היום הגעתי לרמה 120 ואז הייתי צריך ללכלת ל EL NATH הלכתי הייתי צריך לדבר אם הבחורה שאל הספסל דיברתי ךכחתי תמשימה ואז יש קיבלתי הודעה שסיימתי אותה אבל מה אני לא רואה המשך למשימה ולא בטיח אני ניכנס ל Q ולא מופיע לי כלום מה עושים בבקשה
היום הגעתי לרמה 120 ואז הייתי צריך ללכלת ל EL NATH הלכתי הייתי צריך לדבר אם הבחורה שאל הספסל דיברתי ךכחתי תמשימה ואז יש קיבלתי הודעה שסיימתי אותה אבל מה אני לא רואה המשך למשימה ולא בטיח אני ניכנס ל Q ולא מופיע לי כלום מה עושים בבקשה
חובש רפואת חירום
|
|
איזה עבודה אתה?
אחי אתה צריך ללכת או לזקנה איפו שהוא באורביס (אני חושב)
או לליפרה (Leafre) לדבר אם הסבא הזה ואז הוא יגיד לך ללכת למקום של שני הבוסים (Mano Griffey)
אבל יש שם פורטל לאמצע ושם יש דרקון NPC ואז הוא יתן לך משימה להרוג 1 מנו 1גריפי,
אח"כ תחזור אליו ואז לך ניראה לי לכדור הבדולך שזה איפו שהוא ליד Horentail אז זהר ואז לך לזקן ולך לכדור שוב
אח"כ לא תוכל לדבר אם הכדור אלה תמשיך ותדבר אם האיש ואז אתה תלחם נגד הפיה הרשעה (וזהר! יש לה סקיל מיוחד אורג במכה, סתכל טוב טוב מעל הראש שלה : אם יש חרב כזה תתרחק מימנה! למה כי אם תתקוף אתה תמות.
ירד לי חצי חיים ממנה בגלל אני מישתמש ב VENOM STAB (זכור לא מתמלא לה החיים אם אתה מת.) ואז אתה מדבר אם הפגסוס הזאת ב-Quiet Leafre (איפו שהרגת אותה)
ואז לך למלכה ש בארוה (Ereve) ואז תשים מהציפורים הכחולים ואדומים 10 עיגולים מוזרים (זה קשה) ואז תחזור ואז תיבחר איזה עבודה איך הוא יראה?
וזהו אחי אם כבר לחצת אוקיי וזה ניטקע לך תעשה קויט גים ואז תתחבר ואתה תיראה את ה
UA שלך!
תודה הייתי שמח לעזור.
עם יש טעויות זה אומר שאני לא זוכר כלכך טוב....
רוצה עוד עזרה שלך לי בפרטי.
היי,
אני arthur99366.
רק רציתי להגיד שמי שצריך עזרה במיינקראפט או במייפל או בקונטר סטרייק שיפנה אלי
אבל אני צריך עזרה קטנה במיינקראפט
(חבר שלי הביא לי אייפי וכל הדברים הנכונים וזה פשוט לא נותן לי להכנס והוא וחבר שלו בשרת
[כאילו השרת פתוח אבל חבר שלו והוא בסרבר וזה רושם לי שהסרבר סגור])
תעזרו עם תוכלו
אתה תצטרך ללכת ל LAFREE עד לאורטינאל.
אתה תראה כזה שער ענק תיכנס בו.
ותחזור לעיר שבו התחלתה ברמה 1.
ואתה תצטרך להלחם בקוסמת השחורה