אחרי פרישה מהפורום אבטחת מידע ב2010 (שאגב, לדעתי היה במצב יותר טוב) חזרתי לפני שבוע לביקורים, ורציתי להשקיע ולעזור למשתמשים.
באותו יום, הגבתי בחצי מן האשכולות בעמוד הראשון, ולמרות זאת נענשתי (יותר מפעם אחת, ואחד מן המנהלים טען כי אקבל 'עונש הולם') בעבירות על חוק ההקפצה להלן:
אז אני צפוי לבאן, על כך שעזרתי, השקעתי, ותרמתי לפורום המת גם ככה?2.הקפצת נושא אשר עברו 7 יום מאז הודעתו האחרונה אסורה. - פעם ראשונה אזהרה בה''פ פעם שניה באן ל3 ימים.
אני רוצה לענות על האשכולות בעמוד הראשון והשני, אשכולות שאני בטוח על כך שאני כן מסוגל לתרום להן ולקהילת הפורום בעזרת ההשקעה שלי והידע שלי (אהמ, שיא הצניעות, ידע לא בדיוק קטן - אני מתעסק במקצוע אבטחת המידע כבר מגיל 11, ומועסק בשכר כבר יותר משנה), אך יוצא שאני מפחד להגיב מכיוון שישנו חוק שעל פיו אני אקבל באן ברגע שאגיב עוד פעם אחת.
כל הפורום יבש לגמרי, כל הודעה בחצי מהאשכולות בעמוד הראשון הייתה מלפני שבוע פלוס, ואני לא יכול להגיב בשום מקום. פשוט נהדר.
הבקשה שלי, הינה להרחיב את חוק ההקפצה בלפחות שבועיים בערך, או לתת הגדרת "חריג" לאשכולות מהעמוד הראשון, השני (והשלישי?). באלי להשקיע, אבל איפה? :\
ברכות, יובל.






