יש חושך בארנה ואז רואים את החגורה של האליפות הקלה במסך מתחילים להיות רעשים של נחש ואז יש רעש של חלון מתנפץ חושך שוב בארנה שתי שניות אחר כך רואים את החגורה שמסביב רואים נחשים ואז המוזיקה של אורטון מתנגנת ברקע אורטון צועד פנימה עם תחתונים בצבע שחור שכתוב עליהם אורטון באדום וחולצה שחורה עם תמונה של סיפור שיוצא ממנו צפע בצדדים של החולצה כתוב ויפר ומחסל האגדות באדום ובגדול באמצע החולצה בשילוב של אפור וצהוב RKO וכובע שחור שכתוב בו בלבן למחסל האגדות חוזר אורטון מרים את הידיים שלו ויורד גשם של גיצים הקהל מגיב גם בפופים וגם בהיטים לאורטון הוא ממשיך להתקדם לזירה בהליכה אטית עד שהוא נכנס לזירה הולך לחבלים עומד עליהם ואז עוד פעם מרים את הידיים שלו ויורד מהחבלים הוא יורד לשדרנים לוקח מיק וכיסא עולה חזרה לזירה פותח את הכיסא ויושב עליו אורטון אומר: מיז אתה כמו קוץ בתחת אתה לא משחרר אותי קרב שלישי שאתה מולי ועד עכשיו אנחנו בתיקו בממוצע אבל זה ישתנה בקרב הבה שלנו שבזכותו אני גם יזכה באליפות הקלה עוד שבוע וינצח את כריסטיאן ואני יהיה הראשון שיזכה באליפות הקלה אבל עד אז אני יגרום סבל למיז כמו שרק צפע יכול לעשות !!! אני ינצח את דה מיז בRKO מיוחד אבל כמו שכולם יודעים דה מיז הוא כלום הוא תמיד היה צל של.... ותמיד ישאר !! אבל אין מה לעשות יש בני אדם שמשתנים ויש בני אדם שלא אבל בוא ניזכר בקרב הראשון שלנו אתה באמת אוסום או אולי אופוסום זה קשה מאוד להחליט אורטון יוצא מהזירה

אחרי שתי דקות יש את המנגינה של השיר של דה מיז אבל זה נשמע במקום אוסום פוסום ואז השיר ממשיך עם עוד כל מיני שינויים אורטון נכנס עם פעה של שיער כמו מיז ועם חולצה של דה מיז עם גוף של אופוסום וכתוב you think your awesome but you smell like a possum אורטון צועד לזירה מוריד את הפעה ואומר: אני עדיין חושב שאתה דומה לאופוסום תסתכלו אל החולצה יש דמיון נכון אבל יותר יפה היה בליגה הזאת בלי כל מיני חיות אבל אתה יודע מה דה מיז לך נבתר אתה לוזר כל כך שאפילו אפוסום ינצח אותך תתכונן אתה תהיה הראשון בעידן חדש בליגה הקורבן הראשון בעידן החדש העידן שלי שבו אני לוקח את האליפות הקלה!!!! כל מתאבק שיהיה מולי בדרך לא רק יפסיד עלה יגמור עם דם בראש ולא אני לא הולך לנצח פה אף אחד אני הולך להמיד פה אחד אחד את כל מי שיעמוד מולי כי אני רנדי אורטון ואני אוסום!!!!!!!! המוזיקה של דה מיז נשמעת בארינה דה מיז נכנס עצבני עם חולצה שמצויר אליה את הפנים של דה מיז אם כתר על הראש ותחתון כחול אם כתר בצבע צהוב מיז לוקח מיק ואומר: אתה יודע רנדי אף אחד לא מושלם חוץ מימני!!!! אורטון אתה יודע שלא יהיה לך קל מולי בקרב על הN1C באליפות הקלה אני ינצח אותך בקרב מחר בתוכנית מספר שבע אתה יודע למה כי אני דה מיז ואני..... אורטון קוטע אותו ואומר: כן אופוסום אנחנו יודעים אבל מה שחשוב באמת זה

אורטון נותן אגרוף לדה מיז לזורק אותו לחבלים ואז עושה לו RKO מרים אותה וקושר אותו לחבלים ואז נותן לו אגרופים בראש יורד לשדרנים לוקח כסא זורק אותו לזירה ומחפש מתחת לזירה פטיש ומביא אותו לזירה הוא לוקח את הכסא ודופק לדה מיז אותו בראש שלוש פעמים ואז לוקח את הפטיש ודופק לו את זה בראש עד שבפעם החמישית הראש של מיז נפתח
אורטון לוקח מיק ואמר : דה מיז אוסם פוסום אל תגיד שלא אמרתי לך איך הקרב יגמר