קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו תתנו איזה מזל טוב ... מגיע לי ... ;)
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 12:01
  2. האישור לא מגיע לאימייל
    על ידי לא רשומה בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:42
  3. [הימורים] יום שבת מגיע :]] מכל הליגות בעולם כנסו
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 16:28
  4. [בעיה] בפייבל :S כשאני מגיע קרוב לים זה נתקע
    על ידי Maniac בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

יומן הארדקור מגיע!

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ברירת מחדל יומן הארדקור מגיע!

היומן הוא יומן שברובו מתאבקי אקסטרים,כאילו אבל יש לא רק אקסטרים האירוע הבא הוא הMITB ומהפרק הקרוב אני יעשה קרבות העפלה,ויש רק אחד עם 10 מתאבקים יש רוסטר RSA. סמקדאון,ראו,ואי סי דבילו,אבל יש רק רוסטר אחד.
    רוסטר RSE.
    סאבו-פייס.
    סנדאמן-פייס.
    קרליטו-הייל.
    גף הארדי-טווינר.
    המיז-הייל.
    גון מוריסון-הייל.
    מייק פולי-פייס.
    בורדוס קליי-טווינר.
    ?????-???????
    המסכה המדברת-הייל.
    קיין-טווינר.
    טייקר-טווינר.
    מאט הארדי-טווינר.
    טומי דרימר-פייס.
    קוין טורן-הייל.
    איליזה בורק-הייל.
    גיימס סטרום-לא רוצה להגיד!
    סנטינו מראלה-קוברה,יישששש קוברה,הוא עוקץ?
    המפחיד עם השם החסוי-??????
    מרקוס קור ואן-הייל.
    מאט סטרייקר-חסוי\טווינר.
    ביג דאדי וי-ה-י-י-ל.
    רנדי אורטון-הייל.
    סי אם פאנק-הייל.
    מיסון ראיין-הייל.
    דויד אטואנגה-הייל.
    אר טרוט-פייס.
    אלברטו דל ריו-הייל.
    וייד בארט-הייל.
    דויד הארט סמית-אהה....טווינר.
    טיסון קיד-אהה....טווינר.
    מייקל מלגטקודי-הייל.
    גון סינה-הייל.
    ג'ק סוואגר-הייל.
    דולף זיגלר-הייל.
    אגדות.
    בקרוב!
    אלופים.
    בקרוב.
    סטייבלים וטאגים.

הנוקסס-סי אם פאנק,רנדי אורטון,גון סינה,וייד בארט,מיסון ראיין.
    גונבי ההצגה-ביג דאדי וי,דולף זיגלר,ג'ק סוואגר.
    הארדקור הגדול-סאבו,טומי דרימר,וסנדאמן.
    אחי ההרס-אנדרטייקר קיין ו????????

מעפילים לMITB.
    מעפיל ראשון-האיש בל השם.
    מעפיל שני-סאבו.
    מעפיל שלישי-
    מעפיל רביעי-
    מעפיל חמישי-
    מעפיל שישי-
    מעפיל שביעי-
    מעפיל שמיני-
    מעפיל תשיעי-
    מעפיל עשירי-
    זהו בנתיים.
    נערך לאחרונה על ידי cristan; 07-03-2012 בשעה 14:21.
    וואלה?גוגל?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

קשה מאוד להבין משהו. רווחים לא יזיכו. תדגיש את הנושאים כמו:
    סטייבלים , אלופים , רוסטר.

שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

אתה מתנסה עליי?
    וואלה?גוגל?

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

.לא , אבל תעשה רווחים בין נושא לנושא. קשה לקרוא כך....ובהצלחה

שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ציטוט נכתב במקור על ידי w-w-e צפיה בהודעה
    .לא , אבל תעשה רווחים בין נושא לנושא. קשה לקרוא כך....ובהצלחה
    חח אמרתי בצחוק,תודה הולך להיות פיצוץ,אם מישהו רוצה לעזור בשמחה,מה דעתך על המתאבק.
    ??????-???????????? הוא אמור להיות דומננטי וגם בפרקים הוא יבוא בתור מיסתורי והוא יתגלה בעתיד,שימו לב שהוא בחבורה של קיין וטייקר,אני אפילו לא יודע מי זה..
    וואלה?גוגל?

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

נראה מעניין. בהצלחה !

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

בהצלחה

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

נראה מעניין אמשיך לעקוב

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

שים תמונה אחת לרפואה חחחח
    גם מחכה לראות מה תעשה...

שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ברירת מחדל חייב כותרת חח?

RSE עולה לאוויר:

האירנה מתמלת בהרבה זיקוקים והמצלמה מסתובבת בין כל האוהדים הקהל מריע אז לפתע נשמע שירו של סאבו הקהל ממשיך להריע,סאבו ניכנס לזירה הוא מסתכל למעלה,הוא ניכנס עם כיסא מרים את אצבעו למעלה,לוקח מיקרופון,זורק את הכיסא לזירה וניכנס לתוכה,סאבו פוצח בדיבור.

סאבו:"איזה טוב להיות כאן*פופים*אני נורא שמח,ואני לא יוכל לחכות לקרב שלי הערב*פופים*לפי מה שההנהלה סיפרו לי,אייל ווינס מקמהן אני יקבל קרב העפלה לMITB*פופים*אז אני רוצה להודות להם*פופים הקהל שואל מה איתנו"גם לקהל הנפלא כאן אני רוצה להודות,אני רוצה להגיד לזה שיהיה מולי בהצלחה,אני ינצח את הקרב,אני פשוט חייב אליפות,אני מקווה שגם חבריי לסטייבל יעפילו לMITB ולפחות לאחד מאיתנו יהיה סיכוי לנצח,האם אתם מוכנים לזה*פופים והקהל צועק כן*אז הנה זה בא."

סאבו מוריד את הכאפיה הוא מסתכל למעלה ומרים את היד שלו עם האצבע השנייה,אז הוא זורק את הכיסא מהזירה יורד מהזירה והקהל מריע לו הוא הולך לכיון הבסקטאייג' ומחלק כיפים לקהל אז הוא צועק MITB הנה אני בא לזכות ולהיות האלוף הבא,סאבו מחייך שוב לפני שחוזר לבסקטאייג הקהל מריע לו והוא חוזר בדרך הבטוחה לבסקטאייג'.

קרב העפלה לMITB ביג דאדי וי V.S סנטינו מראלה V.S ?????????
    V.S V.S ????????

הקרב מתחיל סנטינו הולך אל ????? שהוא נמצא עם מסכה ואף אחד לא מזהה אותו,אולי הוא בכלל חדש,ואז ????? מוריד אותו בביג בוט,ואז הוא קם והולך לביג דדי וי שמסמן לו עם האצבעות ובועט בו סנטינו מבין שכנראה זה לא בשבילו הוא בא לצאת אבל הוא מגלה שקשה לצאת מקרב כזה וביג דאדי וי מוריד אותו עם קלוזלין לזירה,סנטינו מחזיק את כל גופו,ביג דאדי וי מתקרב לאיש בלי השם השניים מאגרפים אחד את השני,האיש בלי השם מוריד בקלות את מסת הגוף של דאדי וי לריצפה,האיש בלי השם נראה מרוצה הוא מרים את ביג דאדי ויד למעלה בקלילות ואז בועט לו בבטן ומעיף אותו מהחבלים אל מחוץ לזירה,דאדי וי נראה גמור במיוחד אז סנטינו קם,האיש בלי השם תופס אותו בגרונו ומטיח אותו בזירה בחוזקה,נראה שיש לו קשר חד לאחי ההרס,אז הוא יורד להצמדה בטוחה 1....2....3.
    מנצח:האיש בלי השם(הצמדה)מעפיל לMITB
    אחרי הקרב האיש בלי השם מרים את ידו למעלה אז הוא צורח העלמות וסנטינו וביג דאדי וי נעלמים ולא נראים,האם הם נהרגו,ומי יהיה הקורבן הבא של האיש בלי השם?

מעבר חד אל מאחורי הקלעים שם נמצאים אחי ההרס שרואים את הניצחון של חברם לסטייבל האיש בלי השם שמעפיל לMITB.
    קיין:"אני כל כך שמח שהוא הגיע לכאן,אנחנו נשלוט בליגה נהיה האלופים של כל האלפיות."
    טייקר:"ואיי,איך הוא העלים את הירבים אני אפילו לא מצליח לעשות את זה,גג להעלים את עצמי."
    קיין:"אין מה לעשות הוא מתאבק אדיר,גם אנחנו אבל,אל תדאג,לעזאזל אני מת לקבל קרב עם מישהו כמו מראלה,הוא אפס."
    טייקר:"למה ביג דאדי וי היה גורם משמעותי בקרב,עזוב אותך,אנחנו יוכלים להתמודד כמעט מול כל אחד כאן,אם אנחנו רוצים."
    אז עובר במקום הGM והמנהל וינס מקמהן הוא מסתכל על השניים ואז פוצח בדיבור ישיר לעברם.
    וינס מקמהן:"שלום טייקר שלום קיין,הערב שניכם תתמודדו בקרב על אליפות ארה"ב ועל העפלה לMITB,בהצלחה לשניכם.
    וינס מקמהן הולך וטייקר וקיין מזועזעים.

קרב העפלה לMITB סאבו V.S המסכה המדברת.
    V.S המסכה המדברת

המסכה המדברת לא הפגין את מה שציפו ממנו מול סאבו ששלט בקרב והוריד אותו בכל פעם אפשרית לזירה,סאבו שלט המסכה המדברת לא האמין סאבו הראה יכולת מצוינת מול המסכה המדברת שנראה מתאבק לא טוב ואז סאבו הוריד אותו בDDT חזק לזירה,סאבו מסתכל למעלה ומרים את היד ואת האצבע השנייה למעלה והקהל לא מפסיק להריע לו ומכסה את המסכה המדברת 1....2.....3.
    מנצח:סאבו(הצמדה)מעפיל לMITB.
    אחרי הקרב מסביב לזירה יש עשן סאבו נראה מפוחד ואז יוצא ממתחת לזירה הבוגימן הוא מפוצץ שעון על ראשו ולא קורה לו כלום הוא עולה לזירה אבל סאבו נמלט מהזירה אז בוגימן מרים את המסכה המדברת הם נראים חברים אבל בוגימן מבצע עליו בוגיסלאם בוגימן מחייך ואומר "חזרתי."

האם זה קורה?לא זה באמת קורה,אני חוזר,אני מגיע,אני,אני אהההההההההה,אהההההההההההה,אני הוא גים דהאגן!בקרוב.

קרב רגיל רנדי אורטון(מלווים:הנוקסס) V.S גיימס סטרום.
    V.S

שני היריבים מאוד הקשו אחד על השני,אבל לגיימס סטרום היה יותר קשה בגלל שהנוקסס ניסו בכל דרך אפשרית להפריע לו,מי שהיה יותר דומננטי בקרב היה רנדי אורטון ששלט הרבה זמן בקרב שנמשך 15 דקות,גיימס סטרום התאושש מקלוזלין של רנדי שניסה עוד אחד אבל סטרום התחמק וביצע עליו גורי באם,גיימס סטרום כיסה 1....2....לא פאנק שם את רגלו של רנדי על החבל גיימס סטרום העצבני כועס על פאנק השופט מדבר עם פאנק שבנתיים סינה ניכנס לזירה ומבצע אפ יו על סטרום,וויד בארט מבצע עליו וייד סלאם,וביג בוט,ומיסון ראיין מבצע עליו פאוור בומב ויוצא שנייה לפני שהשופט מסתובב,רנדי זוחל לסטרום ושם עליו את היד 1....2.....לא רנדי קם מסטרום משום מה,הוא מרים אותו ומבצע עליו RKO על המזרן,רנדי עושה את הטאונט הקהל בהיטים ורנדי מכסה 1...............2............................3.
    מנצח:רנדי אורטון(הצמדה)
    אחרי הקרב הנוקסס חוגגים בזירה ואז וייד בארט מרים את גיימס סטרום ומבצע עליו וייד סלאם אל מחוץ לזירה,ואז רנדי מבצע RKO על השופט,וייד בארט אומר שהוא האלוף הבא והחמישייה חוגגים את ניצחונם,הניצחון של רנדי אורטון על גיימס סטרום ואז יוצאים מהזירה וחוזרים לבסקטאייג' כלא היו.

מאחורי הקלעים טוד מראיין את טייקר לקראת הקרב.

טוד:"שלום אנחנו נמצאים כאן עם האנדרטייקר.
    טייקר:"שלום*טייקר עונה שלום במרירות.*
    טוד:"טייקר היום תהיה בקרב מול אחיך,על העפלה לMITB ועל אליפות ארה"ב,ולא סתם קרב מול מישהו קשה וגם אח שלך קיין,ואולי תוכל לחסוף לנו עוד על ??????"
    טייקר:"אולי תוכל לקבור את עצמך לפני שאני יעשה את זה?לא אחשוף שום דבר עליו,ועל אף אחד,אני וקיין לא נריב רק בקרב,מי שינצח ינצח,אנחנו יודעים שגם אם נפסיד ניקח אליפות אחרת,אז אל תחמם את העיניינים."
    טוד:"סליחה,יש 10 מעפילים,וסאבו שהוא מתאבק מצוין כבר העפיל האם אתה או קיין והאיש בלי השם תצליחו מולם?"
    טייקר:"קודם כל אתה אדיוט,דבר שני זה כולם על כולם,וסאבו מתאבק טוב אבל שנינו ביחד הרבה יותר טובים,גם שנינו לבד כי אנחנו הכי טובים תבין את זה ונשתף פעולה,אז בטוח שנוכל נגדם,אני חושב של ראית את הקרב של האיש בלי השם אני מבין."
    טוד:"לא ואני גם לא רוצה לראות."
    חיוך עולה על פניו של טוד ואז טייקר תופס את טוד ומטיח אותו בצוקצלאם על שולחן שהיה בסביבה טייקר מרים את ידו למעלה והקהל מריע וחלק בהיטים וטייקר מתקדם לכיוון האירנה.

קרב העפלה לMITB וקרב על אליפות ארה"ב קיין V.S אנדרטייקר.

V.S
    שני הענקים האלה נעמדים אחד מול השני אחרי ששניהם ניכנסו לזירה עם השירים שלהם כל אחד בנפרד כמובן למרות שהם סטייבל אחי ההרס והם אחים,ואז קיין מוריד את טייקר לזירה עם אגרוף חזק,קיין מרים את טייקר ושולח אותו לחבלים אבל טייקר חוזר עם קפיצה מדוייקת שמכריעה את נפילתו של קיין לזירה,טייקר עושה את הטאונט הקהל מריע קיין קם,הוא מציע לחיצת יד לטייקר שלוחץ את ידו והשניים מסתובבים בזירה ואז תופיס זה את זה,טייקר מצליח לתפוס את קיין בראשו ואז מעיף אותו לחבלים קיין חוזר עם ביג בוט חזק לפניו של טייקר קיין צועק משהו הוא מרים את טייקר ומאגרף אותו בראשו,קיין מעיף את טייקר לחבלים ושטייקר חוזר הוא בועט בו עם ברכו בחוזקה טייקר מתגלגל בזירה קיין מצמיד 1.....2....לא טייקר יוצא מזה,קיין העצבני לא מאמין הוא כועס על השופט אבל לא מוותר ומצמיד שוב את טייקר 1..........2......לא טייקר יוצא מזה,קיין עצבני הוא מאדים בראשו הוא מרים את ראשו של טייקר ומאגרף אותו ומצמיד שוב 1..........................לא טייקר יוצא מזה,קיין עצבני מרים את טייקר ומנסה קלוזלין אבל טייקר מתחמק ובוט בו טייקר מתחיל לאגרף בחוזקה את קיין הקהל מרוצה מהקרב,טייקר מחזיק את בטנו,הוא מרים את ידו של טייקר עולה על העמוד מהלך על החבל ואז קופץ על קיין,שירו של האיש בלי השם נשמע והוא ניכנס לזירה ומפריד בין קיין לטייקר אז נשמע שירו של וינס מקמהן והשופט פוסל את הקרב בנתיים.
    מנצח:..........(פסילה)
    וינס מקמהן נעמד בראמפ ומתחיל לדבר.
    וינס מקמהן:"או או איזה קרב היה לנו*פופים*אני נורא מרוצה ושמח,וגם הקהל מרוצה,חבל ש??????? הפריע*פופים*אבל אז השופט פסל את הקרב*היטים*חבל מאוד אבל כל הכבוד לשופט*היטים*כי עלה לי רעיון לקרב יותר טוב*הקהל מרוצה נראה ומגיב בפופים*יהיה קרב זוגות בין טומי דריימר וסנדאמן לטייקר וקיין על אליפות הזוגות והעפלה לMITB*פופים הקהל צועק את שמו של השופט ואומר לו כל הכבוד ושמו של האיש בלי השם,ההם צעוקים האיש בלי השם,האיש בלי השם.*טוב אז זהו בהצלחה"*פופים*
    טייקר ????????? וקיין נראים מרוצים בזירה והמצלמה מפסיקה לצלם כאשר רואים את וינס מקמהן והשופט,והקהל גם הם מחוייכים,ואז רשום על המסך טייקר או סנדאמן,טומי דרימר או קיין קרב 2-2 בין טייקר וקיין לטומי דרימר וסנדאמן מי יהיו האלופים?ומי יעפילו לMITB אז מי?אלופי הזוגות הבאים?והמעפילים לMITB
    RSE יורדת מהאוויר.
    וואלה?גוגל?

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

קשה מאוד להבין את מה שקרה בפרק. אתה צריך לעבוד על עיצוב .

שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ציטוט נכתב במקור על ידי w-w-e צפיה בהודעה
    קשה מאוד להבין את מה שקרה בפרק. אתה צריך לעבוד על עיצוב .
    תגיב לפרק!!!אני הגבתי,פרוץ!!חח סתם מה לא מבינים?
    וואלה?גוגל?

שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

תשתמש ב2 , 3 צבעים. אחרי כל קרב תעשה הפרדה. במודגש תרשום : קרב , מאחורי הקלעים וכו'. והתמונות (לא הרנדרים) לא מתאימים...

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    73

מאוד אבל מאוד לא אהבתי! מה עם האליפויות? ה-MITB לא עד כדי כך חשוב!!!

הפינום חזר... והוא בליגת AWL

ניצחונות/הפסדים/תיקו

הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1

שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

זה כמו שאני אגיב לכם?פרק לא טוב למה מישהו ניצח בקרב?
    וואלה?גוגל?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,590 | הודעות: 8,173,177 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect