שלום לצוות המנהלים הראשיים באתר
אז ככה, התחלתי להשתמש בפורום הזה לפני כמה ימים ויש כמה עניינים ספצייפים אשר מפריעים בעיני.
אני אומר, הדברים לא גדולים כלכך, הבעיה היא שלמפקח קטגוריה וכל בעל מקצוע בפורום, בעיה הכי קטנה יכולה להיות הכי קטנה.
נתחיל מזה בקללות
לפני כמה ימים, ראיתי מנהל פורום אשר קילל משתמש אחר. את התלונה, הגשתי פה.
דבר נוסף אשר ראיתי, מפקחי קטגוריה שלא מדברים ולא מתבטאים כמו מפקחי קטגוריה.
אז ככה, מפקחי קטגוריה וכל בעל מקצוע בפורום, כותב בצורה ילדותית או צורה אשר לא הולמת את תפקידו.
למשל
התגובה הזו
אני אישית, קורא מהר, תגובות ואשכולות שכתובים בלי נקודות ופסיקים וכל סימני הפיסוק, מבלבלים אותי נורא וקשה אותם לקרוא
אז בתגובה הזו שציינתי, אראה מה הוא כתב ואראה מה אני ממליץ....
מה שהוא כתב
תקשיב אני בעד שתפתח אשכול עם סקר ובאשכול תסביר על מה הפורום ומה הולך להיות שם ותשאל מי באמת הולך להגיב שם.
אחרי 3-4 ימים תשלח לי לפרטי את האשכול ונראה את התוצאות ונראה אם לפתוח או לא בסוף
מה שאני ממליץ
תקשיב, אני בעד שתפתח אשכול עם סקר. באשכול תסביר במה הפורום עוסק, מה הולך להיות שם. תשאל מי באמת הולך להגיב שם.
אחרי 3-4 ימים, תשלח לי לפרטי את האשכול ונראה את התוצאות ונראה מה עושים בקשר לפורום
סמנתי בבליטה [B] את מה ששיניתי, מה שלטעמי יותר יפה ויותר בולט לעין. הוספתי פסיקים במקומות הדרושים.
יש כמה אפשרויות שאותם אמליץ לכם עכשיו
*בעלי מקצוע שמתנהגים בזילזול, מקללים ולא נוהגים לפי הדרגה שלהם, תקחו בחשבון ותחשבו על סינון הבעלי מקצוע
*קחו אותם לשיחה, דברו איתם ותאמרו להם להוסיף סימני פיסוק, להתנהג בכבוד ובנימוס לכל משתמש אשר הוא משתמש.
מקווה שתקחו הערותיי והמלצותיי לצומת לבכם...
שבוע טוב וצהריים טובים,
LahavMs