שלום
אני ושותף שלי פתחנו משחק דפדפן של חידות
קישור:
אנחנו מעוניינים לשים פרסומות באתר אך גוגל לא מאשרים את האתר
תוכלו לעזור לו לגרום להם לאשר או לתת לנו מפרסמים אחרים/תוכניות שותפים שירצו לפרסם
תודה מראש![]()
שלום
אני ושותף שלי פתחנו משחק דפדפן של חידות
קישור:
אנחנו מעוניינים לשים פרסומות באתר אך גוגל לא מאשרים את האתר
תוכלו לעזור לו לגרום להם לאשר או לתת לנו מפרסמים אחרים/תוכניות שותפים שירצו לפרסם
תודה מראש![]()
נערך לאחרונה על ידי Shir; 13-03-2012 בשעה 13:40.
|
|
איך אנחנו אמורים לגרום להם לאשר? O.O
עמדת הגיימינג שלי
מעבד: Intel Core i5 3570 Turbo 3.8Ghz
כרטיס מסך: eVGA GTX 660 2048Mb
זכרונות: Kingston ValueRam 8GB
דיסק קשיח: 1TB (Western Digital 500GB) X2
1. תוריד את הלינק, זה רווח אישי.
2. האתר לא עובד.
3. מה אתה רוצה שנעשה? שנשלח לגוגל אימייל ושנספר להם כמה אמין אתה? חשבת פשוט ללכת על תכנית אחרת?..
קודם כל המפרסם מבקש "תוכלו לעזור לו לגרום להם לאשר או לתת לנו מפרסמים אחרים/תוכניות שותפים שירצו לפרסם" מה שמוכיח בפעם הראשונה שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך כשאתה כותב בסעיף השלישי בהודעה שלך "חשבת פשוט ללכת על תכנית אחרת?..".
הדבר השני שמוכיח את הטענה שלי הוא ההודעה השלישית באשכול שם המפרסם כותב "לתת לי טיפים איך לגרום להם לאשר " מה שעונה על זה שאתה כותב "מה אתה רוצה שנעשה? שנשלח לגוגל אימייל ושנספר להם כמה אמין אתה?" - אין לך טיפ, אל תגיב
בקשר לטענה שלך שהאתר לא עובד אין לי מה לעשות הנוגע לזה.
והנה הוכחתי שהבנת הנקרא היא לא הצד החזק שלך , אין בעד מה.
נערך לאחרונה על ידי danielrodoy; 12-03-2012 בשעה 22:11.
1. "תוכלו לעזור לו לגרום להם לאשר או לתת לנו מפרסמים אחרים/תוכניות שותפים שירצו לפרסם" - בקטע הזה אתה באמת צודק, לא שמתי לב שהוא כתב את זה. אבל זה גם כן לא קשור להבנת הנקרא, אתה יכול לראות בבירור שלא התייחסתי בכלל לקטע האחרון שהוא כתב (כנראה פשוט פספסתי אותו).
2. "לתת לי טיפים איך לגרום להם לאשר " - הסברתי לו שאף אחד לא יכול לתת לו "טיפ", בגוגל עושים את השיקולים שלהם ומציבים רפים משלהם.
ולפותח האשכול, תנסה את Sekindo ו-Wesell.
סבבה אחי אני לא פה בשביל לריב פשוט שמתי לב שאתה קצת אגרסיבי בתגובות שלך בפורום אז חשבתי להעמיד אותך על מקומך...