מה נשמע, זה דיווח ראשון שלי אז אני קודם אציג את עצמי.
אני ג'וני, בן 22 וזה כל מה שבאמת רלוונטי לדעת עליי.
בכל מקרה, אני אתחיל ביום שבת האחרון. יצאתי עם חבר שיש לו באמת בעיה עם להתחיל עם בחורות במטרה להשיג לו דייט.
לדעתי הוא נורא מפחד מדחייה ובגלל זה רציתי להוא יראה אותי נדחה.
נכנסתי לחנות והתחלתי לדבר עם המוכרת (HB7). הייתי די בטוח שהיא תדחה אותי, גם בגלל שניסיתי להיות הכי חסר בטחון בעולם ולעשות כל טעות אפשרית, וגם בגלל שהבחורה הייתה בת לפחות 27.
להפתעתי, היא זרמה איתי! יצאתי משם עם מספר ואולי חבר שלי לא ראה אותי נדחה, אבל הוא כן ראה שאתה יכול להתנהג כמו טמבל ועדיין יהיו מספיק בחורות שיתנו סיכוי לכולם...
ובמעבר חד נעבור ליום ראשון. הייתי בדרך חזרה לדירה שלי וראיתי בחורה מחכה לאוטובוס שאני עולה עליו (בלונדינית, ראסטות, ספטום, בת 26 לפחות.. HB9 לדעתי.) אבל הפעם היה איתי את הכלי הסודי שלי - הכלב שלי. משהו מדהים שגיליתי אחרי שאימצתי אותו זה שאני אפילו לא צריך לחשוב על איך לפתוח שיחה, רוב הבחורות פשוט רצות אליו..
דיברנו קצת וממש השתדלתי לעלות על ת'רדים ובאמת שהרגשתי שאני עושה את זה טוב. בדרך לאוטובוס היא טיפה מעדה על הכלב שלי וראיתי אחלה הזדמנות לקינו ותפסתי לה את היד. הנחתי את היד השנייה שלי על גב היד שלה ואמרתי בחיוך "תנסי רק לא להרוג לי את הכלב, טוב?"..
דובבתי אותי בשיחה קלילה ומצחיקה כל הדרך לתחנה שאני יורד בה ושם סגרתי מספר.
שאלה אחת שיש לי אליכם, כשהיא נתנה לי את המספר שלה היא אמרה "אחלה, נשב על קפה וסיגריה.. ותכיר גם את עדי, השותפה שלי (בחורה שהיא לא הזכירה כל השיחה)". אני מדמיין שאולי היא מראה חוסר עיניין בי או שאולי יש בזה משהו?
יום טוב, ותודה מראש.
ג'וני ווקר.

ציטוט ההודעה