קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 20:39
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 21:33
  3. שיחה שלי ושל ילד אחד
    על ידי -Dorz- בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 29-01-2006, 15:41
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 18:28
  5. [שאלה] למה אני אין לי שיחה מזוהה בפלאפון?
    על ידי Slash בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 15:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

הובלת שיחה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתנאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל הובלת שיחה

יש לי בעיה שתמיד הפריעה לי שהיא הובלת שיחה, אבל לא עם נשים עם גברים במיוחד גברי אלפא...
    עם גברי אלפא אני מרגיש סגור יותר, מתאמץ לחשוב מה להגיד ובכלל להגיד דברים בכללי איכשהו זה יוצא שאני שואל את השאלות.
    אני מנסה להוביל את השיחה ולהשתלט עליה אבל אני תמיד נשאב למציאות שלהם.
    לדוגמא:
    הכרתי היום בחור חדש בעבודה באמת אחלה גבר, דיברנו בהתחלה על נושאים שונים אבל אז שוב אותו בחור השתלט על השיחה וזה יוצא שהוא מדבר ואני מקשיב,רוצה להשתתף אבל לא מצליח זורק מידי פעם הערה מצחיקה ושואל שאלה ונהיה סגור יותר.

איך להוביל את השיחה למקום שאני רוצה שאני יהיה המואזן ויאזינו לי?
    על איזה נושאים לדבר עם אנשים( אני לא מתכוון לנושא ספציפי כמו כדורסל אלה בכלליות סיפורים מהחיים)
    איך לדבר בצורה מעניינת שאנשים יימשכו אליי (גברים ונשים יחד)?
    איך לגרום לאנשים להתחבר אליי כי וואלה באורגינל בלי להשוויץ אני בנאדם מעניין, מצחיק, יכול להוביל שיחה שניתנת לי ההזדמנות בקיצור אני מאמין בעצמי יש לי פוטנציאל אחושרמוטה אני יכול להנהיג אנשים אבל שיש קבוצה קטנה אבל שאני עם חבורה גדולה אני כבר לא המוביל אני המובל איך לשנות את זה?
    ועוד משו ששמתי לב חברים שלי שהם יותר זכרי אלפא ממני נכנסים לקבוצה חדשה ומיד מתחברים מדברים וזה ורק אני בקושי יוצאת לי מילה מהפה.

נגיד לדוגמא:
    ישבנו 3 חברים בגן, חבר התקשר אליי אמר לי לבוא, באנו אני כרגיל לא מדבר הרבה לאא יודע מה להוציא מהפה וכולם מדברים ואני רוצה להשתתף ולא יודע איך( גם אחת מהבעיות שלי שמדברים לידי קשה לי להשתתף בשיחה ולתרום לערך של השיחה איך אני עובד על הבעיה הזאת?

וגם יש מקרים שאני בראש טוב אחושילינג בא לקבוצה של חברים וחברים של חבריים שאני לא מכיר וקצת מכיר ועושה מה שבראש שלי רוקד שם זין על העולם אבל עדיין בקטע חברתי לדבר עם אנשים ולפתח שיחה רצינית ולא סתמית אני לא מצליח.

תודה למגיבים ולכל מי שעוזר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מצטרף!!

הבעיה היחידה שלך- שאתה חושב על זה כל הזמן.
    הראש שלך מוטרדות ב"איך להיות גבר אלפא" מה שאוטומטית מכניס אותך למצב "בטא" , לא יעזור כלום.
    1) כשאתה מדבר עם מישהו ויש לך מה להגיד אתה אומר לו , שמע שניה , ואומר מה שיש לך להגיד.
    2)בקבוצה אתה אומר מה שיש לך להגיד בלי לפחד להגיד את זה , ובלי לחשוב מה יחשבו על זה
    כל הקטע בלהיות אלפא זה להיות טבעי בדרך חשיבה שלך , הדרך חשיבה שלך היא לא טבעית , אתה חושב ששאר החברים שלך שאותם אתה מגדיר "אלפא" יושבים וחושבים בבית על השיחה ומפרקים אותה לגורמי גורמים ואומרים פאק פה לא אמרתי את זה ופה לא אמרתי ככה? , זה לא מעניין אותם בכלל , הם זורמים אומרים מה שבא להם עפים על החיים , ואתה רוצה להיות כזה? אז תיהיה כזה , פתח תפה , תדבר , אתה בחור מעניין? תוכיח! אולי אתה לא מעניין כמו שאתה חושב? , ואולי כן..אבל אף אחד לא יכול לדעת כי אתה נראה כמו בחור חסר ביטחון שיושב מהצד ומשקיף , הנה כמה טיפים בשבילך.
    1)כשאתה אומר משהו נסה לדבר בקול דומיננטי , אם אתה לא יודע איך לעשות את זה כנס ליוטיוב ותמצא איך לעשות את זה
    2)תקרא מאמרים על שפת גוף
    3)תקרא את המאמר שלי על אינטלגנציה חברתית
    4)תאמין שאתה בן אדם חשוב , אל תגיד את זה לעצמך אלא תאמין בזה תתנהג ככה
    5)כשמישהו לא מקשיב , תגיד לו שיקשיב.
    אתה נשאב למציאות של אחרים כי המציאות שלך חלשה עד לא קיימת , תמציא את החוקים מחדש.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתנאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה
    הקפצה

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    הראש שלך מוטרדות ב"איך להיות גבר אלפא" מה שאוטומטית מכניס אותך למצב "בטא" , לא יעזור כלום.
    1) כשאתה מדבר עם מישהו ויש לך מה להגיד אתה אומר לו , שמע שניה , ואומר מה שיש לך להגיד.
    2)בקבוצה אתה אומר מה שיש לך להגיד בלי לפחד להגיד את זה , ובלי לחשוב מה יחשבו על זה
    כל הקטע בלהיות אלפא זה להיות טבעי בדרך חשיבה שלך , הדרך חשיבה שלך היא לא טבעית , אתה חושב ששאר החברים שלך שאותם אתה מגדיר "אלפא" יושבים וחושבים בבית על השיחה ומפרקים אותה לגורמי גורמים ואומרים פאק פה לא אמרתי את זה ופה לא אמרתי ככה? , זה לא מעניין אותם בכלל , הם זורמים אומרים מה שבא להם עפים על החיים , ואתה רוצה להיות כזה? אז תיהיה כזה , פתח תפה , תדבר , אתה בחור מעניין? תוכיח! אולי אתה לא מעניין כמו שאתה חושב? , ואולי כן..אבל אף אחד לא יכול לדעת כי אתה נראה כמו בחור חסר ביטחון שיושב מהצד ומשקיף , הנה כמה טיפים בשבילך.
    1)כשאתה אומר משהו נסה לדבר בקול דומיננטי , אם אתה לא יודע איך לעשות את זה כנס ליוטיוב ותמצא איך לעשות את זה
    2)תקרא מאמרים על שפת גוף
    אתה נשאב למציאות של אחרים כי המציאות שלך חלשה עד לא קיימת , תמציא את החוקים מחדש.
    +1 (:

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

2)תקרא מאמרים על שפת גוף
    מחזק ומוסיף

אל תנסה להיות "אלפא" או "מנהיג" של כל מקום שאתה נכנב אליו בחיים תאמין לי זה לא מה שיביא לך בחורות..אני למשל נדיר לראות אותי מנהיג קבוצה..אני פשוט מתעצל לקחת על עצמי תכאב ראש המיותר הזה אלא אם כן זה מקרה שחייבים ויש לי אחלה דברים להציע. וזה פשוט לא האופי שלי ברוב המקרים וזה לא מפריע לי להצליח בכל שטות שאני לוקח לידיים בסופו של דבר.

השטויות האלה של "תוביל את הגברים ותזיין תנשים" לא באמת נכונות ותקפות אולי רק למעגלים של אנשים לא זורמים במיוחד ויש איזה טבעי יוצא דופן שנתקע איתם אלוהים יודע למה, אצל טבעיים שכל אחד במעגל הוא טבעי וזורם למשל כל אחד מזיין, המנהיג, הסטלן, השקט, הרועש, החמום מוח..כולם כולם. מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא מעסיק את הראש שלו בשטויות ועף על החיים שלו כמו שGAMA אמר פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    17
    נקודות
    0

שלום נתנאל, ראשית כל הכבוד שפתחת את הנושא כאן - רבים ממך היו מתביישים.
    אשמח לתת לך מס' טיפים, קרא את כולם.

1.אל תיהיה סגור בתוך עצמך - מה שיש לך להגיד תגיד ואל תתבייש להגיד את מה שאתה חושב או מרגיש.
    2.אל תנסה לשנות את עצמך בשביל להצחיק או להרשים את הבחור שעומד מולך, תיהיה פשוט אתה.
    3.תדבר על הנושא עליו פתחתם את השיחה ואל תעבור נושאים כמו מפגר /:
    4.אם אין לך מה להגיד, פשוט תקשיב לו.
    5.תיהיה שפיץ (:

בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

מי אמר בכלל שאתה צריך להנהיג?
    לדעתי אתה צריך להקפיד לומר מה שאתה רוצה, ולא לעצור את עצמך בגלל כל מיני מחשבות (לדוגמה, מה יגידו, איך יגידו וכו וכו)
    מצד שני אל תתאמץ למצוא איזשהו סיפור או אנארף מה כדי לדבר, אין לך מה להגיד אל תגיד זה הכל

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

2)תקרא מאמרים על שפת גוף
    אפשר סרטונים שמסבירים על קול דומיננטי?

המלצתי במתקדמים על DVD ששם יש הכל , תוריד אותו , אין לי מושג איפה יש ביוטיוב אבל אני בטוח שחיפוש קטן ואתה תמצא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

GAMA אני גם חיפשתי ולא מצאתי.. תוכל לפרסם כאן?

love systems - beyond words

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect