אשמח אם מישהו יכול לתת לי הסבר על האתר הזה ? מה עושים בו ? איך הוא פועל ? כמה מרוויחים ? כל הדברים החשובים שצריך לדעת..! מה המטרה של האתר הזה ? צריך לשים כסף אמיתי ?
תודה רבה מראש לעונים ..P :
אשמח אם מישהו יכול לתת לי הסבר על האתר הזה ? מה עושים בו ? איך הוא פועל ? כמה מרוויחים ? כל הדברים החשובים שצריך לדעת..! מה המטרה של האתר הזה ? צריך לשים כסף אמיתי ?
תודה רבה מראש לעונים ..P :
נערך לאחרונה על ידי elvadodo13; 14-03-2012 בשעה 21:55.
|
|
האתר הזה עובד בצורה זו: אתה נותן אישור לגוגל לשים באתר שלך מודעות שלהם, ועל כל קליק אתה מקבל כסף.
הרווחים נעים בין 0.1 - 0.7 דולר לקליק. לגביי השאלה "צריך לשים כסף אמיתי?", אז התשובה היא שאתה לא צריך לתת להם שום
מקדמה או משהו. זוהי מערכת שפשוט כל אחד יכול. אני מכיר מישהו שבן 11 שהתחיל להרוויח בAdSense.
ואם אתה חושב שגוגל פראיירים אז רק שתדע שהם לא יוצאים מופסדים. ישנם אנשים שמבקשים מהם לפרסם, וכאשר אתה
נותן לגוגל אישור לפרסם את המודעות באתרך, מי שמשלם בסופו של דבר הוא לא גוגל ולא אתה - אלא האנשים שמבקשים מגוגל לשים בבלוגים את המודעות.
דבר אחד שהייתי ממליץ לך - לא לעבוד על גוגל בשום אופן! אני מדבר איתך מניסיון, הם נתנו לי באן בגלל שהשתמשתי בתוכנה לשינוי אייפי ונכנסתי.
בקיצור, אל תנסה לעבוד עליהם.
עמדת הגיימינג שלי
מעבד: Intel Core i5 3570 Turbo 3.8Ghz
כרטיס מסך: eVGA GTX 660 2048Mb
זכרונות: Kingston ValueRam 8GB
דיסק קשיח: 1TB (Western Digital 500GB) X2
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
הם משלמים על לחיצות על פרסומות, לא על כניסות לאתר
קרא חוקים ננעל.-אין תיוג-
פעם הבאה אזהרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!