אז תשתוק שיהיה אור ירוק תדבר איתי."
    האיש מתעצבן ונוסע,שפתאום מיז זורק משהו לכביש והאיש נתקע עם האוטו.
    מיז מחייך ונוסע במהירות שלפתע האיש מעיף את הדבר שמיז זרק,והאוטו של מיז נתקע בזה,האיש מגחך ומיז עצבני,השניים מתווכחים בכביש שלפתע עוברת מכונית ואז עוצרת במהירות,ואז המצלמה מפסיקה לצלם.
    המשך יבוא.....?

שירו של מיז נשמע באירנה הקהל מריע בקולי קולות אבל לא לחיוב אלה לשלילה הקהל לא מפסיק עם ההיטים מיז ניכנס לאירנה הוא נעצר ברמפה,הוא מחייך מחזיק מיקרופון בידו,ולא מדבר.

גרי לולר:"מה הוא דפוק?מה נסגר אותו שידבר."
    מייקל קול:"יופי מיז תמשוך את הקהל ה**** כמה שיותר."
    גרי לולר:"אוי תפסיק."
    מייקל קול:"תשתוק אתה,יש לו קרב קשה כי 2 יריבים שהם טאג גולדברג ואייץ,אבל הוא ינצח את הקרב."

מיז:"גולדברג אומר?מה הוא אומר*היטים*הוא אומר שהוא לא יודע להתאבק,מה טריפל אומר*היטים*טריפל אומר שמיז הוא AWESOME,*היטים והקהל אומר נוט אוסום למיז שפניו נהפכות לאדומות מרוב עצבים על הקהל הוא מחייך כדי שהקהל לא יחשוב\יחשוד.*מיז אומר,מה מיז אומר,קוראים לי המיז ואני AWESOME."

גרי לולר:"סופית צריך לקחת אותו לאשפוז."
    מייקל קול:"תשתוק אתה,עד שיש פה מתאבק טוב לקחת אותו."
    גרי לולר:"אני אשתוק,זהו יותר אני לא שותק לך!"
    מייקל קול:"אני גם מפחד."

מיז:"בעוד השדרנים רבים,ומייקל קול כמובן יקח,כלומר ינצח*היטים*אני יושב,הוא עומד איך שלא תקראו לדבר הזה,דבר מוזר לא?לא כי יש רק 3 דברים מוזרים 1.הארגון,2.גולדברג,3.טריפל אייץ,אני מדבר על 3 לוזרים כל כך גדולים,הארגון הכי פחות לוזר מה3,להגיד לכם למה,כי יש בוא את זה שמדבר כרגע אתכם והוא המיז,אני,אני המתאבק הטוב ביותר שהארגון ראה ויראה בכל יום ויום כי קוראים לי המיז ואני......"

חפץ נזרק על המיז מהקהל הוא לא מבין הוא מחזיק את העין ונראה שהוא פגוע אז הילד זורק עליו קש,מיז לא זז,הוא קם והולך לבסקטאייג'
    מיז נכנס לחדרו שוטף את העין הוא מסתכל במראה על חדרו ואז רואה שיש לו פנס בעין מיז עצבני הוא מסתובב ויוצא מהחדר ומלמל לעצמו תוך כדי הליכה מהחדר,והליכה לכיון החדר של גולדברג.

מיז:"אוי שאני אפגוש את הילד....הוא לא ישאר בחיים."

פתאום עוצר את מיז מראיין הליגה טוד לראיון קצר.
    טוד:"מיז,מה שלומך,המרואיין האהוב עליי."
    מיז:"אני אהוב על כולם,אני ידוע בכך שכולם אוהבים אותי בזה שאני חתיך,ועוד מלא דברים."
    טוד:"חח צודק,מיז מה דעתך על הקרב הזוגות המוזר שנקבע לך?
    מיז:"למה מוזר?ד"א כמה כסף קיבלת על הראיון הקודם ביננו?"
    טוד:"שמח בגלל זה 21 או 20 אלף שקל יביאולי בימים הקורבים או מחר או היום אפילו אני לא יודע,בגלל כך אני אוהב אותך,זאת אומרת אתה המרואיין האהוב עליי."
    מיז:"שמח בגלל זה,קצת,אבל למה קרב זוגות עם רנדי פתאום בלי שום קשר בו כל פעם מישהו נכנס ואז מישהו אחר יוצא וזה קצת מוזר,וגם אתה מול גולדברג וטריפל שהם בטאג."
    מיז:"חחח אתה כל כך תמים,אתה העיקר מראיין,החיים בחוץ שונים,תקשיב לי טוב,יום אחד כבר לא תוכל להגיד הצילו ויצילו אותך הכל יהיה תלוי בך,אני ינצח בקרב הזה ואין לך סיבה קטנה לדאוג לי טוד,כי......קוראים...........לי..........המיז..........ואני .................AWESOME."
    מיז טופח על השכם של טוד והולך וטוד נראה מוזר אחרי מה שמיז אמר לו ואז גם הוא הולך וזורק את המיקרופון אחורה.

מיז הולך אחרי השיחה שלו עם טוד עצבני הוא מזמזם כל מיני מילים כמו:AWESOME,אז הוא הולך ופוגש את שותפו לקרב בפרק הקרוב רנדי אורטון.
    מיז:"אהלן רנדי,איך אני אומר החיים הם קסם,רציתי לפגוש אותך פתאום אתה מופיע לי מול העיינים."
    רנדי אורטון:"תקשיב לי טוב זה שכולם מצפים שאתה תהיה יותר טוב ממני בקרב שלנו,זה לא אומר שאתה תהיה יותר טוב ממני בקרב."
    מיז:"לא אמרתי דבר כזה,אבל אתה תהיה בקרב ברוב כדאי,שאז אני הרי מתאבק יותר טוב ממך הם יעייפו אני יכנס יבצע עליהם את הפינשר שלי וננצח."
    רנדי אורטון:"אתה שומע מה שאתה אומר,אני הצטרפתי לקרב,אם לא גולדברג וטריפל היו אמורים להאכיל אותך בזפט ולפצוע אותך לתקופה ממושכת,בזכותי אתה תינצל בקרב הזה,אז כדאי שתירגע."
    מיז:"להירגע,איך אתה שמן שכמוך,מעז להגיד לAWESOME למלך,לאלוף כל הזמנים תרגע,תקשיב לי טוב ברגע שיסתיים הקרב הלכה החברות שלנו שמעולם לא הייתה,ולא תהיה ואז אני אבצע עליך את הפינשר שלי וכולם יהיו עדים לזה."
    רנדי אורטון סוטר למיז ומתחיל בכובד רוח לדבר.
    רנדי אורטון:"אני שונא את הקהל,גולדברג טריפל,ועכשיו גם אותך,מהיום אין יותר מיז,אצלי אין ו...בוא תראה."
    מיז רץ לרנדי הוא מתחמק ומבצע עליו RKO על ריצפת הפלדה רנדי מרים את ידיו לאוויר הוא הולך מהמקום עצבני ונסער שנראה ששום דבר לא יוכל להרגיע אותו.

פינת המפורסמים של AWL.

רואים את מיז שם מסתובב הוא עצבני הוא צועק איפה רנדי,איפה רנדי,מיז פוגש את מנהלת הליגה מישל מקול,היא אומרת לו לא לצעוק,הוא עצבני כמעט מוריד לה סטירה,אז רנדי מגיע למקום ונעמד אל מול מיז,השניים מעיפים מבטים קרים אחד לשני,ואז הם מתחילים בקרב אגרופים,הם רבים 5 דקות עד שמישל מקול צועקת להפסיק עם זה.
    מישל מקול:"עד הקרב שלכם,או יותר נכון עד אחרי הקרב שלכם,אסור לכם לריב,אם אני יראה או ישמע או ידע על זה,אתם לא תתאבקו עד להודעה חדשה,אחרי הקרב שלכם מול גולדברג וטריפל תעשו מה שאתם רוצים,בנוסף,אם תריבו לפני הקרב הקרב יגמר בניצחון של גולדברג וטריפל אייץ."
    מיז ורנדי לא מאמינים אחרי הריב הגדול שלהם,הם מסתכלים אחד על השני כאשר שניהם עייפים ואז הם עומדים בפייס אוף והמצלמה מפסיקה לצלם.
    וואלה?גוגל?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

למה כל אחד פותח אשכול משלו לקרב?

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

אני פתחתי שהוא היה רושם פה,ואני עושה עוד חלק קטן...עוד מעט..
    וואלה?גוגל?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,403 | הודעות: 8,173,990 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect