קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. -=אתגר=- פרס ראשון: 150 נק'!!
    על ידי Forgiven בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 21:13
  2. [אתגר] האיש שחדר כושר הכי עזר לו!
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 14:43
  3. אתגר חדש (בחורות)
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 19:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פרומו אתגר מדורי הגהנום....

משתמש מתחיל האוואטר של LightSword86
    שם פרטי
    מעיין
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פרומו אתגר מדורי הגהנום....

** הרמפה מתחילה להתמלא בעשן שחור סמיך בעוד מצידה העליון שלל ניצוצות זיקוקים בצבע לבן נוחתים ויוצרים חורים בעשן השחור..
    לפתע מתחילה מוזיקה למלא את היציע... **

קינג: תגיד מה שאתה רוצה ג'ים- היום לו שני קרבות בכלל לא טובים בתחילת הקריירה שלו- באחד הוא ניצח בפוקס ובשני הוא הפסיד, הוא לא מראה נוכחות ועוד לא הוכיח את עצמו כמו שצריך- אבל הוא יודע לדפוק כניסה!
    רוס: אני אוסיף ואומר- הוא התמודד מול הקברן וסטון קולד ישר בכניסתו לארגון- שני מתאבקים עם פיודים גדולים מאוד בארגון כיום- לא פלא שהוא לא הצליח- אבל הנה הוא מתוגמל על זה...
    קינג: לא נראה לי שאחרי שהוא לא הצליח לנצח קרב יחידים כמו שצריך- לנצח 3 קרבות זה מתוגמל..
    רוס: מישל מק'קול מאמינה בו- והקרב הזה הוא על תואר אפשרי! אולי זה המשקל שברוס לי היה צריך כדי לרצות לנצח..
    קינג: אולי.. ואולי לא..

**ברוס לי עולה אל הרמפה כאשר הקצב של המנגינה מתחיל.. הוא קד קידה לקהל, ומתחיל ללכת אל עבר הזירה לצלילי פופים מהקהל..
    הוא מגיע לזירה, מטפס, עולה על 4 קצוות החבלים ונותן קידה לכל צד באיצטדיון טדי המלא!!**

רוס: אנחנו לא יודעים עליו אם הוא אחד מ"הטובים" או "הרעים" בתכלס- אבל יש לו הרבה כבוד- והקהל אוהב כשנותנים לו כבוד..
    קינג: כבוד? היו לו כולה 2 קרבות והוא לא עשה מהם כלום- איזה כבוד כבר יש לו..
    רוס: זה לא הכבוד שיש לו- זה הכבוד שהוא נותן..
    שתוק קינג!
    קינג: P:

**ברוס לי נותן למנגינה להתעמעם ולקהל לשקוט בזמן שמביאים לו מקרופון..
    הוא מסתכל בזהירות על הקהל ובוחר את מילותיו בקפידה בעוד האולם לאט לאט נעשה שקט..**

"אני מודה... האבקות היא לא סוג הלחימה שצפיתי מראש..
    בטח ובטח לא ב2 הקרבות האחרונים שהיו לי..
    ..
    האיש המת היה אתגר לא קטן ורק בזכותו של טריפל H הצלחתי להשיג ניצחון בקרב הראשון שלי.."

**הקהל שורק בוזים לאור ההצהרה הזאת, הפיוד הזה היה חם מאז ומעולם.. ברוס לי מחכה ואז ממשיך..**

"וסטון קולד- הוא היה ממש ממוקד לקראת קרב האליפות שלו ומסתבר שקרב כלא התאים לו בדיוק..
    .....
    אבל עכשיו גם לי יש משהו להיות ממוקד אליו..
    3 קרבות- שבסופם אני אשיג טייטל שוט..
    ..
    3 קרבות- שאחד מהם קשה יותר מהשני- נגד שלושה מתאבקים גדולים..
    לא פלא שזה נקרא 3 מדורי גהנום- ואני לא מאמין שאני בקרב כזה מלכתחילה- עוד לא הצלחתי להתגבר על השינוי בין אומנות לחימה להאבקות לצורך בידור- וכבר זורקים אותי לכלוב האריות..
    ולכן- אני רוצה להגיד דבר אחד למישל מק'קול...
    תודה..."

**הקהל דופק פופים למשמע הGM האהובה עליהם!!**

קינג: יחי מישלם מק'קול!! היא נתנה לי פה אחלה משכורת ואחלה קריירה!!!
    רוס: תפסיק ללקק טוסיקים ותהיה מקצועי לעזאזל...

**ברוס לי לא מחכה אפילו שהקהל יירגע ומתחיל לצעוק את שארית דבריו..**

"זה מה שרציתי כשנכנסתי לAWL- אתגרים!!! אני הלוחם הטוב בעולם!! ואני גם אהיה המתאבק הטוב בעולם!!
    כל קרב שאני עובר מלמד אותי יותר על היריב, ויותר על שיטות הלחימה השונות של ההאבקות! והפעם קיבלתי לא 1, לא 2, אלא 3 קרבות ללמוד מהם ולהסתגל אליהם!! כדי שבסופם אני אוכל ללכת ולאתגר אלוף של הארגון ולהוכיח לכם ולעצמי שאני נמצא הכי למעלה שאפשר!!!!"

**הקהל שואג משמחה ומאושר- הוא אוהב קרבות מקוריים וקרב משולש של מדורי הגהנום שמכיל בתוכו מתאבק כל כך שאפתן ומלא אנרגיה מעביר את האנרגיות האלה אל הקהל**

רוס: נראה שביום שבת הולך להיות לנו שמח בין כה וכה...
    קינג: ברוס לי הולך לקבל הרבה מכות..
    רוס: אם זה תלוי בו אני די בטוח שהוא גם הולך לחלק הרבה בחזרה..

"ביום שבת יש לי את ביג שאוו, כריס ג'ריקו וCM פאנק- ואני הולך להלחם בכבוד מול כל אחד ואחד מהם ולנצח אותם בכבוד שמגיע להם!"

**ברוס לי מניח את המקרופון בעדינות באמצע הזירה, משתחווה לכיוון השדרנים ויוצא מהרמפה..

קינג: יום שבת זה קורה!! ברוס לי נגד ביג שאוו, כריס ג'ריקו וCM פאנק!! תביאו חגורות בטיחות כי הקרב הזה הולך להעיף אתכם מהכסאות!! אם ברוס לי לא יפשל ויפסיד ישר על הקרב הראשון...
    רוס: :/ ...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של sergeyzorin9
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל ברוס לי לא משנה כמה גדולה יש לך את האתגר הזה אתה לא תעבור!

ברוס לי את האתגר הזה אתה לא תעבור!!!

המצלמה נדלקת בארינת בורנאס שבאצטדיון טדי, בירושלים. כל הארינה היא פול בוקד, סולד אאוט כל המושבים תפוסים ויש עוד כמה שעומדים בגלל שלא נשארו מקומות ישיבה , כל הקהל רועש ונרגש לקראת עוד פרק סוחף של בורנאס, המצלמה חולפת על פני האוהדים וכל אחד מראה את החולצה שלו או מבליט את השלט שלו למצלמה, אפשר לראות כמה שלטים כמו 'Y2J Rules' ו'Today New AWL Chhampion?' ועוד שלטים דומים, חולצות של כוכבים בולטים כמו ג'ף הארדי ובודדים של טריפל H ועוד כמה , כל הקהל מחכה לראות מה יקרה עוד בפרק המדהים הזה לקראת כל הקרבות של הערב המרגש הזה וכשאף אחד לא מצפה לזה כל האורות בארינה כבים , הפופים בארינה מתחילים להשתלט על כולה מכל הכיוונים הארינה כולה גועשת ורועשת למאורע הלא צפוי הזה , ואז לאחר כמה רגעי שקט מתחילה ספירה לאחור על הטרון בליווי מוזיקת מתח בארינה השוררת דממה 5... 4... 3... 2... 1... 0!!!! ואז בפיצוץ זיקוק דינור אחד אדיר לשמיים "Break The Walls Down" כל הקהל קם על רגליו וזועק אל שמי הארינה את שאגות הפופים הכי חזקים בתולדות הרסלינג כשהאורות נדלקים חזרה ו'מובינג לייטס' בצבעי כחול/סגול מתחילים למלאות את הארינה ולחתוך את האווירה על הטרון אפשר לראות את מיטב המהלכים של אשף הרייטינג האגדה המהלכת , החיה והבועטת כריס ג'ריקו Y2J . על הטרונים הקטנים בצדי הטרון הגדול כתוב Y מתחת 2 ובסוף J , לאחר כמה דקות של שאגות פופים שלא נגמרים שכמעט גורם לחרשות אצל הנוכחים בארינה מתוך הבאק סטייג' מגיח אל בימת הארינה לא אחר מאשר כריס ג'ריקו מה שמגביר את הפופים מקרב הקהל וגורם להם לצאת מגדרם כריס ג'ריקו מחוייך מאוזן לאוזן כשהוא לבוש במעיל עור שחור שהמילים "Y2J - אשף הרייטינג" מורכבות לו מאורות בצבע כחול בגב המעיל , הוא עם תחתוני ההיאבקות הרגילים שלו בצבע שחור אשר כתוב עליהם "Jericho" בסגול נוצץ מאי פעם , מגפיים שחורים לרגליו וחיוך אחד מטופש מרוח על פניו. ג'ריקו הולך אל צידה של בימת הארינה ומרים את יד ימין אל האוויר , זה גורם לצד הימני של הטריבונות לזעוק בפופים כאילו אין מחר , ג'ריקו הולך ועושה את אותו הדבר בצידה השמאלי של בימת הארינה . לאחר מכן הוא מתחיל ללכת במורד הרמפה לכיוון הזירה כשהוא עוצר ליד כל אוהד ואוהד ונותן לו כיף משני הצדדים של הרמפה , ג'ריקו מסתובב מסביב לכל הארינה כשהוא נותן לכולם כיפים וכל הקהל נרגש לראות את כריס ג'ריקו שוב בראו לאחר זמן לא קצר של היעדרות , ג'ריקו נעצר ליד ההפקה הוא לוקח מהם מיקרופון ומחליק לו אל תוך הזירה . ג'ריקו נשען על החבלים עם גבו כשהוא פורס את ידיו בנוחיות לאורך החבל ולוקח לו כמה רגעים לספוג את התחושה מחדש לאחר מכן הוא פושט את מעיל העור שלו וזורק אותו לקהל , המצלמה מתמקדת באותה נקודה ואפשר לראות מאבק ממשי על המעיל שג'ריקו זרק . הדבר מעלה גיחוך בפיו של ג'ירקו הוא נעמד במרכז הזירה וכשכל הקהל נרגע עם הפופים כדי לשמוע את ג'ריקו מדבר שוב פעם לאחר כמה זמן שלא שמעו ממנו מילה ואפילו לא ראו אותו , ג'ריקו לאט לאט מרים את המיקרופון אל פיו ....

ג'ריקו:הערב ... *הפופים נמשכים* הערב הולך להיות ערב היסטורי , כריס ג'ריקו חוזר אל המסכים של AWL ואני בטוח שכולכם שמחים כי אני הולך להושיע אתכם מהבולשיט הזה שאכלתם פה מאז הירידה של ג'ריקו מהמסכים, אני יכול לדבר הרבה על איפה הייתי ומה עשיתי אבל זה לא ממש מעניין אני לא רוצה לשעמם אותכם כי בואו נודה בזה הדבר היחידי שאני גרוע בו זה לשעמם אז אני פשוט אגיד את זה ואמשיך לדברים יותר חשובים , הייתי בקנדה בעיר מולדתי . זהו עד לפה זה כל הסיפור , וכשלא הייתי פה צפיתי בבורנאס מהבית שלי ואני רוצה להגיד שנהיו פה שינויים שאני לא יודע אם לשמוח שהאירגון סוף סוף מתרענן או לבכות על כמה שהשינויים האלו מלאים בחרא ומשעממים תחת בגלל שלא רואים אותי איך אתם יכולים לעלות תכנית בכלל. וגם מה קרה לכם אתם מביאים את ברוס לי שהתגלה שהוא לא מת מה זה השטויו האלה מי הוא בכלל? *היטים* זאת בדיוק הייתה התגובה שלי , כי ברוס לי הוא חתיכת גוש לבן שצריך לנעול בכלוב לכלבים ולשלוח בחזרה לבית הסיני שהוא בא ממנו ולשלוח אותו אני מתכוון בדואר רשום חוץ מזה הוא כלומניק אחד גדול . הוא לא צריך להיות כאן ובטח ובטח שלא להחזיק ממנו כמו שאני רואה שמחזיקים ממנו "ברוס לי מוכן להוכיח את גדולתו בליגה" תעשו לי טובה איזה גדולה לשבור צלחות עם הידיים זה כל אחד יכול **פופים אדירים** אני מכיר מישהו שהביא 90% מהכבוד לארגון הזה כן ואני מדבר על זה שבכל ארגון שהוא דורך הוא נהיה הנערץ ביותר, ואני בטוח שכולכם יודעים על מי מדובר פה *ג'ריקו מחייך , *הוא מעביר יד בשיערו וממשיך* . אז כמו שאמרתי יש מישהוא שמפריע לי וכמובן שאתם יודעים שזה הסיני יפני הזה, וגם ברוס לי אתה בא לפה ומזיין את השכל שאתה ניצחת בזכות טריפל H וקרב בכלא זה בידיוק מה שמתאים לאוסטין מה זה קשור תגיד לי אתה רוצה להגיד שאתה מפחד אז אל תצא ואל תדבר כי אחרת ביום שבת אתה תשלם את המחיר ולא אף אחד אחר וברוס לי ביום שבת אני הולך להביס אותך וזאת לא המילה האחרונה!

ג'ריקו נשען על הטראן בקאל הקרוב כשהוא מסובב את המיקרופון שבידו ומחכה לתשובה מברוס לי שנמצא שם בלוקר רום

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,510 | הודעות: 8,174,097 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect