שלום לכל גולשי פורום כושר ופיתוח הגוף,
ראיתי שמזמן לא נפתח דיון טוב כאן, החלטתי לפתוח אחד.
--------------------------------------------------------------------------
מה דרכי האימונים שלכם? [במה מתאמנים] וכמה זמן אתם מתאמנים ביום?
שלום לכל גולשי פורום כושר ופיתוח הגוף,
ראיתי שמזמן לא נפתח דיון טוב כאן, החלטתי לפתוח אחד.
--------------------------------------------------------------------------
מה דרכי האימונים שלכם? [במה מתאמנים] וכמה זמן אתם מתאמנים ביום?
|
|
מכון כושר בקבוצה 3 פעמים בשבוע כל פעם שעה 1 !!!
מתאגרף שש שנים, בשנתיים האחרונות מתאמן גם בחדר כושר.
ראשון- איגרוף
שני- כוח
שלישי- איגרוף
רביעי- כוח
חמישי- איגרוף
שישי- כוח
כל אימון כוח כולל ריצה של 40 דקות והכוח עצמו הוא 40 דקות
כל אימון איגרוף שעתיים.
סחתיין.
לפני כחודש התחלתי בחדר כושר תוכנית עם מאמן אישי שבונה לי תוכנית עבודה, אני שם 4 פעמים בשבוע - מתאמן על כל סוג המכשירים - מעט במשקולות.
אני לרוב מתאמן על כפיפות בטן, שכיבות שמיכה, אופניים, הליכון.
עוד חברים שמוכנים לשתף?
עובד על מסה מתאמן מראשון עד שישי בעתים רחוקות לוקח יום אחד מנוחה בדרך כלל יום שלישי
אני כרגע לא מתאמן אבל היו זמנים שהייתי מתאמן בשיטת פירמידה, פירמידה הפוכה, תכנית למסה שעובדת בעיקר על כוח והיפרטרופיה וכמו כן גם תכנית בחיטוב.
הייתי מתאמן בסביבות השעתיים לצערי ולא מבחירה אלא אך ורק בגלל שרוב התרגילים שלי היו עם משקולות חופשיים בין אם זה דאמבלים(משקולות חופשיים) או "פלטות" של 15 ו-20 ק"ג
שצריך להביא לעמדה שבה אתה נמצא ומן הסתם אח"כ גם להחזיר למקום....
למה מכשירים?
מכשירים זה לזקנים, כל התנועה שלך מוגבלת שם לטווח X.
במשקולות יש לך תנועה חופשית, ולא רק השריר שאתה מתאמן עליו עובד.
דבר עם המאמן שלך לגבי הנושא הזה המלצה שלי.
כפיפות בטן? שכיבות שמיכה? זה מה שאתה עושה במכון כושר?
דרך העבודה שלך שגויה, אני לא בא להעביר ביקורת ולשחק אותה מבין גדול, אבל אני ממליץ לך לדבר עם המאמן ותשחק אותה יותר רציני ולא "עוד ילד שרוצה לנפח שרירים לפוזה",
דבר איתו כמו בנאדם שמבין מה המטרה שלו לאן אתה חותר. למסה X, והוא כבר יסביר לך.
תסתכל על ההודעה לפני כן, אני לא עושה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן במכון הכושר, אני עושה את זה בבית איך שהמאמן אומר לי.
במכון הכושר - חוץ ממכשירים, תנועות קשות, אני מרים משקולות אבל אנחנו לא נוהגים לעבוד על זה הרבה XD
תסתכל על התגובות הקודמות לפני שאתה מעביר דעה, תודה בכ"מ גבר.
אם תסתכל טוב תראה שהבחור הזה כולה בן 14 ואני מעריך שהוא בדרגת מתחיל בחדר הכושר, במקרה הזה אני מסכים עם התכנית שהמאמן בנה לו.
קודם כל צריך לתת לבנאדם תכנית בסיסית FBW כדי לחזק את השרירים ואחרי כמה חודשים להוסיף תרגילים עם משקולות או לשנות את כל התכנית לגמרי.
אי אפשר להנחית עליו ישר תרגילים עם משקולות צריך לתת לו "להרגיש" את חדר הכושר, ועוד כמה חודשים של אימון אני בטוח שהמאמן כבר ישנה לו את התכנית.