לסרט קוראים בעברית הקצב, ובאנגלית the butcher. להביא לי הורדה או לצפייה ישירה זה לא משנה העיקר שיהיה תרגום מובנה בעברית. לא משנה איזה שרת העיקר חינמי. (לסרט אימה אני מתכוון). אחרי שאני רואה שיש תרגום מובנה וזה הסרט שרציתי תקבלו נקודות.
ספוילר: שלי (:
גם צפייה ישירה?
נכתב במקור על ידי Sparta גם צפייה ישירה? במקום להספים יכולת לקרוא הכל
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 במקום להספים יכולת לקרוא הכל אין מצב להורדה ישירה ותרגום בצד? + הסבר מפורט איך לשים את התרגום בכל מכשיר מדיה ללא שום תוכנות נוספות!
נכתב במקור על ידי 1alonbrs1 אין מצב להורדה ישירה ותרגום בצד? + הסבר מפורט איך לשים את התרגום בכל מכשיר מדיה ללא שום תוכנות נוספות! מזתומרת תרגום בצד?
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מזתומרת תרגום בצד? לא מובנה... (יענו קובץ נפרד לתרגום) זה לא משנה, להפך - בדרך כלל התרגום יותר איכותי ככה.
נכתב במקור על ידי 1alonbrs1 לא מובנה... (יענו קובץ נפרד לתרגום) זה לא משנה, להפך - בדרך כלל התרגום יותר איכותי ככה. עזוב אחי אני רוצה רק תרגום מובנה. אם יהיה לך תגיד לי.
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 עזוב אחי אני רוצה רק תרגום מובנה. אם יהיה לך תגיד לי. אין הבדל אח שלי... באמת שאני לא מבין למה אתה מתעקש. לא משנה איפה תרצה להפעיל את זה זה יעבוד מצויין בדיוק כמו תרגום מובנה.
נכתב במקור על ידי 1alonbrs1 אין הבדל אח שלי... באמת שאני לא מבין למה אתה מתעקש. לא משנה איפה תרצה להפעיל את זה זה יעבוד מצויין בדיוק כמו תרגום מובנה. איך זה עובד? התרגום לא בתוך הסרט? אז מה אני צריך את זה?
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 איך זה עובד? התרגום לא בתוך הסרט? אז מה אני צריך את זה? כן הוא עם הסרט כמו תרגום מובנה.. אבל עזוב בסוף גיליתי שמה שמצאתי זה לא מתאים.. לא משנה.
עדיין צריך!!
חוקי הפורום