טוב אז ככה: הייתה לי ידידה שרציתי והבנתי שהיא לא תרצה אותי אם אמשיך בגישה הזאת, אז החלטתי לעשות רחוק ל4 חודשים.
עכשיו אני רוצה לדבר איתה ויש לה יומולדת אז זו הזדמנות טובה. מה אתם אומרים להתקשר או לשלוח הודעה? מה לכתוב בהודעה?
תודה!
טוב אז ככה: הייתה לי ידידה שרציתי והבנתי שהיא לא תרצה אותי אם אמשיך בגישה הזאת, אז החלטתי לעשות רחוק ל4 חודשים.
עכשיו אני רוצה לדבר איתה ויש לה יומולדת אז זו הזדמנות טובה. מה אתם אומרים להתקשר או לשלוח הודעה? מה לכתוב בהודעה?
תודה!
|
|
וואו.. רחוק ל4 חודשים למה כל כך הרבה זמן?!
היית עושה לה קרוב רחוק...לא רק רחוק ועוד ל4 חודשים רחוק בלי קרוב זה כלום זה יוצר אדישות זה פשוט כלום
לשאלה שלך אני הייתי מתקשר..זה נראה לי הרבה יותר יפתיע אותה מסמס ואם אתה יכול אז גם תלך למסיבה שלה אם היא עושה משהו
ושוב! קרוב רחוק! תגיד לה מזל טוב תברך אותה תגיד לה שהיא נראת מדהים ואז פשוט תלך ותפלרטט עם חברות שלה זה יחרפן אותה!
תתחיל לעבוד על משיכה למה בכנות נראה לי שזה מה שאתה צריך לעבוד עליו עכשיו
תתחיל לקבל סמני התעניינות תראה שהיא רוצה תעבור לנוחות ומשם הלאה
בהצלחה
אדם
וואו אחי רחוק ל4 חודשים למה זה המון זמן,
פשוט תתקשר אליה תשאל אותה מה עניינים וכו' אם היא תזמין אותך למסיבה שהיא עושה או כל דבר אחר תלך,
תעבוד על משיכה אל תעשה לה שוב רחוק ל 4 חודשים זה ממש טיפשי אבל תוכל להשתמש בטכניקת קרוב רחוק.
בהצלחה!
כמה בחורות הייתה יכול להביא ב4 חודשים ואתה עדיין תקוע על אותה אחת שלא רוצה אותך
תתקדם גבר יש הרבה דגים באקוריום
אחי לא עושים רחוק ארבע חודשים ועוד בלי קרוב
תנסה להתקרב אליה מחדש ואז תתחיל לפעול מחדש תיצור הרבה משיכה ותחזיר את הנוחות שהייתה
בהצלחה
אחי לא עושים רחוק ארבע חודשים ועוד בלי קרוב
תנסה להתקרב אליה מחדש ואז תתחיל לפעול מחדש תיצור הרבה משיכה ותחזיר את הנוחות שהייתה
בהצלחה
חח מה אתה דפוק? הפיקאפ שטף לך את המוח. אולי במקום לעשות לה "רחוק" שזה דרך אגב בכלל לא רחוק, רחוק זה מושג של משהו אחר לגמרי שעושים בטבעיות מוחלטת ואני אתן לך דוגמא-אני מדבר עם ידידה פתאום חבר מצטרף אלינו מדבר איתי על משהו אחר אני מפסיק לגמרי את השיחה איתה ומקשיב לו (לא כי אני רוצה שהיא תרצה את התצומת לב שלי אלא כי אני לא יכל להקשיב לכמה אנשים בו זמנית) וכשזה קורה היא מנסה להשיג את התצומת לב שלי וזה דבר שקורה כל הזמן בטבעיות גם כשאתה לא שם לב אליו, גם בין חברים. אז אולי במקום לא לדבר איתה 4 חודשים חשבת על לשנות את הגישה שלך כלפיה כדי שהיא כן תרצה אותך?
נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 21-03-2012 בשעה 19:33.