הרוע,יש הרבה דברים רעים בעולם,יש את האנשים שרוצים יותר מידי דברים,הם גונבים,שודדים חנויות ובנקים,זה דבר מזעזע,יש אנשים שלוקחים בקלילות את הכל הדברים,אז הם הולכים לשדוד אנשים,במיוחד אנשים מבוגרים שאין להם מספיק כוח לעשות משהו בנוגע לזה,יש את הפושעים האלה,שהם מתעסקים אם סמים,הם מזיגים לגופם,לאישיות שלהם. אם אנחנו מדברים על כנופייה,או אנשי מאפייה,אז למשטרה קשה מאוד להגיע אליהם,הם אנשים חזקים,רעים,עצבניים,אבל,לאנשים האלה יש כוונה טובה,אחד רוצה משהו והוא צריך לשדוד אותו,אחד רוצה לכייף אז הוא מזריק,ופשוט אחד שאוהב לעשות דברים רעים,לצחוק על אנשים,ולחיות בקבוצות של מספר אנשים,לכל זה קוראים רוע חברים,את הרוע קשה מאוד להפסיק.
התאריך היום הוא: 2.5.2052
שלום לכם,אם אתם קוראים את היומן הזה,תבינו שזה היה בכוונה,אני רוצה שתבינו מי אני,ומה אני עשיתי,לי קוראים כריסטיאן,העבודה האהובה עלי הייתה להתאבק,התאבקתי אם האיש אחד מסויים שאני לא מזכיר את שמו,ולאחר מכן אני הלכתי למסע ההיאבקות שלי לבד,זה היה קצת מרגש,אני התאבקתי בשלושה ארגונים שונים,האירגון הישן והמוכר ביותר WWF אחריו בא אותו היגיון,אותו נוסח,זה היה WWE,אני נפצעתי,כן כן,נפצעתי,אני הייתי צריך ללכת לאירגון יותר טוב,בלי הרבה מחשבות בחרתי באירגון ההיאבקות המוכר AWL,אירגון נחמד מאוד נעים ומרגיע,כנראה,שאם יש לכם את היומן הזה,יכל להיות שאני כבר זקן,או שאני כבר לא בחיים,בואו ואני אספר לכם על ההיסטוריה שלי באירגון AWL,אני נכנסתי לקרב הראשון שלי שהיה מול רנדי אורטון,אותו דבר,כמו שהיה לי בWWE,לאחר מכן ג'ון סינה התערב בקרב שלי,וזה ממש הוציא אותי מדעתי,הקרב נגמר ללא תוצאה,אבל,קבעו לי קרב,על כך שאני יהיה הראשון לאליפות במשקל קל,ניצחתי בקרב,לאחר מכן ג'ון סינה לא היה כל כך מרוצה,אז הוא ביקש עוד קרב,קרב רגיל ופשוט,אני ניצחתי בו,לאחר זמן מסויים,יש לי את כל האליפויות פה,עשיתי פה דרך ארוכה!

ציטוט ההודעה