עברנו את AppRedeem, עברנו את JunoWallet, ועכשיו הדבר החדש - AppTrailers!
(עובד על אייפונים, אייפודים ואני חושב שגם אייפדים)
איך מרוויחים כסף?
מקבלים כסף על צפייה בטריילרים של משחקים, על כל טריילר מקבלים 10, 5, או 2 נקודות.
כל נקודה שווה 0.001$
כל בערך יום מוסיפים כמה טריילרים של 10 נקודות, ויש כמה מאות טריילרים של 2 נקודות.
קל מאוד להרוויח כסף, ורק מהבונוס הרשמה מרוויחים 50 נקודות.
יש שלבים, עולים שלבים על ידי כל מיני פעולות שעושים, ובכל עליית שלב מרוויחים בונוס נקודות.
יש גם הגרלות, שזה כמו כרטיס גירוד כזה..
כל יום אתה מקבל כרטיס חינם, שיש אפשרות לזכות ב 10 נקודות (אני אישית זוכה בחצי מהפעמים), יש אפשרות לקנות כרטיס ב 10 נקודות עם אפשרות להרוויח 50 נקודות, ולקנות כרטיס ב-100 נקודות עם אפשרות להרוויח 500 נקודות, ויש כרטיס שעולה 1000 נקודות עם אפשרות לזכות ב 5000 נקודות.
והאפליקצייה הזאת היא כמו תחליף ל AppRedeem, ככה שאם יש לכם נקודות שמה אתם יכולים להעביר לAppTrailers.
איך להתחיל?
תיכנסו ל AppStore ותורידו את AppTrailers, זה חינם.
אם אתם רוצים להודות לי, ולקבל 250 נקודות על ההתחלה (זה המון), תירשמו ב"Bonus Code" את השם משתמש שלי: "musicfucker"
(כשאתם נכנסים לאפליקצייה פעם ראשונה, תכתבו ב Enter Bonus "MusicFucker" )
בבקשה תירשמו דרכי, זה גם עוזר לכם המון וגם לי. (אני מקבל 250 נקודות ואתם מקבלים 250 נקודות)
פייאאוט:
אין מינימום, אבל נגיד בשביל למשוך את הכסף לפייפל צריך לפחות 150 נקודות, ואפשר להמיר נקודות לכל מיני דברים כמו:
כרטיס של 1$ לאמזון, גיפט קארד של 5$ ל StarBucks, קוד של 20$ ל XBOX Live, ועוד. (יש איזה 25 דרכים להשתמש בנקודות)
הערה חשובה:
יש הרבה שאומרים שצריך להוריד עם חשבון Apple ID אמריקאי, אני הורדתי משלי (אין לי מושג אם הוא אמריקאי או לא) וקיבלתי כבר תשלום והכל.
אבל אם אתם לא מצליחים להוריד משלכם, הנה חשבון Apple ID אמריקאי שאתם יכולים להשתמש בו:
שם משתמש: Zoro645@walla.com
סיסמה: A123456789a
אז פשוט תתחילו לעשות כסף!
תמונות:
הוכחת תשלום שלי מלפני כמה דקות (היא לא היחידה, פשוט משכתי קצת רק בשביל להראות לכם שזה אמין)
תתחילו להרוויח![]()

ציטוט ההודעה