אז היום היה לי יום חופשי ולא היה מה לעשות כל כך
חלק מהחברים עובדים חלק יבשים וחלק במייפל
התקשרתי אל ידידה טובה ושאלתי אותה אם היא ספונטנית היא אמרה לי שכן היא ספונטנית אבל יש אצלה חברה
אז אמרתי לה סבבה תשאלי אותה אם היא ספונטנית גם ומשם קצת שיכנועים קלים נראה לי הן גם היו משועממות
באתי עם המכונית מתחת לבית של הידידה וצפרתי הן ירדו ונכנסו לאותו החברה של הידידה ישבה מאחורה הידידה מקדימה
הרבה נגיעות היו מצד הידידה בנה לי כבר המון משיכה וDHV מצד החברה של הידידה החלפתי עם החברה של הידידה כמה מילים לא זוכר בדיוק מה ונסענו סתם לשבת לאכול קסטות..
המטרה היתה HB 8 והיא נראתה קצת ביישנית לא דיברה הרבה... זרקתי לה נג על זה שיש לה קצת לבן ליד השפה (הווניל של הקסטה חחחח)
ומשם היא התחילה יותר להיפתח התחלתי גם קצת עם מגע גם לקחתי לה את היד והחמאתי לה על הטבעות
עשיתי קצת קינו איתה אבל עדיין הייתי עם שתי בנות ולא ידעתי כל כך איך לבודד את המטרה והיה כבר ערב אז אמרתי להן שאני אקפיץ אותן הביתה כל אחת
מן הסתם הקפצתי את הידידה הביתה קודם... אחרי זה לא כל כך הקפצתי את המטרה הביתה... אמרתי לה שאני רוצה לקחת משו מהבית והבית שלי קרוב (הבית שלי באמת היה קרוב) אז נסענו והצעתי לה להיכנס אבל היא התביישה אז היא נשארה במכונית למי שמעוניין לדעת מה הבאתי אז הבאתי קונדום
חזרתי לאוטו והסעתי אותה לבית שלה חניתי ליד והתחלנו לדבר על משהו ולא זוכר על מה... קלטתי שאני צריך קצת יותר להוביל את השיחה למשו מיני וקלטתי שהיא רוצה אז התחלתי לדבר איתה על נשיקות סיפרתי לה על הנשיקה השניה שלי (סיפור מצחיק.. אין כוח לכתוב)
והיה הרבה מגע.. המשכתי עם המטח המיני וקלטתי שהיא רוצה אז לא מרחתי אותה יותר מדי נישקתי אותה לאט ובעדינות ובאמת היו נשיקות טובות בחורה אומנם ביישנית אבל מאוד חושנית
רציתי לקדם את זה הלאה אבל אחותה הגדולה פתאום באה עם המכונית שלה וצפרה לנו כי מסתבר שחניתי לה בחניה שהיא תמיד חונה >< נשמע לי קצת בולשיט נראה לי סתם היה לה מצב רוח טוב לקוקבלוק אבל לכל מי שדואג זה בסדר החלפנו פייסבוקים ואמשיך להיות איתה בקשר![]()
קצת מסקנות :
1. חשוב לדעת להגיד בקלילות את הנג כי לך תדע עד כמה הבחורה פגיעה ורגישה מקסימום הנג לא יעבוד זה עדיף על זה שתעליב אותה והיא תיסגר
2. שיניתי כל כך הרבה מיקומים עם המטרה ואני דיי בטוח שיש לזה חלק גדול בהצלחה שלי איתה זה הוביל לנוחות מטורפת
3. למי שנוהג.. אל תתקמצנו על דלק... ותנהגו בבטחון זה משדר לבחורה על שאר התכונות הגבריות שלך
לילה טוב
אדם
עריכה: שכחתי תיוג כי מזמן לא כתבתי אשכול... בכל מקרה מנהלים חבל לנעול אם זה מפריע תוסיפו תיוג כפרה עליכם![]()

ציטוט ההודעה