ברוס לי את האתגר הזה אתה לא תעבור!!!

המצלמה נדלקת בארינת בורנאס שבאצטדיון טדי, בירושלים. כל הארינה היא פול בוקד, סולד אאוט כל המושבים תפוסים ויש עוד כמה שעומדים בגלל שלא נשארו מקומות ישיבה , כל הקהל רועש ונרגש לקראת עוד פרק סוחף של בורנאס, המצלמה חולפת על פני האוהדים וכל אחד מראה את החולצה שלו או מבליט את השלט שלו למצלמה, אפשר לראות כמה שלטים כמו 'Y2J Rules' ו'Today New AWL Chhampion?' ועוד שלטים דומים, חולצות של כוכבים בולטים כמו ג'ף הארדי ובודדים של טריפל H ועוד כמה , כל הקהל מחכה לראות מה יקרה עוד בפרק המדהים הזה לקראת כל הקרבות של הערב המרגש הזה וכשאף אחד לא מצפה לזה כל האורות בארינה כבים , הפופים בארינה מתחילים להשתלט על כולה מכל הכיוונים הארינה כולה גועשת ורועשת למאורע הלא צפוי הזה , ואז לאחר כמה רגעי שקט מתחילה ספירה לאחור על הטרון בליווי מוזיקת מתח בארינה השוררת דממה 5... 4... 3... 2... 1... 0!!!! ואז בפיצוץ זיקוק דינור אחד אדיר לשמיים "Break The Walls Down" כל הקהל קם על רגליו וזועק אל שמי הארינה את שאגות הפופים הכי חזקים בתולדות הרסלינג כשהאורות נדלקים חזרה ו'מובינג לייטס' בצבעי כחול/סגול מתחילים למלאות את הארינה ולחתוך את האווירה על הטרון אפשר לראות את מיטב המהלכים של אשף הרייטינג האגדה המהלכת , החיה והבועטת כריס ג'ריקו Y2J . על הטרונים הקטנים בצדי הטרון הגדול כתוב Y מתחת 2 ובסוף J , לאחר כמה דקות של שאגות פופים שלא נגמרים שכמעט גורם לחרשות אצל הנוכחים בארינה מתוך הבאק סטייג' מגיח אל בימת הארינה לא אחר מאשר כריס ג'ריקו מה שמגביר את הפופים מקרב הקהל וגורם להם לצאת מגדרם כריס ג'ריקו מחוייך מאוזן לאוזן כשהוא לבוש במעיל עור שחור שהמילים "Y2J - אשף הרייטינג" מורכבות לו מאורות בצבע כחול בגב המעיל , הוא עם תחתוני ההיאבקות הרגילים שלו בצבע שחור אשר כתוב עליהם "Jericho" בסגול נוצץ מאי פעם , מגפיים שחורים לרגליו וחיוך אחד מטופש מרוח על פניו. ג'ריקו הולך אל צידה של בימת הארינה ומרים את יד ימין אל האוויר , זה גורם לצד הימני של הטריבונות לזעוק בפופים כאילו אין מחר , ג'ריקו הולך ועושה את אותו הדבר בצידה השמאלי של בימת הארינה . לאחר מכן הוא מתחיל ללכת במורד הרמפה לכיוון הזירה כשהוא עוצר ליד כל אוהד ואוהד ונותן לו כיף משני הצדדים של הרמפה , ג'ריקו מסתובב מסביב לכל הארינה כשהוא נותן לכולם כיפים וכל הקהל נרגש לראות את כריס ג'ריקו שוב בראו לאחר זמן לא קצר של היעדרות , ג'ריקו נעצר ליד ההפקה הוא לוקח מהם מיקרופון ומחליק לו אל תוך הזירה . ג'ריקו נשען על החבלים עם גבו כשהוא פורס את ידיו בנוחיות לאורך החבל ולוקח לו כמה רגעים לספוג את התחושה מחדש לאחר מכן הוא פושט את מעיל העור שלו וזורק אותו לקהל , המצלמה מתמקדת באותה נקודה ואפשר לראות מאבק ממשי על המעיל שג'ריקו זרק . הדבר מעלה גיחוך בפיו של ג'ירקו הוא נעמד במרכז הזירה וכשכל הקהל נרגע עם הפופים כדי לשמוע את ג'ריקו מדבר שוב פעם לאחר כמה זמן שלא שמעו ממנו מילה ואפילו לא ראו אותו , ג'ריקו לאט לאט מרים את המיקרופון אל פיו ....

ג'ריקו:הערב ... *הפופים נמשכים* הערב הולך להיות ערב היסטורי , כריס ג'ריקו חוזר אל המסכים של AWL ואני בטוח שכולכם שמחים כי אני הולך להושיע אתכם מהבולשיט הזה שאכלתם פה מאז הירידה של ג'ריקו מהמסכים, אני יכול לדבר הרבה על איפה הייתי ומה עשיתי אבל זה לא ממש מעניין אני לא רוצה לשעמם אותכם כי בואו נודה בזה הדבר היחידי שאני גרוע בו זה לשעמם אז אני פשוט אגיד את זה ואמשיך לדברים יותר חשובים , הייתי בקנדה בעיר מולדתי . זהו עד לפה זה כל הסיפור , וכשלא הייתי פה צפיתי בבורנאס מהבית שלי ואני רוצה להגיד שנהיו פה שינויים שאני לא יודע אם לשמוח שהאירגון סוף סוף מתרענן או לבכות על כמה שהשינויים האלו מלאים בחרא ומשעממים תחת בגלל שלא רואים אותי איך אתם יכולים לעלות תכנית בכלל. וגם מה קרה לכם אתם מביאים את ברוס לי שהתגלה שהוא לא מת מה זה השטויו האלה מי הוא בכלל? *היטים* זאת בדיוק הייתה התגובה שלי , כי ברוס לי הוא חתיכת גוש לבן שצריך לנעול בכלוב לכלבים ולשלוח בחזרה לבית הסיני שהוא בא ממנו ולשלוח אותו אני מתכוון בדואר רשום חוץ מזה הוא כלומניק אחד גדול . הוא לא צריך להיות כאן ובטח ובטח שלא להחזיק ממנו כמו שאני רואה שמחזיקים ממנו "ברוס לי מוכן להוכיח את גדולתו בליגה" תעשו לי טובה איזה גדולה לשבור צלחות עם הידיים זה כל אחד יכול **פופים אדירים** אני מכיר מישהו שהביא 90% מהכבוד לארגון הזה כן ואני מדבר על זה שבכל ארגון שהוא דורך הוא נהיה הנערץ ביותר, ואני בטוח שכולכם יודעים על מי מדובר פה *ג'ריקו מחייך , *הוא מעביר יד בשיערו וממשיך* . אז כמו שאמרתי יש מישהוא שמפריע לי וכמובן שאתם יודעים שזה הסיני יפני הזה, וגם ברוס לי אתה בא לפה ומזיין את השכל שאתה ניצחת בזכות טריפל H וקרב בכלא זה בידיוק מה שמתאים לאוסטין מה זה קשור תגיד לי אתה רוצה להגיד שאתה מפחד אז אל תצא ואל תדבר כי אחרת ביום שבת אתה תשלם את המחיר ולא אף אחד אחר וברוס לי ביום שבת אני הולך להביס אותך וזאת לא המילה האחרונה!
ג'ריקו נשען על הטראן בקאל הקרוב כשהוא מסובב את המיקרופון שבידו ומחכה לתשובה מברוס לי שנמצא שם בלוקר רום