קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יצירת משיכה
    על ידי Boom Shankar בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-12-2006, 20:53
  2. שיפור לחתימה של סקובידו
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 09:05
  3. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 19:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

שיפור "ביטחון", וגם יצירת משיכה (19)

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל שיפור "ביטחון", וגם יצירת משיכה (19)

אז ככה, שמתי את המילה "ביטחון" בגרשיים כי זה לא בדיוק ביטחון, אלא יותר מה שאני משדר.
    אני פותח סטים באופן ישיר, אבל אני רוצה לשפר את מה שאני משדר, זה סוג של ביטחון אני חושב.
    אני מאמין שזה תהליך ארוך ואיטי ועם הזמן זה ישתפר, אבל יש טיפים שיעזרו לי לזרז את זה?

אני בשבוע האחרון התחלתי ללכת עם גב זקוף.
    אני מנסה כמה שיותר לשפר(להגביה, אבל לא יותר מדי) את העוצמה שאני מדבר, כדי שהיא לא תהיה נמוכה מדי, זה קצת קשה לי, אבל אני עובד על זה, ומה שטוב זה שאני תמיד שם לב אם אני עושה את זה שגוי, אז אני מודע בכל פעם שאני מדבר חלש מדי וזה כבר טוב.
    מבחינת שפת גוף, אני מדבר עם הידיים, כמובן שלא יותר מדי ובדר"כ אני עושה שימוש בידיים במילים או ביטויים שאפשר לתאר אותם בעזרת הידיים (אתם יודעים איך זה).

ובקשר למשיכה:
    אני מקפיד לשמור על קשר עין.
    קינו מדי פעם,
    בהתחלה של הסט, בגלל שאני פותח בעקיף, לוחצים ידיים וזה נותן לי קינו ראשוני.

כן, אז יצא שפתחתי פה שני נושאים.
    יש את המשפט "זה לא מה שאתה אומר, זה איך שאתה אומר", וזה מה שאני רוצה לשפר, איך עושים את זה?
    וכמה זה נכון שעם הזמן זה ישתפר תוך כדי שאני אפתח סטים.
    (הביטחון יעלה כי אני אתרגל להיות ב"חברת בנות" ואז מה שאני משדר ישתפר?)

וחוץ מזה, אני חושב שאני לא מצליח ליצור מספיק משיכה, או שהבנות מסתירות את זה מעולה, בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם אני עושה משהו לא בסדר ואיך אפשר לשפר משיכה?

תודה מראש.

2. קישורים ממומנים

אווקיי אני אנסה לענות,אני כותב אנסה , בגלל ששפת גוף אני לא יכול להדגים לך פה , אני יכול לעבוד איתך רק על ההבט המנטלי בכיתה.
    זה לא מה שאתה אומר זה איך שאתה אומר -
    כן זה נכון , העניין הוא פשוט , כדי שבנות ימשכו אלייך אתה צריך להרגיש שלם עם עצמך(אתה מרגיש?) , אתה לא יכול לבוא מנקודת נחיתות מול הבחורה ולנסות להשיג אותה , כשאתה מדבר אתה צריך להרגיש עם עצמך שלא משנה מה יוצא לך מהפה , זה אלוהי , זה נכון , זה אמיתי, זה מדהים, במידה ואתה לא מרגיש ככה באמת , יהיה לך קשה להרגיש ולהישמע אותנטי לא משנה מה תגיד , ולכן בנות נוטות לא לאכול שטויות כי הם מרגישות שהדברים הנאמרים נאמרים מהפה של בן אדם של תוקע בחורות אלא חייב בסרט,איך עובדים על ההבט המנטלי זה ארוך מאוד (יותר מתאים למאמר) , קיצר תרגיש בטוח ושלם עם עצמך , ותרגיש שיש לך מה להציע(אני מקווה שיש לך מה להציע ..) , ואתה תיראה ותישמע מושך יותר.

משיכה
    2 דברים
    1)קינו , כל מיני נגיעות קטנות ולא מכוונות בכאילו(טיפ , מאחורי השער שלה , נגיעה בצוואר) , שליטה דומיננטיות , להרים אותה באוויר , לסובב אותה , לחייך , קשר עין טוב , להזרים אותה.
    2)לשאוב אותה למציאות שלך , להוציא אותה משלה , לגרום לה לעשות דברים שהיא לא עושה לבד , להכניס אותה למציאות אחרת .

מקווה שזה עונה לך קצת על השאלה

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

כן אחי, אחלה עבודה עשית. אני אעבוד על זה, תיארת את זה טוב. אני אשים דגש על להרגיש ככה.
    אני מקווה שאני לא אהיה עוד כמה זמן מתנשא מדי שלא מדבר בגובה העיניים, כנראה שזו הפרדה שצריך לעשות.
    אגב, עברתי על המאמר של שפת הגוף שכתבת, החלק א, הולך לצאת חלק ב?
    וחוץ מזה, יש עוד מאמרים שמתאימים לבעיה שכתבתי שאתה מכיר? (לא חייב מבית היוצר שלך).

אני מקווה שהאנגלית שלך טובה , תוריד love systems - beyond words - זה הדיוידי שהכי שיפר לי את השפת גוף.
    וכן אתה לא צריך להיות מתנשא זה שאתה יודע מה הערך שלך ואתה לא מסכן זה לא אומר שאתה מתנשא , אתה צריך לגרום לה להרגיש יותר טוב כשהיא איתך מאשר לבד זה הכל, אני אכתוב את המאמר החודש כשיהיה לי זמן לשבת על זה.
    נערך לאחרונה על ידי Gama; 14-03-2012 בשעה 20:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

תודה אחי, אני מוריד ברגעים האלה.
    יש דגשים נוספים שיש לך לתת לי בקשר לDVD?
    דברים חשובים יותר או חשובים פחות?
    אני מתכנן לראות את הכל אלא אם תגיד אחרת.

תראה הכל , וגם יש לך שם קובץ PDF שמסכם הכל , אתה יכול לקרוא אותו , אבל תשתדל גם לראות את כל הסרטונים יקח לך זמן כי זה ארוך אבל הם חשובים ומשני חיים.

אגב אתה יכול להתחיל מ CAJUN הוא מטורף

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

כן אני אקרא אותו, ואני אראה הכל, זה 4 שעות ו50 דקות אבל חפיף, זה בטוח שווה את זה, ראיתי 20 דקות וראיתי שזה ברמה מאוד גבוהה.
    בקשר להודעה השניה שלך, אני אלך לפי הסדר, כי שמתי לב שזה נבנה אחד על השני.

תודה גבר!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,384 | הודעות: 8,200,977 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect