שם החימום: ברוס לי תנוח על משכבך/הספר של אנדרטייקר חלק 1| אנדרטייקר נגד ברוס לי
המסך נדלק!
רואים ספר עם כריכה שחורה ועל הספר כתוב: אודות חייו של אנדרטייקר. הספר נפתח ומישהו מתחיל לקרוא אותו:
"אז איך אנדרטייקר הצליח להתקיים ולנצח כל הזמן? איך אנדרטייקר נעשה מתאבק? ואיך כל זה קרה? תדעו עכשיו..."
פרק ראשון
"הכל התחיל בגיל 13 אנדרטייקר הלך ברחוב ונתפס ע"י פושע מוכר בארה"ב שדרש ממנו להחביא את הכסף שגנב מבנק בביתו של אנדרטייקר אך הוא סירב. האיש הוציא אקדח וירה באנדרטייקר. בבית החולים לאחר כמה זמן הכריזו על מותו המצער של הילד. האיש חשב שהוא לא יראה את אנדרטייקר לנצח אבל טעה..." האיש מעביר עמוד וממשיך לקרוא: "אנדרטייקר לפי סיפורו עלה לשמיים וחי בגן עדן על כך שלא עזר לפושע להחביא את הכסף. אבל יום אחד אנדרטייקר טייל בשולי גן העדן ובטעות נכנס לגיהנום. מה שהוא לא ידע לגיהנום אפשר רק להיכנס אין דרך יציאה. השטן פגש את אנדרטייקר וראה בו נשמה רעה לכת החדשה שלו על פני כדור הארץ והיא כת האופל. אנדרטייקר מונה לעוזר של השטן בכת והמשיך כל חייו לשרת או כך חשב..." האיש שוב מעביר עמוד בשיא המתח וממשיך לקרוא: "אנדרטייקר בגד בה' בכך שהוא התחבר עם השטן וה' נתן לו עונש... הוא שלח אותו בחזרה לקרקע כדי שלא יוכל להיות עם השטן יותר. אנדרטייקר חזר לקרקע כבן אדם מבוגר ומשם הלך להאבקות ומרוב הכעס והיגון על מעשי ה' הוא נלחם ולא הפסיד אף פעם והדבר שהכי מוכיח זאת הוא רצף הניצחונות הגדול ברסלמניה שעומד כעת על 20-0."
המשך יבוא...
המסך נסגר
המסך שוב נדלק
הפעם רואים מכונית שחורה נוסעת לעבר בית כלא. אנדרטייקר יוצא מתוך המכונית הזאת ונכנס לתוך בית הכלא. השומר לא מרשה לו להיכנס אך אנדרטייקר תופס אותו ומבצע עליו צ'וקסלאם. אנדרטייקר נכנס פנימה כולו כועס ומוצא את מה שחיפש. הוא הסתכל על תא שבתא זה יושב איש. אנדרטייקר פורץ את התא ונכנס לתוכו. אנדרטייקר מתחיל לנהל דו שיח עם האיש:
אנדרטייקר-אתה יודע מי אני?
האיש-לא... מי אתה?
אנדרטייקר- אני הוא הילד התמים שהרגת עם אקדח לפני שנעצרת... אני הוא אנדרטייקר ואני באתי להשמיד אותך!
האיש ההמום והלא מוכן לשום דבר מקבל אגרוף מהקברן שמוריד אותו לריצפה. אנדרטייקר מבצע עליו צ'ואקסלאם ישירות על המיטה שנשברת לאחר מכן. אנדרטייקר מבצע את הטאונט לטומבסון פליידבר. אנדרטייקר מרים את האיש על הכתף ולאחר מכן מבצע עליו טומבסון פליידבר אל תוך השירותים שבתא. האיש ללא הכרה מדמם בתוך השירותים וכל המים בשירותים מתמלאים בדם. אנדרטייקר שם רגל על גבו של האיש שראשו בתוך השירותים ואומר: "ברוס לי נוח על משכבך!"
המסך נסגר
BONG....BONG...BONG
פוגע ברק בארינה ומלא עשן מתפזר. בתוך העשן נראה איש גבוה במיוחד עם כובע. האיש מתגלה ברור כאנדרטייקר. הקהל מריע ב"פופים" לבואו של אנדרטייקר שממשיך ללכת לכיוון הזירה. כשאנדרטייקר מגיע למדרגות הוא עולה על המדרגות לאט וכשמגיע למעלה מרים את ידיו והאורות נפתחים. הוא ממשיך ללכת על אדן הזירה ונכנס אליה. אנדרטייקר תופס בכובע שלו ולאחר מכן מוריד אותו ומרים את עיניו למעלה. אנדרטייקר לוקח מ'יק מהצוות ומתחיל לדבר:
"שבוע שעבר... לא ניצחתי את המשחק טריפל אייץ... בקרב הראשון שלי אכזבתי את קהל המעריצים שלי... אבל במיוחד... אכזבתי את עצמי... אני רצחתי את האיש שהרג אותי... אני האיש שחזר לחיים... אני האיש שגם אם תירו בו שלושים כדורים הוא לא ימות... אני אנדרטייקר ואני יחיד במינו... אני היחיד שיכול לנצח מי שהוא רוצה ולעשות מה שהוא רוצה... אני פרצתי לבית הכלא ופצעתי את השומר? כן עשיתי את זה! אני השארתי את מי שרצח אותי כשהייתי ילד בתוך האסלה עם דם על הפנים וללא הכרה? כן אני עשיתי את זה! אני יצאתי תיקו עם טריפל אייץ? כן אני כן... ומכיוון שיצאתי איתו תיקו... אני הולך לנצח בפרק הקרוב אויב שלצערי הוא לא אתגר בשבילי... שהוא מתחנן שאני אהיה נגדו... והאויב הזה הוא כמובן ברוס לי..."
"אני מרחם על ברוס לי ואתם יודעים למה? כי ביום שבת הקרוב ברוס לי לא ישרוד את הקרב... הוא יפסיד לי בלי שום סיכוי לניצחון... כי אני הפינום... ואני היחיד שיכול לנצח כל אחד! אני עשיתי את הרצף הגדול ביותר ברסלמניה! אני זה שנלחמתי באח שלי וניצחתי אותו! אני זה שנלחם נגד כל מתאבק וניצח! אני קברתי את יוקונוזה וגרמתי לפרישתו! אני זה שחזר לחיים ממצבים בלתי אפשריים! אני הוא האיש המת... האיש שלא יכול למות... וברוס לי אם לא הבנת את זה כדי לך להבין זאת ומהר כי ביום שבת אני לא ארחם ואתה לא תנצח... אתה תשכב בזירה ללא הכרה אחרי שהתחננת לרחמים בזמן שאני אהיה מעל גופתך וארים את ידי! אתה תלמד ברוס לי שעם הפינום הגדול לא מתעסקים כי מי שהתעסק איתו עד היום יש לו סיוטים... שוב יוקונוזה עד היום יש לו סיוטים ממנו אחרי שקברתי אותו בארון הקבורה... ברוס לי... אתה הבא בתור... אז תתכונן כי ביום שבת... אתה לא תשרוד!"
אנדרטייקר יורד על ברכו ומוציא את לשונו החוצה ואחר כך פוגע ברק בזירה ואנדרטייקר נעלם מהזירה.

ציטוט ההודעה