קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ביקורת פורומואים פרק 3
    על ידי gal1234567891 בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 17-01-2012, 16:38
  2. *ביקורת פרומואים*
    על ידי gal1234567891 בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-01-2012, 23:47
  3. ביקורת פרומואים פרק 1
    על ידי asaf12345 בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-01-2012, 01:15
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

ביקורת פרומואים | פרק 6

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

ברירת מחדל ביקורת פרומואים | פרק 6

כאן כל אחד שכתב פרומו , יפרסם את הלינק של הפרומו ויזכה לביקורות.
    כל מי שרוצה ביקורת , שיכתוב ואז יקבל. אני תמיד אתן לכולם...

אז יאללה! לפרסם את הפרומואים.

(ולא שחכתי אתכם , אני עובד על פרומו אכותי , וכל העניין בפרומואים הוא לא המהירות , אלא האיכות! )

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

אשמח לביקורת,עוד מעט אתן לינק,מחזיר!
    וואלה?גוגל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

ביקורת על שלי...........

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

המיז - מצטער להגיד אבל הפרומו לא טוב. ציפיתי ממך ליותר. הקטע הראשון לא הוסיף לפרומו. לא הבנתי את הקטע עם הרדיו. תרחיב על כניסתו של המיז לאולם. היא הייתה קצרה מאוד. והשפה לא מתאימה . "גרוע" , "דפוק" וכל זה אלו לא ירידות מתאימות. אתה צריך לכתוב ירידות יותר ברמה. בקטע הזירה זה נראה שהשדרנים מדברים יותר מהמיז. היית מפרסם 2/ 3 פסקאות שבהם בין 7 ל8 שורות. קטע הזירה היה קצר מידי. הראיון העביר מסר טוב. המיז הוא אווסום. אבל גם שם השפה של המיז לא משהו. תשפר את השפה שלו ואת הירידות. לא נראה לי שמשהו יעלב מ"אתה גרוע" , "טמבל" ועוד.... הריב בין אורטון והמיז היה טוב. אבל חבל שרוב הפרומואים פה כוללים תקיפה. אין משהו חדש. הסטגמנט של מישל מיקול לא עזר. במקומו הייתי שם קטע שבו המיז יורד על גולדברג וטריפל H. הפרומו היה לא טוב. תנסה לשפר לפעם הבאה. אל תפחד להרחיב , כך אנו נראה תמונת מצב גדולה יותה. שמור על שפה נקייה , עדיף גבוה , ותעבוד על הקטע של הירידות. מקווה שהבנת ולא נעלבת ואני כותב זאת כי אני רוצה שתצליח ולא תכשל. בהצלחה בקרב!

עוד מישהו רוצה ביקורת , שיבקש!
    ואשמח שאפרסם את הפרומו שלי שכל מי שהביא לו ביקורת , שיתן גם.

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי w-w-e צפיה בהודעה
    כאן כל אחד שכתב פרומו , יפרסם את הלינק של הפרומו ויזכה לביקורות.
    כל מי שרוצה ביקורת , שיכתוב ואז יקבל. אני תמיד אתן לכולם...

אז יאללה! לפרסם את הפרומואים.

(ולא שחכתי אתכם , אני עובד על פרומו אכותי , וכל העניין בפרומואים הוא לא המהירות , אלא האיכות! )
    אני יודע שזה של פרק שעבר אבל אני רוצה ללמוד מטעויות לפני שאני כותב עוד פרומו.
    אם תוכל לתת ביקורת מלאה כמו שנתת למיז על הפרומו הזה אני אשמח-http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=832529

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

הקברן - הקטע של הסיפור היה יפה ומקורי. את החלק הזה אהבתי מאוד. את החלק שלאחר הסיפור גם אהבתי מאוד. שלב הנקמה הגיע! . קטע הזירה היה טוב , אני הייתי מוסיף דברי שדרנים ואפילו עוד פסקה או שניים. לפי דעתי להקברן היה יותר מה להגיד בזירה. מציע לך לגמור את קטעי הזירה שלך במשפט של הקברן "תנוח על משכבך בשלום". זה יוסיף מאוד לקטע הזירה. מציע לך להרחיב יותר. כך נראה תמונת מצב יותר טובה. בהצלחה בקרב ובהמשך.

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

הקברן - הקטע של הסיפור היה יפה ומקורי. את החלק הזה אהבתי מאוד. את החלק שלאחר הסיפור גם אהבתי מאוד. שלב הנקמה הגיע! . קטע הזירה היה טוב , אני הייתי מוסיף דברי שדרנים ואפילו עוד פסקה או שניים. לפי דעתי להקברן היה יותר מה להגיד בזירה. מציע לך לגמור את קטעי הזירה שלך במשפט של הקברן "תנוח על משכבך בשלום". זה יוסיף מאוד לקטע הזירה. מציע לך להרחיב יותר. כך נראה תמונת מצב יותר טובה. בהצלחה בקרב ובהמשך.
    אני יודע שזה של פרק שעבר אבל אני רוצה ללמוד מטעויות לפני שאני כותב עוד פרומו.
    אם תוכל לתת ביקורת מלאה כמו שנתת למיז על הפרומו הזה אני אשמח-http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=832529

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

סטון קולד סטיב אוסטין { פרק 5} - אוקי. אתה וג'ף ארדי כרגע בME. זאת אומרת ששניכם חייבים להשקיע! אתה עכשיו הטוען לכתר לאליפות AWL ויהיה חבל אם תפסיד שוב. אתה חייב להאריך את הפרומו. את דברי השדרנים אין מה להאריך , אך , את קטע הזירה תאריך. מציע לך לרשום לפני דברי הזירה שלך:
    סטון קולד סטיב אוסטין: במוגדש כך: סטון קולד סטיב אוסטין
    בנוסף , תבחר צבע יחודי לסטון קולד סטיב אוסטין שעם הצבע הזה תכתוב את דבריו כל פרק. תאריך את דברי הזירה שלך לפחות ב5 שורות. עדיף שדברי הזירה יהיו כבין 2 ל4 פסקאות שבהם כ8 שורות. אתה יכול לפרסם אפילו יותר מ4 פסקאות אבל לפחות בין 2 ל4 יעידו על הרצינות שלך. את התמונות לפעם הבאה תשים לא באותה שורה , אלא שורה מתחת. תרחיב על כניסתו של סטון קולד סטיב אוסטין. עדיף כ4,5 שורות. תתאר את הליבוש שלו , את הבעת הפנים שלו , את הרגשות שלו , תתאר את הקהל , פופים/היטים. במהלך קטע הזירה תוסיף את תתגובת הקהל. עדיף שתתמקד באויב שלך ולא בשדרנים. מקווה שהבנת. בהצלחה בקרב! אני בטוח שאתה תיהיה פרומואיסט מצליח!

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

המיז - מצטער להגיד אבל הפרומו לא טוב. ציפיתי ממך ליותר. הקטע הראשון לא הוסיף לפרומו. לא הבנתי את הקטע עם הרדיו. תרחיב על כניסתו של המיז לאולם. היא הייתה קצרה מאוד. והשפה לא מתאימה . "גרוע" , "דפוק" וכל זה אלו לא ירידות מתאימות. אתה צריך לכתוב ירידות יותר ברמה. בקטע הזירה זה נראה שהשדרנים מדברים יותר מהמיז. היית מפרסם 2/ 3 פסקאות שבהם בין 7 ל8 שורות. קטע הזירה היה קצר מידי. הראיון העביר מסר טוב. המיז הוא אווסום. אבל גם שם השפה של המיז לא משהו. תשפר את השפה שלו ואת הירידות. לא נראה לי שמשהו יעלב מ"אתה גרוע" , "טמבל" ועוד.... הריב בין אורטון והמיז היה טוב. אבל חבל שרוב הפרומואים פה כוללים תקיפה. אין משהו חדש. הסטגמנט של מישל מיקול לא עזר. במקומו הייתי שם קטע שבו המיז יורד על גולדברג וטריפל H. הפרומו היה לא טוב. תנסה לשפר לפעם הבאה. אל תפחד להרחיב , כך אנו נראה תמונת מצב גדולה יותה. שמור על שפה נקייה , עדיף גבוה , ותעבוד על הקטע של הירידות. מקווה שהבנת ולא נעלבת ואני כותב זאת כי אני רוצה שתצליח ולא תכשל. בהצלחה בקרב!

עוד מישהו רוצה ביקורת , שיבקש!
    ואשמח שאפרסם את הפרומו שלי שכל מי שהביא לו ביקורת , שיתן גם.
    ישששששששששש,שמח שהפורמו שלי יצא גרוע!!!חח סתם בצחוק,פשוט אתה יודע אני גם בליגה אחרת ותקרא את הפורמו שלי גם שם וזה אני צריך להשקיע בשניהם,שם קיבלתי קרב על אלפיות כמו שאתה אז השקעתי ממש חח...
    וואלה?גוגל?

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

אבל אתה כל הזמן ממהר לפרסם את הפרומו. אל תדאג! הזמן לא בורח! אתה תראה שאם תשקיע זמן ומאמץ לאורך כל הימים שניתנו לך (ראשון - חמישי) תצליח להוציא פרומו טוב יותר.

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

הנושא לא מתאים. אם יש למישהו מילה טובה לומר או עצה לשיפור, הוא יכול לשלוח את זה במסר פרטי.
    נעול.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,428 | הודעות: 8,174,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect