קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה]כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי rubon18 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 10-02-2009, 17:44
  2. [בעיה] כבר לא יודע מה לעשות, בן 14
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-12-2008, 23:05
  3. [בעיה]דיכאון...תסכול..כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי
    על ידי HellGuard בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-11-2007, 13:39
  4. [עזרה] כבר לא יודע מה לעשות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 18:17
  5. אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 13:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

כבר לא יודע מה לעשות.."חברה"

Unhappy כבר לא יודע מה לעשות.."חברה"

היי..

זה קצת ארוך וממש קשה להסביר את זה..
    לפני שנה הכרתי בחורה חמודה ממש.. אחת היפות ואחת הנחמדות שיש,
    פגשתי אותה והתחלנו לדבר.. לקחתי לה מספר הכול היה מושלם ואז שנפגשנו בפעם הראשונה (זה היה באותו יום) היא סיפרה לי שיש לה חבר. ואז לא ידעתי מה לעשות. ואז היא אמרה לי שהיא כרגע במצב לא טוב איתו והיא רוצה להפרד ממנו
    אז הלכתי על המציאה.. מהר מאוד (שבועיים) התחלנו לעשות סקס..ומהר מאוד נפתחנו אחד לשני אני הלכתי אליה היא ישנה אצלי.. הכול היה ממש מושלם רק שהיה עדיין בעיה אחת.. עדיין היה לה חבר
    ניסיתי ללחוץ עליה פה ושם וכול פעם שהיא הייתה איתי היא הייתה אומרת שהיא תנסה להפרד ממנו שוב אבל מתי שהיא הולכת אליו היא אף פעם לא מצליחה
    אנחנו כבר שנה יחד והיא שנה בוגדת בו ואני לא יודע כמה מה לעשות לתת לה ללכת? אני אוהב אותה..להשאר ככה? זה ממש קשה

היא בנאדם זהב, שלא תבינו לא נכון יש לה קטע שהיא מתחשבת יותר באחרים והיא לא רוצה לפגוע בחבר שלה.. שהיא נפרדת ממנו
    אני מתחרפן... היא שיגעה אותי לגמרי.. אני איתה שנה ועדיין מאוהב..
    אני שבועיים בבסיס ואנחנו מדברים והיא עושה אותי חרמן משהו אש.. אני רק לא יודע אם אני יראה אותך בסופש או לא..תלוי בחבר שלה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

תישאר איתה, ותשאיר את העניין עם החבר בשבילה, זה לא אמור לעניין אותך מה הולך ביניהם ואתה לא צריך את זה על הראש.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

שמע בקטע מוסרי? לא לעניין אבל נתייחס לדברים כמו שהם בלי לזלוג לצדדים יותר מדי.
    אם אתה לא רוצה איתה משהו (גם לא ממליץ לך) תשאיר את זה כמו שזה מה אכפת לך לחזור מהבסיס ולתת בה? שהיא תשבור תראש עם החבר.
    אבל לפי איך שאתה כותב זה נראה שאתה מרגיש אלייה משהו וכאן זה יכול להסתבך..
    The Pod

אני מרגיש אליה משהו.. וואו אני כול כך אוהב אותה.. ואל תגידו לי שאני סתם דלוק, אני איתה כבר שנה!
    אני כול כך רוצה שהיא תפרד ממנו.
    איך אני גורם לזה לקרות? .. מה אני יכול לעשות ?
    אני רוצה לגרום לזה שאיכשהו הוא יגלה שאני איתה ואז הוא יפרד ממנה. איך אני עושה את זה בלי שתדע שאני עשיתי את זה?

וזה לא כמו שזה נשמע, היא ממש רוצה אבל היא לא יודעת איך וקשה לה, היא עולה חדשה והוא כול מה שהיא מכירה בארץ. והוא לימד אותה כאן הוא היה איתה וזה גורם לזה להיות יותר קשה בשבילה, כאילו משהו קושר אותה אליו

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

לא לעניין מה שאתה עושה אחי עם כל זה, יש לה חבר שאוהב אותה.

ואני חושב שאם היא בוגדת בו אבל לא רוצה להיפרד ממנו וזה כבר שנה ככה אז תהיה גבר
    ותן לה אולטימטום, אתה או הוא.

ציטוט נכתב במקור על ידי moshoi צפיה בהודעה
    לא לעניין מה שאתה עושה אחי עם כל זה, יש לה חבר שאוהב אותה.

ואני חושב שאם היא בוגדת בו אבל לא רוצה להיפרד ממנו וזה כבר שנה ככה אז תהיה גבר
    ותן לה אולטימטום, אתה או הוא.
    אחי.. אני יודע שזה לא לעניין, אבל רק אחריי שביררתי את המצב שבניהם אז נכנסתי לזה
    יש להם ימים בודדים כול פעם שהיא ממש נהנית איתו.. וזה מקשה עליה מלהיפרד ממנו..
    היא לא רוצה לפגוע בו היא מרגישה מחוייבת בגלל שכשהיא הגיעה לארץ הוא כול מה שהיא הכירה..

עדכון להודעה: היא אמרה לו שהיא רוצה להפרד, אבל הוא איכשהו דבר איתה ואמר לה שיהיה בסדר וכול זה. זה גרם לה להיעצר ולעצור את זה..
    והייתי איתה היום.. היא מדהימה!

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היא לא רוצה לפגוע בו היא מרגישה מחוייבת בגלל שכשהיא הגיעה לארץ הוא כול מה שהיא הכירה..

עדכון להודעה: היא אמרה לו שהיא רוצה להפרד, אבל הוא איכשהו דבר איתה ואמר לה שיהיה בסדר וכול זה. זה גרם לה להיעצר ולעצור את זה..
    היה לי משהו ממש ממש דומה, ברגע שהיא תפרד הימים שלכם יהיו ספורים, כל הקטע זה האנדרנלין שמחזיק אותה איתך, הקטע לא להתפס, לעשות משהו אסור ברגע שכל זה יעלם זה פשוט יתפרק.
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 25-03-2012 בשעה 07:14.
    The Pod

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה

תקן אותי אם אני טועה, אם היא החזיקה שני חברים במשך שנה שלמה היא בכלל לא מדהימה.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,858 | הודעות: 8,202,451 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect