בבקשהההה אל תצחקו!!
אז הסיפור שלי קרה במסיבה מלאה בערסים ואוחצ'ות וכל האנשים מהסוג הזה ואני חושבת שזה חשוב לציין שאני מתה על ריקודים ומסיבות אבל זאת היתה הפעם הראשונה שלי במסיבה עם ערסים כאלו (אה, ואני בת 15) וגם, מצטערת אם יצא קצת ארוך לפעמים אני כותבת טיפה חופר....
אז...
אני ועוד שלוש מהחברות שלי(היינו ארבע) באנו למסיבה (זאת היתה אחת ממסיבות הנוער האלו שמפרסמים בפייסבוק) וזאת היתה הפעם הראשונה של שלוש מאיתנו במסיבה מהסוג הזה, ודבר ראשון שאנחנו רואות 100 ערסים שבגלל פורים עשו גלח ותסרוקות ערסיות מפה ועד הודעה חדשה....
אחת מהחברות שלי ממש נלחצה והיא לא הפסיקה לומר "אני לא רוצה לעשות את זה אני לא רוצה לעשות את זה" כי הרגשנו לא קשורות, זה לא הפריע לי אבל היא כמאט התפחלצה אז יצאנו מהתור והתיישבו כזה על אממ... אין לי מושג איך מתארים את זה... התיישבנו על משהו ארוך כזה מאבן (סוג של גדר נמוכה אפשר לומר) וניסינו לשכנע אותה שיהיה בסדר ושתיתן לזה צ'אנס ושמקסימום נצא.....
אז כאילו כדי להראות לה שלא יהיה בסדר הגיעו שני ערסים מצויים ואחד מהם התחיל להגיד לנו "יש לי שאלה ממש חשובה לשאול אותכן אבל אני רציני אז תענו לי באמת" (משהו כזה) ואז הוא מתיישב על שתי החברות שלי שישבו על הדבר מאבן (כן הוא התיישב עליהן...) והן כמובן ישר קמו ופינו לו את המקום
ואז הוא מתחיל להגיד "תגידו לי באמת אבל,, אני חתיך?" חברה שלי ניסתה לנופף אותו ולהגיד לו כן אתה ממש חתיך אבל אז חבר שלו בא ומתחיל להגיד "למה ככה אתה אומרת,, ביקשנו שתגידי ברצינות"
ואז שניהם התחילו לברבר על דברים שאני אפילו לא זוכרת ואז הם גם התחילו להתחנף והם המשיכו לדבר על בנות כמה אנחנו נראות ובני כמה הם ואז אחד מהם אמר שיש לו אזרחות אמריקאית או משהו ושהוא אמריקאי והוא התחיל לעשות לי את המשחקים האלה של ערסים שזה כזה "אוישש אני לא אוהב אנשים... אבל אותך אני אוהבת" והם התחילו לברבר אני אפילו לא זוכרת על מה ואז שניהם התחילו להתביית עליי ולומר לי "אני נדלקתי עליך את נראית ממש חמודה וכוסית ..."
ואז צחקתי כדי לחסות עד מובכת הייתי (אני דיי בטוחה שזה לא עזר כי זה היה צחוק ממש עצבני) ואז אמרתי להם ביי
והם צעקו "מה זה?? לאן אתן הולכות??" היה לנו מזל שהם לא היו מספיק שיכורים כדי להתחיל לרדוף אחרינו .............
אז הנה הבעיה..
כל השיחה אני וחברות שלי סתמנו את הפה ואני שנאתי את זה כי אני שונאת שאין לי מה להגיד ובדר"כ כשמדברים עליי תמיד יש לי תגובה נורמלית שלא מביכה אותי (יותר מדי) אבל הפעם עמדנו כמו דגים ולא אמרנו שום דבר.......
איך מתמודדים עם ערסים כאלה?!
כי מצד אחד, זה החמיא טיפה (אני לא ישקר ויגיד שלא...) אבל זה היה קריפי ושתבינו אנחנו לא מהפרחות האלו שבאות עם בגדים צמודים ונהנות מזה שערסים ממשמשים לנו את התחת בגלל זה גם לא הרגשנו קשורות בים הזונות שהיו שם....
זאת לא הייתה הפעם האחרונה שערסים התחילו איתנו ואני רק רוצה לדעת מה דעתכם.
היה כדאי לנו להתעלם וללכת?
או אם היינו מעדיפות להישאר ולדבר איתם, איך אפשר להבהיר להם שאנחנו לא מתכוונת להתמזמז איתם?
זאת לא הייתה הפעם האחרונה שבנים התחילו איתנו שיחה בזה שהם שאלו אותנו עם הם חתיכים אז מה כבר אפשר להגיד לערס שיכור?! (בשתי סיטואציות, אחד כשאנחנו רוצות להמשיך לדבר איתו והשנייה כשאנחנו רוצות שהוא יפסיק להזיע אלינו?)
אם היינו זורמות איתם (אני לא מתכוונת למתחילות להתמזמז איתם, סתם נחמדות), היינו מוצאות את עצמנו נאנסות בפינה חשוכה PP:??
תגידו לי אם אני טועה אבל אם בן בכללי נוגע בי הדרך הכי טובה זה להגיד לו עוף ממני? או שהוא יתעצבן ויהרוג אותי -_-
בקיצור השאלה שלי זה איך יוצאים מלכה כשערס מתחיל איתך?
נ.ב בדר"כ אני לא עד כדי כך נשמעת מטומטמת ושואלת שאלות מטומטמות כאלו אבל בגלל שאני לא מכירה אותכם ואני ממש צריכה שמישהו יענה לי בכנות על השאלות האלו אז לא סיננתי ורשמתי את זה הכי אמתי (וסתום) שאפשר...
נ.בב
בבקשה אלל תגרמו לי להרגיש יותר מפגרת ממה שאני מרגישה ותגידו לי דברים כמו "אם את לא רוצה להתמזמז איתם תגידי להם "אני לא מוכנה להתמזמז איתך"" ובבקשה על תהיו מתנשאים ....
נבבב
זאת השאלה הכי סתומה שלי:
אני בדר"כ מחשיבה את עצמי למישהיא עם בטחון עצמי דיי גבוהה, זה שערסים התחילו איתי וזה החמיא לי הופך אותי לשטחית חסרת בטחון? (רק שתדעו, אני יודעת שהם עושים את זה לכולן)

) וניסינו לשכנע אותה שיהיה בסדר ושתיתן לזה צ'אנס ושמקסימום נצא.....
" והם התחילו לברבר אני אפילו לא זוכרת על מה ואז שניהם התחילו להתביית עליי ולומר לי "אני נדלקתי עליך את נראית ממש חמודה וכוסית ..."
ציטוט ההודעה